Serengeti safari lodge

Kipling Upgrade

Velkommen til Serengeti safari lodge som reelt set burde hedde Turner Springs Tented Lodge, der ligger i det fantastiske og relativt ukendte Turner Springs midt ude på Serengetis savanne.

Serengeti safari lodge er nyeste skud på stammen i vores dejlige palette af overnatningssteder på Serengeti. Det er en dejlig opgradering fra vores Wild Camps og består af 15 opgraderede safaritelte med makuti (stråtag) over selve teltet. De store, rummelige og luftige teltværelser er bygget op på store platforme og har al det som en safarirejse i Tanzania behøver. Der er gode senge, siddeområde, flot badeværelse og dejlig træveranda med udsigt direkte over savannen. Der er bar/restaurant område – og en swimmingpool her midt ude på savannen.

Serengeti safari lodge er ikke som klassiske luksus lodges hegnet ind bag hæk og stort land, men en dejlig åben og smukt beliggende lodge beliggende direkte på savannen - der hvor dyrene lever.

Velkommen til rigtig god kvalitet opgraderet savanne og safarioplevelse uden det er klassisk hotelluksus - og så endda til meget stærke priser. 

Se kort introvideo her fra Serengeti Safari Lodge

Turner Springs Safari Lodge, Tanzania