Opdatering om Coronavirus

Vigtig information om Coronavirus

 

Skal du ud og rejse (og ændring af rejsedato)

Vi forsøger at hjælpe jer alle med at få afrejsedatoen rykket efter jeres ønsker. Her hjælper vi selvfølgelig gerne med at få arrangementet på plads, da Udenrigsministeriet og dermed myndighederne fraråder alle ikke-nødvendige rejser til hele verden. Vi tager alle sager i datorækkefølge og kontakter alle inden for 14 dage til afrejse. 

Det er aldrig set før og er en helt ekstraordinær situation, og det gør også, at myndighederne har indført en række helt usædvanlige tiltag for at beskytte både sundhedssystemet, os borgere og virksomhederne i Danmark. Dette gælder i skrivende stund til og med påskeferien, mandag den 13. april.

Under normale tider, hvor myndighederne advarer mod ikke-nødvendige rejser til et specifikt land, giver det mulighed for at afbestille din rejse omkostningsfrit, såfremt det er inden for 14 dage, og få pengene tilbage senest 14 dage efter afbestillingen.

 

Alle rejser er aflyst frem til de 13. april 2020

Alle rejser til og med d. 13. april er den aflyst i henhold til Udenrigsministeriets frarådelse af rejser.

 

Generelt om rejseafbestilling

  • Du har selvfølgelig fortsat ret til at afbestille din rejse inden for 14 dage til afrejse, så længe der frarådes rejser til hele verden, eller til din destination. 
  • Du er i den forbindelse selvfølgelig sikret dine penge, dvs. du ikke mister dem jf. ovenstående.
  • Under alle omstændigheder anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab for at søge dækning hvis du har en afbestillingsforsikring.

 

Afbestillng af rejser udover 14 dage frem i tiden

  • Vær opmærksom på at afbestilinger senere end 14 dage ud i tiden, gælder de helt normale generelle rejsebetingelser der gennem Danmarks Rejsebureau Forening er underlagt ”Loven om pakkerejser”.

 

Vi behandler alle rejser og sager i datorækkefølge og skal selvfølgelig nok knokle for at komme gennem alle i ordentlig tid. Der skal ikke herske tvivl om at du får værdien af din rejse refunderet.

Vi beklager selvfølgelig og håber samtidig på forståelse for denne nærmest vanvittige situation, som ingen kunne have forudset.

 

Opdateret 24/3/2020 09:40 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik