Hoteller på Sri Lanka

Ahungalle, Heritance

Kipling Plus

Skønt førsteklasses strandhotel med en fantastisk beliggenhed helt ned til havet, med de flotteste kridhvide sandstrande der indbyder til forkælelse og afslapning. Værelserne er smagfuldt indrettet med havudsigt og hotellet har en dejlig infinity pool samt en prisbelønnet restaurant. Hotellet er tegnet af den anerkendte srilankanske arkitekt Geoffrey Bawa.

Heritance Ahungalla, Ahungalla, Sri Lanka

Anuradhapura - Palm Garden Village Hotel

Palm Garden Village ligger på et enormt stykke land i smukke Grønne omgivelser der tidligere var brugt som klassisk Chena-land – dvs. svedjebrug. Palm Garden Villages beliggenhed er optimal i forhold til alle Anuradhapuras templer og UNESCO-verdensarv.

Værelserne e små bungalows spredt udover landskabet og er pæne bygget i klassisk mørkt træ og er meget hyggelige og pæne.

Der er en stor dejlig pool, ayurvedacenter og spa, bar og restaurant og er et oplagt sted i forhold til Anuradhapura

Palm Garden Village Hotel, Sri Lanka

Avani Bentota Resort & Spa

Kipling Plus

Avani Bentota Resort & Spa er et smukt strandhotel tegnet af den verdensberømte srilankanske artiktekt, Geoffrey Bawa. Avani er et stærkt 4-stjernet hotel beliggend ud til den smukke Bentota strand, hvor vandet dog har en kraftig brænding. Avani har en stor dejlig swimmingpool, smukke udeområder, bar og restauranter og er tadig et afslappet hotel at være på. Selve Bentota by ligger i kort afstand og på alle måder er Avani Bentota et attraktivt og meget anbefalelsesværdigt strand resort.

Avani Bentota Resort & Spa

Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka

Kipling Plus

Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka ligger på vestkystens nok flotteste strand, Bentota. Centara Resort er et yderst smagfuldt luksushotel. Centara ligger på den fine landtange mellem Bentotafloden og Bentotastranden og alene ankomsten med båd, giver en anderledes stemning. Et klassehotel, der på det varmeste anbefales.

Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka

Kalpitiya - Dolphin Beach Resort

Beskrivelse kommer senere

Dolphin Beach, Sri Lanka

Kandy - Hotel Suisse

Kipling Classic

 

Englændernes gamle sommerby - Kandy byder på lokalliv så det batter. Handelsgaderne er koncentreret i det pittoreske kvarter bag Tandens Tempel. Her er let at finde rundt og utallige butikker som faldbyder nærmest hvad som helst.

 

På den anden side af søen i Kandys centrum ligger det andet gamle kolonihotel, Suisse fra midten af 1800-tallet. Suisse er en lille tand bedre, end Queens og er klart anbefalelsesværdigt beliggende i midtbyen og stadig et af de få kolonistilshoteller, der er tilbage.

Hotel Suisse Kandy

Kandy - Hotel Topaz Kandy

Beskrivelse kommer senere

Hotel Topaz Kandy, Kandy, Sri Lanka

Kandy - Queens Hotel

Uden tvivl Kandys "gamle dame". Et herligt kolonihotel med en vis bedagethed og efterladt charme. Beliggenheden er indiskutabel byens bedste beliggende direkte ud til søen og overfor Tandens Tempel. Værelserne er rimelig store, men har en bedagethed over sig. Der er en lille have Dejligt hotel midt i byen.

Queens Hotel, Kandy, Sri Lanka

Negombo - Goldi Sands

Beskrivelse kommer senere

Goldi Sands Hotel, Negombo, Sri Lanka

Negombo - Jetwing Blue

Beskrivelse kommer senere

Jetwing Blue, Sri Lanka

Negombo - Jetwing Sea

Beskrivelse kommer senere

Jetwing Sea, Negombo, Sri Lanka

Negombo - Pledge3 hotel

Kipling Classic

 

Pledge3 er et dejligt lille hotel og vores faste base i Negombo beliggende en gade bag den lidt voldsomme strand og de meget store resorts.

Pledge3 har blot 14 værelser, der alle er meget flotte og så et haveområde med en lille bar, god restaurant og dejlig swimmingpool.

Negombo - Pledge3 hotel

Nilaveli Beach Resort

Kipling Classic


Nilaveli Beach Resort har et lidt forkert navn, da det er så langt fra et resort, som det næsten kan komme. Ikke desto mindre er det en lille perle med bare knap 20 værelser alle smukt bygget i lokale træsorter. Værelserne er flotte og rummelige og på det nærmeste bygget oven på stranden. Der er en lille hyggelig bar og restaurant.
Vi kan kun anbefale Nilaveli beach resort som en sand Kipling-klassiker.

