Langi Langi Beach Resort

Kipling Classic +

Langi Langi ligger lidt nord for Kendwa i midten af Nungwi. Langi Langi som vi har arbejdet tæt sammen med alle årene, og er en rigtig Kipling klassiker med en fantastisk smuk beliggenhed.
Seaview suiterne, der er vist på billederne, ligger direkte ud mod vandet og er helt geniale, store og lyse og direkte ud mod vandet. De kan varmt anbefales og er den biligste opgradering hvis man vil have større værelser og ikke mindst front mod havet.

Standardværelserne er centreret omkring en frodig have med en god swimmingpool, de er enkle og simplere. Langi Langi har en Open Air restaurant er bygget på en stor træterrasse direkte ud over vandet og giver en eksotisk stemning. Mens solnedgangen nydes, serveres her frisk seafood og en række andre gode retter. Generelt set skal man ikke forvente den store luksus, men en beliggenhed i absolut særklasse!

Stranden "under" hotellet er ikke stor, men stadig fantastisk - og vandet er selvfølgelig i absolut særklasse. Bedst af alt - der er ikke tidevandsproblematik som på østkysten, hvor der kun kan bades under halvdelen af dagen. Ved Langi Langi kan man bade hele døgnet rundt.

I sin klasse trestjernet klasse, er Langi Langi er på mange måder et af Zanzibars mest anbefalelsesværdige og hyggelige hoteller. Du kan se en lille Youtube video her. Obs videoen og værelsesbillederne ovenfor er Seaview værelserne.

Læs mere om Tanzania safari og Zanzibar

Nungwi, Tanzania