Safari camps og safari lodges i Tanzania

Se alle vore safari camps og safari lodges i Tanzania

På Kipling safarierne får du en blanding af safarihotel ved Karatu nær Tarangire og Ngorongoro i skøn blanding med en af de største safarioplevelser i bedste ”Blixen-stil” i vores Wild Camps beliggende tre forskellige steder på Serengeti, ved Ikoma, Seronera og Turner Springs, som vi selvfølgelig skifter mellem i forhold til årstiderne. Se vores video af de fantastiske Tanzania safari Camps.

 

Turner Springs Serengeti Wild Camp

Kipling Classic

Kiplings Turner 5 Wild Camp (Serengeti Wilderbeest) ligger i det fantatsiske Turner Springs, der er et lille relativt ukendt safariområde - skjult og alligevel direkte midt i Serengeti nationalpark.Teltene er 4x8 meter og indrettet som et lille værelse, i bedste canvasstil med senge og et lille bord. Bag teltet er der en badeafdeling med et lille apsis til bad og toilet. Foran er der en lille simpel veranda med et par havestole. Maden serveres i et spisetelt med stole og borde, som på et simpelt hotel.

Med Kipling får du de største safarioplevelser - i bedste ”Blixen-stil” i vores Wild Camps collection. Wild Camp ligger fantastisk smukt på selve Serengeti, i Seronera såvel som Ikoma. Her er man tæt på naturen i smukke omgivelser med en god grad af komfort. Der må ikke forventes luksus - kun oplevelsesmæssig luksus, eller rettere Afrika-safari når det er allerbedst.
De stationære safaritelte er en af de bedste måder at opleve Afrikas storvildt på - en rigtig Kipling camp i Turners Springs.

Turner Springs

Serengeti Wild Camp

Kipling Classic

Vil du på safari i bedste ”Blixen-stil”, bør du opleve vores Wild Camps midt på Serengetis savanne. Her ligger Seronera Wild Camp. De ægte Wild Camps ligger fantastisk smukt midt inde i Serengeti i nogle af de allerbedste safariområder ved Seronera og Turner Springs og desuden sommercampen der ligger i Western Corridor ved Ikoma (se længere nede).
På Serengeti Seronera Wild Camp er man tæt på naturen i smukke omgivelser med en god grad af komfort. Der må dog ikke forventes luksus - kun oplevelsesmæssig luksus, eller rettere Afrika-safari når det måske er allerbedst.

Teltene er 4x8 meter og indrettet som et lille værelse, i bedste canvasstil med senge, stole og et lille bord. Bag teltet er der en badeafdeling med et lille apsis til bad og toilet. Foran er der en lille simpel veranda med et par havestole. Maden serveres i et spisetelt med stole og borde, som på et simpelt hotel.

Alt i alt er de stationære safaritelte en af de bedste måder at opleve Afrikas storvildt på. Du kan se video her

Highview Hotel - Karatu

Kipling Classic

Highview Hotel er en herlig blanding af en safarilodge og et landhotel, hvor man både får dyrelivet, men også landsby og kaffeplantager. Highview Hotel ligger nær landsbyen Karatu i skovene ved Ngorongoro Conservation Area og har utrolig smukke omgivelser. Der er ca. 40 min. til Ngorongoro krateret og Lake Manyara og 1½ time til Tarangire.

Det lidt maskinagtige indtryk forsvinder som dug fra solen, når man ser ned mod kanten - mod kaffehøjlandet og de fantastisk smukke omgivelser. Her ligger den dejlige swimmingpool og hyggelige cafe med skønne udendørs arealer. Et alternativt "safarihotel" med en beliggenhed i særklasse.

P.O. Box 94, Karatu, Tanzania

Springlands Hotel - Moshi

Kipling Classic

Springlands Hotel ligger i udkanten af Moshi med flot udsigt til Kilimanjaro. Springlands Hotel er udgangspunktet for vores ture i Tanzania og fungerer dermed som en slags base camp. Det er ikke luksus, men bestemt pæne, dog ret enkle værelser. Der er en hyggelig overdækket Open Air restaurant og god swimmingpool i haven samt bar/internet osv. 

Springlands Hotel er vores faste udgangspunkt til Kilimanjaro - men er et lige så godt udgangspunkt til safarilandet. 

Springlands Hotel P.O. Box 1990 Moshi

Serengeti safari lodge

Velkommen til Serengeti safari lodge som reelt set burde hedde Turner Springs Tented Lodge, der ligger i det fantastiske og relativt ukendte Turner Springs midt ude på Serengetis savanne.

Serengeti safari lodge er nyeste skud på stammen i vores dejlige palette af overnatningssteder på Serengeti. Det er en dejlig opgradering fra vores Wild Camps og består af 15 opgraderede safaritelte med makuti (stråtag) over selve teltet. De store, rummelige og luftige teltværelser er bygget op på store platforme og har al det som en safarirejse behøver. Der er gode senge, siddeområde, flot badeværelse og dejlig træveranda med udsigt direkte over savannen. Der er bar/restaurant område – og en swimmingpool her midt ude på savannen.

