Tryghedsgaranti og opdatering om Coronavirus

Helt generelt

Verden Åbnes og der er nye rejsevejledninger, vaccinationsprogrammerne er i gang - og dermed er endelig gode udsigter til, at vi snart kan rejse igen. Som under hele pandemien gælder vores tryghedsgaranti selvfølgelig stadig på alle vores rejser:

 1. Aflyses din planlagte rejse med os, grundet Udenrigsministeriets rejsevejledninger (det være sig COVID/corona eller andre ting), refunderer vi dine indbetalte penge hurtigt - der går få dage til du har pengene på din konto - vi skal blot bruge dit kontonummer. Bemærk at hvis du er færdigvaccineret, er verden åben 14 dage efter sidste stik og dermed er "Orange" åben for rejser, og her gælder garantien altså fra "orange" til "rød".
 2. Kipling Travel er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden i Danmark (reg. 1571)
 3. Vi er også medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 4. Kipling Travel blev startet i 2003 og har således knap 20 år på bagen
 5. Vi var Danmarks første Travelife certificeret rejsebureau inden for bæredygtighed
 6. Vi følger rejsevejledningerne fra Udenrigsministeriet
 7. I Kipling Travel arrangerer vi pakkerejser - det giver den største forbrugerbeskyttelse - og du står ikke alene, hverken før, under eller efter din rejse
 8. Vi har vagttelefon uden for åbningstid
 9. Se Gouda Rejseforsikrings meddelelse om Corona og hvor godt de dækker
 10. Vi forsøger altid at arbejde ud fra tillid, tryghed og sikkerhed – du kan læse uvildige anmeldelser her

 

Bestilling af rejse - kan jeg købe en rejse nu?

Det korte svar er ja, det kan du selvfølgelig godt. Og du får naturligvis dine penge tilbage, hvis rejsen aflyses - vi skal blot have et kontonummer.

Sørg for en god rejseforsikring. Hvis du køber en rejse hos Kipling Travel, er du altid i sikre hænder - også i "en verden af orange" som er åbe for færdigvaccinerede - men det er lige så vigtigt at du har en god forsikring. Vi anbefaler rejse- og afbestillingsforsikring hos Gouda, der dækker bredt og godt - også i forbindelse med Corona. Har du en indboforsikring med rejseforsikring eller en forsikring gennem et kreditkort, bør du tjekke dækningen på samme vis, som hvis du evt. skulle over 4.000 meters højde. Gouda dækker bredt og godt, du kan læse mere om deres forsikringer her.

 

Pakkerejsegaranti og afbestillingsforsikring

Du skal ikke tilvælge eller tilkøbe et tryghedsprodukt, det er kort og godt med, hvis du køber en rejse hos os.

Vores pakkerejsegaranti gælder for alle rejser, så vi gentager - aflyses din planlagte rejse med os grundet Udenrigsministeriets rejsevejledninger og et land går fra ex. "orange" til "rødt", refunderer vi dine indbetalte penge hurtigt - der går få dage til du har pengene på din konto - vi skal blot bruge dit kontonummer.

Husk din rejseforsikring og afbestillingsforsikring. Det er vigtigt, at du undersøger dækningen hos dit forsikringsselskab. Forsikringsselskaberne kan have begrænsninger i forhold til COVID-19 (samt almen sygdom og evakuering). 

Se i øvrigt Gouda Rejseforsikring og hvor stærkde dækker under Corona1: "Bliver du smittet med Covid-19 og dermed syg på din rejse, dækker forsikringen både udgifter til behandling, hjemtransport, sygeledsagelse eller tilkaldelse, samt kompensation for mistede feriedage. Goudas afbestillingsforsikring dækker ligeledes, hvis du bliver syg inden din afrejse og ikke kan tage af sted.

 

Har du allerede bestilt rejse, læs her:

 

Opdateret rejsevejledninger august 2021

Udenrigsministeriets rejsevejledninger bliver ændret løbende og typisk torsdage eftermiddag og de har startet de næste faser af den gradvise genåbning af rejsemuligheder. Det betyder at alle færdigvaccinerede eller tidligere smittede nu kan rejse til orange lande i Europa og ja faktisk i hele verden, uden krav om isolation osv, ved hjemkomst.

Vejledningen gælder for: 

 • Færdigvaccinerede og tidligere smittede med bopæl i Danmark. Pt. er man færdigvaccineret 14 dage efter sidste stik.
 • Medrejsende børn under 18 år med bopæl i Danmark (15-17-årige fortsat testes ved hjemkomst).

Hvor gælder det til?

Alle lande og områder der ikke er røde, altså ex. Sicilien og Italien eller Tyskland, Tanzania eller Korsika som eksempler. Det er i den forbindelse vigtigt at holde øje med opdaterede vejledningerne fra Udenrigsministeriet, hvis der skulle komme ændringer, men eller er det som skrevet. Se mere på Udenrigsministeriets rejsevejledninger, som kan læses her

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan dette påvirker dig som rejsende.

 

Afbestilling af rejser 14 dage før afrejse

 1. Rejser til lande hvor der er rejsefraråd, som er aflyst i henhold til Udenrigsministeriets rejsevejledninger indtil 14 dage før afrejse

 2. I Kipling Travel refunderer vi dine penge, hvis en rejse bliver annulleret grundet COVID-19 rejsefraråd (med mindre din destination er åben og du er færdigvaccineret). Dvs. du får dine penge retur - ikke en voucher.
  Vi forsøger og har altid forsøgt at levere god service og vil ikke rokke ved den store og gode danske forbrugerbeskyttelse - og det forsøger vi selvfølgelig også at leve op til, i denne svære ekstremt svære for rejsebranchen.

 3. Vejledningerne opdateres af Udenrigsministeriet hver uge eller hver anden uge. 

 

Vigtigt: Du behøver ikke kontakte os, vi behandler alle fremtidige rejser i datorækkefølge og pr. automatik kontakter vi alle jer, der er berørt af dette.

 

Afbestilling af rejser udover 14 dage før afrejse

 1. Vær opmærksom på at der på afbestillinger af rejser mere end 14 dage ud i tiden, gælder de normale generelle rejsebetingelser, dvs. du mister det indbetalte beløb.

 2. Ønsker du at ændre rejsedatoer, kan det medføre ekstraudgifter til flybilletter, landarrangementer osv. Vi hjælper selvfølgelig gerne og gør det uden beregning fra vores side- men vær opmærksom på at det er de generelle rejsebetingelser der er gældende i den situation, og de direkte omkostninger det måtte medføre, i så fald skal afholdes.

  

Alle rejser og sager behandles i datorækkefølge og skal selvfølgelig nok knokle for at komme gennem alle i ordentlig tid. Vi beklager selvfølgelig al det her COVID-19 relateret bøvl, vi alle står midt i, og håber samtidig på forståelse for denne nærmest vanvittige situation, som ingen kunne have forudset.

  

Opdateret 16/08/2021

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik