Rejser til Antarktis

Oplev det frosne kontinents fantastiske natur og dyreliv


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Det mystiske Antarktis, er et 14.000.000 km2 frossent rige. Til trods for at Antarktis udgør verdens 5. største kontinent, så er det evige vinterland ubeboet. Dog er der bygget intet mindre end 80 forskningsstationer rundt omkring på Antarktis. Disse er ejet og styret af 30 forskellige lande.

Der er nu absolut intet at sige til den store interesse for rejser til Antarktis. Både klima og landskab er i en klasse helt for sig og du finder med garanti ingen steder på jorden, som minder om dette isede paradis. Tag med os på et uforglemmeligt eventyr i et næsten uberørt vilde. Vi besøger pingvinernes hjemlige habitat og opdager naturfænomener, som du ikke vidste fandte. En rejse til Antarktis er helt og aldeles fænomenal.

Spring direkte til:

Det skal du opleve på din rejse til Antarktis

Populære dyr du kan opleve på Antarktis

En rejse til Antarktis byder på barske vejrforhold. Det kan også mærkes diversiteten blandt det begrænsede antarktiske dyreliv. Mødet med dyreriget på det isede paradis, vil dog uden tvivl give dig uforglemmelige livsminder om din Antarktis rejse.

Verdens syvende kontinent vrimler med vraltende pingviner og du kan komme helt tæt på. Hils på den 1,2 meter høje kejserpingvin, der med sin 45 kilos kampvægt udgør den absolut største pingvinart. Eller lyt til sangen fra æselpingvinen, hvis navn stammer fra dens stemme, som lyder som et æsels skryden.

På vores rejse til Antarktis kan vi fra skibsdækket spotte sæler og hvaler blandt bølgerne. Det maritime liv er især præget af spækhuggernes færden, men også blåhvalen holder til omkring Antarktis. Omkring os flyver både albatrosser, blåøjet skarv og sydpolarkjove.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik