Hytter og tehuse ved Kanchenjunga og Makalu

Tehuse i Nepal - Kanchenjunga og Makalu

Inden for de seneste år er der udviklet tehuse på ruterne til Kanchenjunga, Makalu og Nar&Phu, således at vi kan overnatte under ganske gode lokale forhold. Kipling Travel støtter selvfølgelig de lokale folk, der har åbnet deres "bhattis" - simple overnatningssteder. Tehusene i de nye områder bliver hutigt bedre og bedre, men kan slet ikke måle sig med Everest og Annapurna endnu. Man skal således ikke sammenligne tehusene i de "nye områder" med de områdert som har haft lodges gennem 30 år, hvor mange reelt set er små hoteller.
Men det er en god udvikling, som gør, at Kanchenjunga allerede nu er en nyklassikere blandt Nepals trekkingruter. Opstår der flaskehalse og sengemangel undervejs, har vi et par ekstra telte med, således at alle er sikret en ordentlig nat på trekkingturen. Men husk - de er meget simple!

Maden er simpel, men god og sund. Du skal beregne at det stort set alene er muligt at spise ex. dalbhat, nepals nationalret på tehusene. Det er nok den allerbedste mad at gå på, men nogle finder det lidt ensidigt og lige simpelt nok. Sådan er det, når man vil væk fra turistruterne. Frokosten spises også på tehus, mens man er undervejs på dagens etape. Kipling Travel betaler for dit værelse, mens du selv står for betalingen af din mad (beregn 100-200 kr. pr. dag afhængigt af, hvad du spiser).

Velkommen langt fra alfarvej - det kræver nogle ofre, men er ganske enkelt fantastisk.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik