Hoteller på Sri Lanka

Ahungalle, Heritance

Kipling Plus

Skønt førsteklasses strandhotel med en fantastisk beliggenhed helt ned til havet, med de flotteste kridhvide sandstrande der indbyder til forkælelse og afslapning. Værelserne er smagfuldt indrettet med havudsigt og hotellet har en dejlig infinity pool samt en prisbelønnet restaurant. Hotellet er tegnet af den anerkendte srilankanske arkitekt Geoffrey Bawa.

Heritance Ahungalla, Ahungalla, Sri Lanka

Unawatuna - Thaproban Beach House

Kipling Classic

Thaproban har en perfekt beliggenhed direkte ved Unawatunas gyldne strande, med udsigt direkte ud til Unawatuna bugten og afslappet bystemning i gaden bag hotellet. Thaproban er nyistandsat og har pæne og forholdsvis store værelser. Der er blot 12 værelser på stedet, som dermed formår at bevare en hyggelig og intim stemning. Thaprobans restaurant er kendt for deres gode seafood retter, med dagens friske fangst af hummer og rejer, der kan nydes på terrassen med skøn udsigt over bugten og havet.

Thaproban, Unawatuna, Sri Lanka

Negombo - Jetwing Blue

Beskrivelse kommer senere

Jetwing Blue, Sri Lanka

Unawatuna - Calamander Unawatuna Beach

Kipling Classic

Calamander Unawatuna Beach er det største hotel ved Unawatuna bugten, og en opgraderet Kipling Classic. Unawatuna Beach Resort har en skøn beliggenhed direkte ud til havet. Her er restaurant med udsigt over Unawatuna bugten, bar og wellness center, samt pool - og ikke mindst pæne værelser. 
UBR har i 2013 undergået en større renovering, således at alt er ført op til nutidig standard. Hed tidligere Unawatuna Beach Resort (UBR).

Unawatuna Beach Resort, Unawatuna, Sri Lanka

Unawatuna - Thambapanni Retreat

Kipling Classic

Roligt beliggende ca. fem minutters gang fra stranden i grønne og frodige omgivelser. Thambapanni Retreat er dejlig svalt med sine mange grønne buske og træer i haveanlægget, hvor det vil være skønt at kunne trække sig tilbage fra den varme sol ved stranden. Værelsesbygningerne er bygget ind i bjergklippen, og falder derfor naturligt ind i den jungle-agtige natur og vegetation. Der er en fin, mindre pool på stedet.

Thambapanni Retreat, Unawatuna, Sri Lanka

Unawatuna - Flower Garden

Kipling Classic

Flower Garden ligger som navnet antyder, i en herlig grøn have - en hyggelig oase med god service og fantastisk stemning. Hotel Flower Garden har små bungalows med aircondion, der er flot og rent og pæne badeværelser. Hotellet ligger knap fem minutters gang fra Unawatunas flotte strand - og Mr. Sasee's lille hotel udgør et af Unawatunas bedste hoteller til prisen. 
Der er swimmingpool, dejlig have, restaurant og en herlig stille stemning.

Hotel Flower Garden, Unawatuna, Sri Lanka

Unawatuna - Villa Hotel

Kipling Classic

Villa Hotel i Unawatuna er et lille strandhotel, beliggende direkte ved Unawatunas smukke sandstrand  - ja nærmest ud i havet. Ejerne af Villa startede hotellet tilbage i 1997 og har blot seks værelser. Der er et lille havestykke, en open air restaurant. Du skal regne med en enkel og spartansk indretning, det er ingenlunde luksus - men for dig, der ønsker et prisstærkt alternativ med en super placering lige ved by og strand, er Villa Hotel oplagt. Det er kort sagt stranden, der er perlen. Grundet beliggenheden direkte ud til Unawatuna, måske Sri Lankas bedste strand, koster Villa Hotel lidt mere end andre hoteller i Unawatuna, men så bor du også med bølgen blå som nabo.

