Rejser til Vandring i Frankrig

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Vandring i Frankrig kan tage dig mange veje; højt oppe i de franske Alper, langs de gyldne kyststrækninger i Provence, eller for foden af Europas højeste bjerg, Mont Blanc. Frankrig har lidt af hvert — og lidt til.

Du kan vandre i Frankrig på egen hånd eller i selskab med en af vores fantastiske guider. Uanset hvilken type vandring du ønsker, så vil landets hyggelige landsbyer, storslået natur og imponerende monumenter tage godt imod dig.

Spring direkte til:

Find din vandrerute i Frankrig

Spørgsmål fra de rejsende

På langt de fleste af vores vandreruter anbefaler vi gode vandrestøvler og et sæt vandrestave. Derudover er der en række ting, som er fordelagtige at medbringe — eksempelvis solcreme, vabelplaser og naturligvis en vandflaske.

Vi laver udførlige pakkelister til alle vores rejser. Dem finder du på siden for den pågældende rejse. Har du spørgsmål til pakkelisten, så tøv ikke med at kontakte os.

Nej, ikke nødvendigvis. På nogle af vores rejser vil der altid være en guide med på turen. Andre vandringer i Frankrig kan udføres på egen hånd. Til disse rejser sørger vi for at ruste dig godt til turen hjemmefra, og ligeledes har du altid mulighed for at kontakte os undervejs.

Der er stor forskel på den type vandring i Frankrig som foregår i bjergene, og de ture som udfolder sig omkring byområderne. Skal du med på en af vores vandringer omkring fantastiske Mont Blanc, skal du pakke rygsækken i sommerperioden. Gør du klar til Normandiets flade stisystemer, kan du rejse fra tidligt forår til sent efterår.

Når du har fundet den vandring i Frankrig som tiltaler dig mest, kan du trykke dig ind på rejsen og scrolle ned i bunden. Her kan du se præcis hvornår på året, du kan opleve den pågældende vandring.