Siracusa - Hotel Gutkowski

Hotel Gutkowski er et charmerende boutique-hotel beliggende på Lungomare di Levante, en promenade ved havnefronten Ortygia, som er en lille ø, der udgør det historiske centrum af Siracusa. Med en så central beliggenhed er Hotel Gutkowski det ideelle udgangspunkt for at udforske byen, da man nemt kan gå til seværdighederne i Ortygia. Muligheden for at ankomme til hotellet i bil og finde nærliggende parkeringspladser er en stor fordel.

Hotellet består af to smukke og nyrenoverede historiske bygninger dateret fra det 19. århundrede, som begge har bevaret deres middelhavs flair samt charmerende atmosfære. Begge bygninger ligger kun få skridt fra havet. Hotel Gutkowski består af 26 unikke værelser, alle med deres egen charme og karakter, og hotellet har en unik stil, helt anderledes end de andre hoteller i Siracusa. De moderne møbler er blevet harmonisk udvalgt til at supplere hotellets historiske og kærligt restaurerede interiør. Flere møbler er designet specielt til Hotel Gutkowski med respekt for de lokale traditioner, design og kultur.

Fra hotellets idylliske terrasse er der skøn udsigt over det smukke hav med et panorama, der går fra Det Ioniske Hav til Etna.

Siracusa - Hotel Gutkowski