Villa, Unawatuna, Sri Lanka

Sigiriya - Sigiriya Village

Beskrivelse kommer senere

Sigiriya Village, Sigiriya, Sri Lanka

Kandy - Hotel Topaz Kandy

Beskrivelse kommer senere

Hotel Topaz Kandy, Kandy, Sri Lanka

Nuwara Eliya - Glenfall Reach Hotel

Beskrivelse kommer senere

Glenfall Reach Hotel, Nuwara Eliya, Sri Lanka

Tissamaharama - Kithala Resort

Beskrivelse kommer senere

Kithala Resort, Tissamaharama, Sri Lanka

Kalpitiya - Dolphin Beach Resort

Beskrivelse kommer senere

Dolphin Beach, Sri Lanka

Anuradhapura - Palm Garden Village Hotel

Beskrivelse kommer senere

Palm Garden Village Hotel, Sri Lanka

Hatton - Mandira Strahdon Bungalow

Beskrivelse kommer senere

Mandira Strathdon Bungalow, Hatton, Sri Lanka

Sinharaja - Rain Forest Edge

Beskrivelse kommer senere

Rainforest Edge, Sinharaja, Sri Lanka

Negombo - Goldi Sands

Beskrivelse kommer senere

Goldi Sands Hotel, Negombo, Sri Lanka

Negombo - Jetwing Sea

Beskrivelse kommer senere

Jetwing Sea, Negombo, Sri Lanka

Kandy - Queens Hotel

Beskrivelse kommer senere

Queens Hotel, Kandy, Sri Lanka

Yala - Elephant Reach Hotel

Beskrivelse kommer senere

Hotel Elephant Reach, Sri Lanka

Unawatuna - Hotel Kingfisher

Kipling Classic

Kingfisher er et lille, lækkert boutique hotel med bare 4 værelser, beliggende i udkanten af Unawatuna bugten, direkte ved den fine sandstrand. Værelserne er enkle og pæne med alle moderne fornødenheder, og forholdsvis nye, da de er genopført efter tsunamien ramte Sri Lanke år 2004. Kingfisher er for dig, der ønsker den gode beliggenhed direkte ved stranden, og som ønsker den afslappede luksus, der er ved at bo på et lille boutique hotel. Grundet de få værelser kan det være svært at få plads, så vi anbefaler tidlig booking. 

Kingfisher Hotel, Unawatuna, Sri Lanka

Mirissa - Paradise Beach Club

Kipling Classic

Charmerende hotel med en skøn og frodig have, der ender, hvor sandet tager over med svajende palmetræer i strandkanten. Poolen har udsigt til bølgen blå og inviterer til afkøling og svømmetag, og strand-temaet gælder selv buffetrestauranten, der er placeret ned til vandet. Værelserne er rummelige og nyrenoverede, og havet ses fra terrasse eller altan - hvis da ikke en palme skulle snige sig ind i synsfeltet. Hotellet ligger i et dejligt område med et mindre antal cafeer og restauranter, som ligger strøet rundt i bugten. 

Paradise Beach Club, Mirissa, Sri Lanka

Trincomalee - Pigeon Island Resort

Kipling Classic

Pigeon Island Resort ligger ved Nilaveli lidt nord for Trincomalee. Med beliggenhed direkte ud til en flot bred sandstrand, er der alle muligheder for en skøn badeferie her. Det er desuden også fra Trincomalee området, at man kan tage på hvalsafari-ture. Pigeon Island Resort er et hyggeligt, mindre sted med en personlig atmosfære og med en god restaurant på stedet. Der er swimmingpool samt poolbar. Bedste årstid til at besøge området er fra april til oktober. 

Pigeon Island Beach Resort, Trincomalee, Sri Lanka

Trincomalee - Nilaveli Beach Hotel

Kipling Plus

Nilaveli Beach Hotel ligger ved Nilaveli lidt nord for Trincomalee, direkte til en skøn, bred sandstrand. Hotellet er lidt større med ca. 50 værelser og fremstår lyst og venligt med pæne store værelser. Der er restaurant, pool og vandsportscenter på stedet. Et ideelt sted for afslapning og badeferie. Bedste årstid til at besøge området er fra april til oktober. 

Nilaveli Beach Hotel, Sri Lanka

Passekudha - Maalu Maalu

Kipling Plus

Passekudha er et forholdsvis nyt turistområde på Sri Lankas østkyst, og alle hoteller i bugten er nyopført i 2012. Maalu Maalu er bygget i stil som en fiskerlandsby med stråtækte huse, og er om aftenen kun oplyst ved hjælp af fakler og levende lys for at bevare illussionen. Stranden er formidabel, og stedet lige så. Dette er absolut vores bedste strandhotel på Sri Lanka, og kan på det varmeste anbefales. Værelserne er store og flot indrettet - alle med terrasse eller balkon med udsigt over havet. Bedste årstid til at besøge området er fra april til oktober. 

Maalu Maalu, Passekudaha, Sri Lanka

Sigiriya - Hotel Vil Uyana

Kipling Plus+

Har du lyst til at prøve et hotel ud over det sædvanlige, kan vi i Sigiriya varmt anbefale Hotel Vil Uyana, som simpelthen er i en klasse for sig. Det er luksus på den gode måde, afslappet og meget lækkert, fuldstændig omgivet af natur, og i de smukkeste omgivelser. De lækre hytter med alle moderne faciliteter er bygget på pæle over de omgivende marker og vandområder, og er forbundet til hinanden via små gangbroer. Om aftenen og natten er der en sand symfoni af frøernes kvækken. Det er forholdsvis dyrt at bo på Vil Uyana, men absolut alle pengene værd. 

Vil Uyana, Sigiriya, Sri Lanka