Serengeti safari lodge er ikke som klassiske luksus lodges hegnet ind bag hæk og stort land, men en dejlig åben og smukt beliggende lodge beliggende direkte på savannen - der hvor dyrene lever.

Velkommen til rigtig god kvalitet oprgraderet savanne og safarioplevelse uden det er klassisk hotelluksus - og så endda til meget stærke priser. 

Se kort introvideo her fra Serengeti Safari Lodge

Turner Springs Safari Lodge, Tanzania

Highview Coffee Lodge

Kipling Upgrade

Highview Coffee Lodge ligger på sydsiden af Ngorongoro krateret og hører sammen med Highview Safarihotel, hvorfor der er samme faciliteter som deres swimmingpool og andet på Highview.

Highview Coffee Lodge ligger tilbagetrukket bag den lille kaffeplantage og består af fem store og flotte bungalows beliggende i det fine bakkelandskab.

Highview Coffee Lodge har store værelser med pæne badeværelser og en skøn veranda med udsigt over kaffehøjlandet og Ngorongoros bagside. Udover Highviews faciliteter, er der eget spisetelt ved Coffee Lodgen, hvor man kan vælge at få aftensmaden serveret. Som navnet angiver ligger lodgen direkte ud til Highviews egen kaffeplantage og ikke langt fra deres spa.

En dejlig opgradering med masser plads og flotte værelser.

Karatu

Ikoma Wild Camp - Serengeti

Kipling Classic

I den nordvestlige del, lige uden for selve Serengeti ligger Ikoma Wild Camp nær Grumeti-floden. Campen, der ligger mellem to kopje’s har en stor dejlig grund med en hyggelig restaurant og en lille bar. Der er 30 faste telte i lejren, alle opsat på trædækkener. Teltene er i stil med Serengeti Wild Camp. Dvs. der er senge med myggenet, men med faste badværelser. Desuden er der en lille hyggelig veranda. Der er ingen prisforskel og de kan frit vælges på vores standard safaritilbud.
Ikoma Wild Camp ligger ikke inde i selve nationalparken men i Grumeti Game Reserve area, og er er specielt anbefalelsesværdig i sommermånederne.

Ikoma Wild Camp - safaricamp Grumeti

Sopa safari lodges

Kipling Plus

Sopa lodgene i Tanzania og Kenya byder på virkelig god valuta for pengene i den 4-stjernede førsteklasses kategori safari lodges. Sopa Lodges er repræsenteret i Ngorongoro, Tarangire og Serengeti nationalparkerne i Tanzania og er alle yderst smagfuldt indrettet og må alle sammen vurderes til at høre i den absolut lækrere ende. 
Der er typisk store, flotte og velindrettede værelser og lodgene ligger ofte på smukke grunde med haver, med både inde- og udendørs servering. Der er dejlig swimmingpool, coffee shop, bar og god restaurantfaciliteter samt ikke mindst dejlig mad. Enkelte af dem har desuden en unik beliggenhed, hvor oplevelsen i sig selv er et game drive værdigt. Kort og godt er Sopa safarilodges et rigtig attraktivt bud på en lodge-safari i Tanzania.

Sopa Lodges 99 Serengeti Road, Sopa Plaza, P O Box 1823, Arusha

Ngorongoro Wild Camp

Kipling Classic

Ngorongoro Wild Camp ligger i selve Conservation Area med fantastisk udsigt over Lake Eyasi, hvor der stadig lever nomadiske folk, der jager med bue og pil. Ngorongoro Wild Camp ligger 15 min. kørsel fra gaten ved Ngorongoro og har 20 store telte, der alle står på pæle for at få optimal udsigt over det omkringliggende land. Teltene har gode senge, komfortabelt siddeområde og badeværelser.
Det er en oplagt mulighed at kombinere Ngorongoro Wild Camp med de klassiske safarirejser i Tanzania til Serengeti mv. og få en sidste nat i klassisk telt-camp.

Tanzania Wildcamps P.O. Box 1990 Moshi

Kia Lodge Arusha

Kipling Classic/Plus

Kia Lodge er det bedste bud nær lufthavnen i Arusha. Der er et dejlig pool-område, fin bar og haveanlæg, god restaurant og pæne, men enkle værelser. Beliggenheden lige ved Kilimanjaro International Airport, gør Kia Lodge til det klart bedste valg og alt i alt et rigtig godt sted.

Kia Lodge, Kilimanjaro International Airport

Angaila Lodge - Mikumi National Park

Kipling Classic

Beskrivelse kommer snart!

