Everest og Annapurna komfort lodges

Comfort Trekking Lodges ved Everest og Annapurna

Everest og Annapurna områderne har to muligheder for komfort trekking. Ved Everest er det en kombination af Everest Summit Lodges, Mountain Lodges of Nepal og Yeti's Mountain Home.

Ved at benytte en kombination af lodge-kæderne, opnår vi det bedste af to verdener og har derved en bedre højdetilvænning, end ved alene at bruge Summit Lodges, hvor Namche ikke opleves eller ved Yeti Mountain Home, hvor andre bydger ikke opleves.

Ved Annapurna benytter vi Annapurna Comfort Lodges beliggende syd for de store bjerge i grønne og frodige landskaber med fantastiske udsigter til Annapurnabjergene. 

Fælles for de såkaldte luxury lodges, rettere komfort lodges, er at de er meget pæne og flotte med gode faciliteter undervejs og dermed en væsentlig opgradering fra normale tehuse.
Værelserne er reelle dobbeltværelser med privat bad og toilet og der er ikke brug for sovepose eller andet på trekkingturen.

Forholdene og kvaliteten er klart bedste, de er på alle måder en ny standard for bjergovernatningerpå nepals trekking- og vandreture.