Mahali Paje

Kipling Classic

Mahali ligger direkte ud til Pajestranden og betyder “sted”, og er nok vores bedste bud i selve Paje. Væelserne er spot on og pæne, relativt enkle. Øverste etage er store og luftige og virkelig dejligt og så er der delvis udsigt ud mod havet, som dog bare er 100 meter væk. Der er en hyggelig strandbar, lille restaurant og dejlig pool - og så den vidunderlige strand lige foran hotellet. 

Og så er Paje og et af de bedste steder for Kitesurfing på Zanzibar. Der kan være mange Kitesurfere og en relativt ung stemning, men utrolig hyggeligt og ligger blot 1½ times kørsel fra Stone Town.

Paje stranden er kendt for den enormt flotte strand med det blødeste og fineste sand, præcis det man forbinder med ”bounty-land” – kokospalmerne hvisker i den lune trade-wind, sandet er fint og hvidt og det rene, salte vand er turkisblåt - altså afkobling og mental påfyldning.

Paje

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.