Nilaveli Beach Resort

Nuwara Eliya - Glenfall Reach Hotel

Beskrivelse kommer senere

Glenfall Reach Hotel, Nuwara Eliya, Sri Lanka

Pasekudah - Amaya Beach Resort

Der er nok ingen tvivl om at Pasekudah er Sri Lankas allerbedste strand.

Amaya Beach Resort er et relativt nyt og flot åbent 4-stjernet hotel ved Pasekudah (Passikudah).

Værelserne er dejlige og hotellet er dejlig luftigt. Der er en skøn pool og restaurant ud mod poolen og vandet lige bag ved. Desuden er der bar og andre gode faciliteter på Amaya Beach Resort.

Amaya ligger i den sydlige ende af Pasekudah-bugten, og lige foran hotellet er stranden lidt stenet - men den allerbedste sandstrand ligger blot omkring 100 meter fra hotellets have. Et virkelig dejligt hotel på en af Sri Lankas ubetingede flotteste strande, selve Passekudah.

Alle værelser er over 45 m2 og de fleste har udsigt til vandet og i det hele taget er Amaya Beach Resort et gennemført førstklasseshotel på Sri Lankas relativt uspolerede og meget naturskønne østkyst.

Amaya Beach Resort - Pasekudah

Passekudha - Maalu Maalu

Kipling Plus

Passekudha er et forholdsvis nyt turistområde på Sri Lankas østkyst, og alle hoteller i bugten er nyopført i 2012. Maalu Maalu er bygget i stil som en fiskerlandsby med stråtækte huse, og er om aftenen kun oplyst ved hjælp af fakler og levende lys for at bevare illussionen. Stranden er formidabel, og stedet lige så. Dette er absolut vores bedste strandhotel på Sri Lanka, og kan på det varmeste anbefales. Værelserne er store og flot indrettet - alle med terrasse eller balkon med udsigt over havet Bedste årstid til at besøge området er fra april til oktober.

Maalu Maalu, Passekudaha, Sri Lanka

Passikudah - Uga Bay hotel

Kipling Plus

Det flotte og dejlige førsteklasses Uga Bay Hotel ligger midt på Passikudah stranden på Sri Lankas østkyst. Passikudah er ubetinget Sri Lankas flotteste strand, hvor havet og vandet er fantastisk – stille og dejligt uden store bølger eller strøm.

Uga Bay har en stor flot pool beliggende ud mod stranden, et dejligt haveområder og flotte værelser. Ingen tvivl om at det er et rigtig godt valg på Pasekudahs perlerække af gode hoteller.

Velkommen på Uga Bay

Uga Bay, Passekudaha, Sri Lanka

Sigiriya - Sigiriya Village

Kipling Classic

 

Sigiriya Village er nok Sigiriyas bedst fungerende og bedst beliggende hotel. Hotellet ligger i et stort havekompleks med dejlige værelser beliggende i området. Der er alle fornødenheder samt stor åben restaurant og flot swimmingpool med udsigt direkte op til selve Sigiriyaklippen

Sigiriya Village, Sigiriya, Sri Lanka

Sigiriya - Hotel Vil Uyana

Kipling Plus+

Har du lyst til at prøve et hotel ud over det sædvanlige, kan vi i Sigiriya varmt anbefale Hotel Vil Uyana, som simpelthen er i en klasse for sig. Det er luksus på den gode måde, afslappet og meget lækkert, fuldstændig omgivet af natur, og i de smukkeste omgivelser. De lækre hytter med alle moderne faciliteter er bygget på pæle over de omgivende marker og vandområder, og er forbundet til hinanden via små gangbroer. Om aftenen og natten er der en sand symfoni af frøernes kvækken. Det er forholdsvis dyrt at bo på Vil Uyana, men absolut alle pengene værd.

Vil Uyana, Sigiriya, Sri Lanka

Trincomalee - Nilaveli Beach Hotel

Kipling Classic

Nilaveli Beach Hotel ligger ved Nilaveli lidt nord for Trincomalee, direkte til en skøn, bred sandstrand. Hotellet er lidt større med ca. 50 værelser og fremstår lyst og venligt med pæne store værelser. Der er restaurant, pool og vandsportscenter på stedet. Et ideelt sted for afslapning og badeferie. Bedste årstid til at besøge området er fra april til oktober.

