Zanzibar Magic Boutique Hotel

Kipling Plus Boutique

Zanzibar Magic ligger ved den smukke hvide sandstrand nær Matemwe-landsbyen på Zanzibars nordøstkyst.

Et lille charmerende og økovenligt hotel med kun 19 værelser.

Hotellets design er inspireret af traditionel afrikansk og lokal arkitektur, som er karakteristisk for Zanzibar. Hotellet er bygget med de lokale kunsthåndværkers unikke færdigheder og af lokale materialer, som f.eks. palmeblade til den smukke makutsi tagkonstruktionen over bar og restaurant. Dette er medvirkende til en hyggelig og tropisk atmosfære, når du sidder ved baren i solnedgangen og nyder en dejlig friskpresset juice eller en cocktail til lyden af bølgerne, der stille skvulper ind på stranden. Magisk!

Når aftenen går på hæld, kan du nyde et udsøgt måltid i restauranten, der formår at kræse om gæsterne og blandt andet byder på lækre seafood specialteter, som er fanget ”lige ude foran døren”.

Zanzibar Magic Boutique hotel ligger på den behagelige nordøstkyst af Zanzibar, hvor der altid kommer en dejlig brise fra havet. Her kan du nyde en dejlig dag på stranden eller ved poolen med skøn udsigt udover havet og stranden, hvor kokospalmerne svajer let i brisen i smuk kontrast til de blå/turkise farver i Det Indiske Ocean.

Bemærk at værelserne ikke har aircondition, men derimod en loftvifte, som sammen med den friske brise fra havet gør luften rigtig behagelig.

Alle værelser har rummelige træterrasser. Gratis wifi findes på alle områder.

Et fantastisk sted!

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.