Mikumi National Park, Tanzania

Ngorongoro Wildlife Lodge - Ngorongoro

Kipling Plus

Ngorongoro Wildlife Lodge har nok verdens bedste beliggenhed - den ligger på selve kanten af det enorme og smukke Ngorongoro kaldera i ca. 2.300 meters højde. Ngorongoro Wildlife Lodge er nyrestaureret og et fantastisk valg til en ekstra nat ved Ngorongoro. Lodgen er primært bygget i sten og lokale træsorter og beliggenheden er helt fabelagtig. De 75 værelser er alle godt indrettet med mulighed for opvarmning.

Vi kan kun anbefale Ngorongoro Wildlife lodge på det varmeste.

Ngorogoro Wildlife Lodge, Ngorongoro, Tanzania

Selous Jimbiza Lodge

Kipling Classic

Beskrivelse kommer snart!

Jimbiza Lodge (Selous), P.O. Box, Kilwa Masoko

Hilltop Safari Lodge - Ruaha

Kipling Classic

Beskrivelse kommer snart!

Ruaha Hilltop Lodge P.O. Box 2026 Iringa, Tanzania

Lobo Lodge - Serengeti

Kipling Plus

Lobo Lodge er en af Serengetis flotteste lodges og ligeså er beliggenheden. Lodgen ligger i det nordlige Serengeti i det imponerende klippeland. Der er en dejlig swimmingpool og 75 gode værelser. Der ses ofte dyreflokke fra lodgens have og Lobo Lodge er på alle måder anbefalelsesværdigt.

Muellers Lodge

Kipling Classic

I de smukke Usambarabjerge, nær Lushoto ligger Mullers Lodge højt oppe ad de skovklædte bjergsider i 1.700 meters højde. Oprindeligt hed det Grants Lodge, efter Grant, en af de første europæiske beboere i området. Huset er fra 1935 og er i klassisk kolonistil. Grant forlod Tanzania i 1970’erne, hvorefter familien Muller overtog stedet og åbnede hotellet, Mullers Lodge. Det ligger i en dejlig have med flotte udsigter. En del af værelserne ligger i små annexbygninger rundt i den park-agtige have. Der er et væld af turmuligheder i området, masser af smukke og gode vandreture samt landsbybesøg og selvfølgelig Lushoto. I alt en perle i det meget lidt besøgte Tanzania.

Mullers Mountain Lodge P.O.Box 34, Lushoto, Tanzania

Lake Manyara Hotel

Kipling Plus

Lake Manyara Hotel ligger i ca. 1.400 meters højde på vestsiden af den store Great Rift Valley, hvor der er fabelagtig udsigt over den smukke og glasklare sø, Lake Manyara. Der er 100 værelser, swimmingpool og gode værelser. Stedets bedste lodge i turistklasse.

Lake Manyara Hotel, Tanzania

Kipling Classic:
Vælges Wild Camp (stationære safaritelte) er man tæt på naturen, i bedste "Karen Blixen-stil", i smukke omgivelser med en god grad af komfort. Teltene er indrettet som et lille værelse, i bedste canvasstil - der er senge og sengetøj, myggenet, strøm og et lille bord. Bagerst i teltet er der en badeafdeling med et lille apsis med bad og toilet. Foran er der en lille simpel veranda. Maden serveres i "canvasrestauranten" - et spisetelt med stole og borde, som på et simpelt hotel. Det er en helt speciel oplevelse og stemning, at bo i telt midt ude i naturen. Fantastisk!
Vores "Kipling Classic" hoteller er generelt gode turistklassehoteller med gode faciliteter og en klar opgradering fra "Kipling Budget". Man får forbavsende meget for pengene og "Kipling Classic" kan på det varmeste anbefales.

Kipling Plus:
Vores Lodges (safarihoteller) har som oftest en unik beliggenhed og er typisk bygget i natur- materialer. Værelserne har enten dobbelt- eller to enkeltsenge, borde, stole, lidt skabsplads og pæne badeværelser.Ofte er der en lille veranda eller balkon, så man kan sidde og nyde den fabelagtige natur.
"Kipling Plus" hotellerne er opgraderet turistklasse, typisk 4-stjernet hoteller. Absolut gode og lækre hoteller, hvor service og kvalitet går op i en højere enhed. Der venter en rigtig dejlig ferie på "Kipling Plus".

Kipling Budget:
På vores Basic Camp (teltlejr) bor 2 personer i 2-3 mandstelte med skummadrasser som underlag og med enten egen eller lejet sovepose. Der er dele toiletter på lejrpladsen. Det minder om trekkingtur, der er tale om absolut begrænset komfort, men til gengæld er her mulighed for at komme så tæt på naturen som overhovedet muligt.
"Kipling Budget" hoteller er enkle turistklasse hoteller der er simple, men pæne og rene. Alle har rimelige faciliteter og selvfølgelig eget toilet og bad.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.