Nilaveli Beach Hotel, Sri Lanka

Tissamaharama - Kithala Resort

Beskrivelse kommer senere

Kithala Resort, Tissamaharama, Sri Lanka

Unawatuna - Calamander Unawatuna Beach

Kipling Classic+

Calamander Unawatuna Beach er det største og bedste hotel ved Unawatuna bugten, og en klar opgraderet Kipling Classic. Unawatuna Beach Resort har en skøn beliggenhed direkte ud til stranden og havet. Her er bar og restaurant med udsigt over Unawatuna bugten, bar og wellness center, samt to swimmingpools - og ikke mindst pæne værelser med alt hvad der skal være.

Vi kan på det varmeste anbefale det som en opgradering, til dem som ønsker en swimmingpool og større udendørsarealer. En klassiker der ikke blegner.

Unawatuna Beach Resort, Unawatuna, Sri Lanka

Unawatuna - Flower Garden

Kipling Classic

Flower Garden ligger som navnet antyder, i en herlig grøn have - en hyggelig oase med god service og fantastisk stemning. Hotel Flower Garden har små bungalows med aircondion, der er flot og rent og pæne badeværelser. Hotellet ligger knap fem minutters gang fra Unawatunas flotte strand - og Mr. Sasee's lille hotel udgør et af Unawatunas bedste hoteller til prisen.

 

Der er swimmingpool, dejlig have, restaurant og en herlig stille stemning.

Hotel Flower Garden, Unawatuna, Sri Lanka

Unawatuna - Hotel Kingfisher

Kipling Classic

 

Kingfisher er et lille, lækkert boutique hotel med bare 4 værelser, beliggende i udkanten af Unawatuna bugten, direkte ved den fine sandstrand. Værelserne er enkle og pæne med alle moderne fornødenheder, og forholdsvis nye, da de er genopført efter tsunamien ramte Sri Lanke år 2004. Kingfisher er for dig, der ønsker den gode beliggenhed direkte ved stranden, og som ønsker den afslappede luksus, der er ved at bo på et lille boutique hotel. Grundet de få værelser kan det være svært at få plads, så vi anbefaler tidlig booking.

Kingfisher Hotel, Unawatuna, Sri Lanka

Unawatuna - Thambapanni Retreat

Kipling Classic

 

Roligt beliggende ca. fem minutters gang fra stranden i grønne og frodige omgivelser. Thambapanni Retreat er dejlig svalt med sine mange grønne buske og træer i haveanlægget, hvor det vil være skønt at kunne trække sig tilbage fra den varme sol ved stranden. Værelsesbygningerne er bygget ind i bjergklippen, og falder derfor naturligt ind i den jungle-agtige natur og vegetation. Der er en fin, mindre pool på stedet.

Thambapanni Retreat, Unawatuna, Sri Lanka

Unawatuna - Thaproban Beach House

Kipling Classic

Thaproban har noget nær Unawatunas bedste beliggenhed direkte ved Unawatunas gyldne strande, med udsigt til Unawatuna bugten og havet. Thaproban har pæne og forholdsvis store værelser - og så er der blot 12 værelser på stedet, som dermed formår at bevare en hyggelig og intim stemning.

Thaprobans restaurant er kendt for deres gode seafood retter, med dagens friske fangst af hummer og rejer, der kan nydes på terrassen med skøn udsigt over bugten og havet. Der er en afslappet bystemning i gaden bag hotellet og der hyggelige cafeer, restauranter og butikker. Noget nær det perfekte sted til alle der vil bo direkte på stranden, uden det er et stort resort.

Thaproban, Unawatuna, Sri Lanka

Unawatuna - Villa Hotel

Kipling Classic

Villa Hotel i Unawatuna er et lille strandhotel, beliggende direkte ved Unawatunas smukke sandstrand - ja nærmest ud i havet. Ejerne af Villa startede hotellet tilbage i 1997 og har blot seks værelser. Der er et lille havestykke, en open air restaurant. Du skal regne med en enkel og spartansk indretning, det er ingenlunde luksus - men for dig, der ønsker et prisstærkt alternativ med en super placering lige ved by og strand, er Villa Hotel oplagt. Det er kort sagt stranden, der er perlen. Grundet beliggenheden direkte ud til Unawatuna, måske Sri Lankas bedste strand, koster Villa Hotel lidt mere end andre hoteller i Unawatuna, men så bor du også med bølgen blå som nabo.

Villa, Unawatuna, Sri Lanka

Yala - Elephant Reach Hotel

Beskrivelse kommer senere

Hotel Elephant Reach, Sri Lanka

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.