Kiplings Turner 5 Wild Camp - Serengeti

Kipling Classic

Kiplings Turner 5 Wild Camp (Serengeti Wilderbeest) ligger i det fantatsiske Turner Springs, der er et lille relativt ukendt safariområde - skjult og alligevel direkte midt i Serengeti nationalpark.Teltene er 4x8 meter og indrettet som et lille værelse, i bedste canvasstil med senge og et lille bord. Bag teltet er der en badeafdeling med et lille apsis til bad og toilet. Foran er der en lille simpel veranda med et par havestole. Maden serveres i et spisetelt med stole og borde, som på et simpelt hotel.

Med Kipling får du de største safarioplevelser - i bedste ”Blixen-stil” i vores Wild Camps collection. Wild Camp ligger fantastisk smukt på selve Serengeti, i Seronera såvel som Ikoma. Her er man tæt på naturen i smukke omgivelser med en god grad af komfort. Der må ikke forventes luksus - kun oplevelsesmæssig luksus, eller rettere Afrika-safari når det er allerbedst.
De stationære safaritelte er en af de bedste måder at opleve Afrikas storvildt på - en rigtig Kipling camp i Turners Springs.

Turner Springs