Langi Langi Beach Resort

Kipling Classic +

Langi Langi hotellet ligger lidt nord for Kendwa i midten af Nungwi. Langi Langi som vi har arbejdet tæt sammen med alle årene, er sammen med Zawadi rigtige Kipling favoritter med en fantastisk smuk beliggenhed.
Seaview suiterne, der er vist på billederne., ligger direkte ud mod vandet og standardværelserne er centreret omkring en frodig have med en skøn swimmingpool. Deres open air restaurant er bygget direkte ud over vandet og giver en eksotisk stemning. Mens solnedgangen nydes, serveres her frisk seafood og en række andre lækre retter. 

Stranden "under" hotellet er ikke stor, men stadig fantastisk - og vandet er selvfølgelig i absolut særklasse. Bedst af alt - der er ikke tidevandsproblematik som på østkysten, hvor der kun kan bades under halvdelen af dagen. Ved Langi Langi kan man bade hele døgnet rundt.
Langi Langi er et af Zanzibars mest anbefalelsesværdige og hyggelige hoteller. Du kan se en lille Youtube video her og videoen ovenfor er Seaview værelserne.

Fantastisk - måske Zanzibars bedste køb i sin klasse! 

Læs mere om Tanzania safari og Zanzibar

Nungwi, Tanzania

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.