Opdatering om Coronavirus

Vigtig information om Coronavirus

 

Skal du ud og rejse (og ændring af rejsedato)

Vi behandler alle fremtidige rejser i datorækkefølge og kontakter alle inden for 14 dage til afrejse. Vi forsøger at hjælpe jer alle med at få afrejsedatoen rykket efter jeres ønsker. Her hjælper vi selvfølgelig gerne med at få arrangementet på plads, da Udenrigsministeriet og dermed myndighederne fraråder alle ikke-nødvendige rejser til hele verden. 

Det er aldrig set før og er en helt ekstraordinær situation, og det gør også, at myndighederne har indført en række helt usædvanlige tiltag for at beskytte både sundhedssystemet, os borgere og virksomhederne i Danmark. 

Under normale tider, hvor myndighederne advarer mod ikke-nødvendige rejser til et specifikt land, giver det mulighed for at afbestille din rejse omkostningsfrit, såfremt det er inden for 14 dage, og få pengene tilbage senest 14 dage efter afbestillingen.

 

Alle rejser er aflyst frem til den 31. maj 2020

  1. Alle rejser er i perioden aflyst i henhold til Udenrigsministeriets frarådelse af rejser.
  2. En opdatering må forventes at komme lige inden d. 31/5 og kan sagtens nå at ændre sig inden sommerferien.

 

Generelt om rejseafbestilling inden for Udenrigsministeriets rejsevejledninger og 14 dage før afrejse

  1. Udover at vi aflyser, så har du har selvfølgelig ret til at afbestille din rejse inden for 14 dage til afrejse, så længe der frarådes rejser til hele verden (hvilket pt. er til og med d. 31. maj 2020).
  2. Du er sikret dine penge, dvs. du ikke mister dem ifb. fraråd af rejser på din rejse, jf. Udenrigsministeriet

 

Afbestilling af rejser efter d. 31. maj (samt udover 14 dage før afrejse - eksempelvis juli måned og sommerferien)

  1. Vær opmærksom på at afbestilinger på rejser efter den 31. maj 2020 (og ellers for rejser mere end 14 dage ud i tiden), gælder de normale generelle rejsebetingelser, dvs. du mister det indbetalte beløb.
  2. Ønsker du at ændre rejsedatoer, kan det medføre ekstraudgifter til flybilletter, landarrangementer osv. Vi hjælper selvfølgelig gerne og gør det uden beregning fra vores side- men vær opmærksom på at det er de generelle rejsebetingelser der er gældende i den situation, og de direkte omkostninger det måtte medføre, i så fald skal afholdes.

 

Alle rejser og sager behandles i datorækkefølge og skal selvfølgelig nok knokle for at komme gennem alle i ordentlig tid. Vi beklager selvfølgelig al det her COVID-19 relateret bøvl, vi alle står midt i, og håber samtidig på forståelse for denne nærmest vanvittige situation, som ingen kunne have forudset.

 

 

Opdateret 14/5/2020 13:50

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik