Hoteller i Nepal

Kort beskrivelse af vore partnerhoteller i Nepal

 

 

Hotel Marshyangdi - Kathmandu

Marshyangdi Hotel er efterhånden en sand "Long runner" i Kathmandu og vi har arbejdet med Marshyangdi, KC og hans familie lige siden starten, da hotellet åbnede i 1991 og lå blandt rismarker nord for Thamel. 

I dag er Hotel Marshyangdi måske Thamels bedst fungerende turistklassehotel i sin klasse og overgår som oftest klart lignende hoteller. Værelserne i hovedbygningen er absolut pæne og velfungerende. Den lille gårdhave er hyggelig og et rigtig godt morgenmadssted.

Velkommen til en sand Kipling-klassiker siden dag 1, hvor vi selvfølgelig prioriteres højt og derved stort set altid får de gode værelser i hovedbygningen uden merbetaling. 

Hotel Marshyangdi

Dwarikas Hotel - Kathmandu

Kathmandu er uden tvivl et inferno af larm, mennesker, lyde, lugte, forurening og store oplevelser. Og her kan Nepals unikke hotel Dwarikas tilføre store oplevelser.

Dwarikas Hotel ligger på Battisputali, ikke langt fra Pashupatinath tempelområdet. Det er ikke et klassisk luksushotel alá Hilton eller Shangri La, men klart i Small Luxury Hotel segmentet med sine bare 87 værelser.

Det hele startede med en indsamling af Nepals fine træskæerier, som i stor stil blev kasseret i 1960’erne og 70’erne. Det kunne den nepalesiske ingeniør Dwarika Das Shrestha slet ikke have, hvorpå han startede en indsamling af de 3-4-500 år gamle træarbejder.

Det førte i 1977 til Dwarikas, der er bygget i klassisk Newaristil med Kathmandu-dalens klassiske røde mursten og så de utrolige træskæerier. Der bygges stadig og konstruktionen har dermed taget omtrent 40 år. Der er smukke vinduer og søjler, utrolig grønt med træer, blomster og på mange måder er det et lille paradis i Kathmandu. Værelserne er rigtig gode, med de ting som et godt hotel skal have.

Hotel Dwarika er ulig andre hoteller i Nepal og i en klasse for sig selv. At vi har døbt det som værende Nepals bedste hotel, er nok ikke langt fra sandheden. Dwarikas er bygget af oprindelige materialer med newar træudskæringer, som i 1970'erne ofte blev kasseret i urbaniseringens navn. Atmosfæren er ganske enkel unik og hotellet er smukt, som kun få andre. Det koster - og det kan være svært at få værelser, men med vores gode volumen på Dwarikas lykkes det som oftest at kunne tilbyde en uovertruffen oplevelse. 

En klar klassiker som vi kun kan anbefale. 

Dwarikas Hotel

Kantipur Temple House - Kathmandu

Kantipur Temple House er en af vore originale favoritter beliggende i hjertet af Kathmandu og dog så alligevel udkanten af Thamel kvarteret. 
Kantiur Temple House er bygget i traditionel newari-stil (klassisk Kathmandu-arkitektur) og indgår som et af områdets smukkeste huse. Hotellet klassificerer sig selv som et Eco Hotel og et boutique hotel, hvilket ikke er helt forkert. Kantipur Temple House har en dejlig have, hvor man kan slappe lidt mellem turene ude i byen - og på alle måder er det et stemningsfyldt hotel, som vi kun kan anbefale.

Velkommen til Kantipur Temple House

Kantipur Temple House

Hotel Malla - Kathmandu

Malla Hotel har en af byens bedste beliggenheder i udkanten af Thamel. Malla var den gamle kongefamilies hotel, i dag et godt turistklassehotel, der ganske vist har en selvfortælling af fem stjerner, men de er i så fald meget nepalesiske. Det gør dig ikke at Hotel Malla er blandt Thamels allerbedste hoteller - og der er en fantastisk ro i den store og meget dejlige have. Desuden er der en pool, bar, restaurant og pæne værelser med alle faciliteter. En Kathmandu klassiker og et rigtig godt valg til et opgraderet hotel i Thamel området.

Velkommen til Hotel Malla i Kathmandu. 

Hotel Malla - Kathmandu - Kipling Travel

Old inn - Bandipur

I særklasse der vi har ledt efter i Nepal gennem mange år: et ægte Heritage hotel. Bandipurs mange smukke bygninger giver en helt speciel og stille atmosfære og Old Inn er bestemt ingen undtagelse. Det nænsomt restaurerede hus giver høj oplevelsesmæssig klasse samtidig med at alle faciliteter er gode. Restauranten er fortrinlig og vi har svært ved at sætte en finger på noget dårligt ved Old Inn i Bandipur - det skulle da lige være, at man ofte skal være tidligt ude, for at få plads. 

 

Old inn

Lakeside Retreat - Pokhara

Kiplings basecamp i Pokhara ligger nær Lake Side og er bygget rundt om en have med en swimmingpool bagest. Værelserne er pæne og fra nogle af dem er der direkte udsigt til Macchapuchare og Himalayabjergene. 

Vi kan kun anbefale Lakeside Retreat Pokhara. 

Lakeside Retreat

Fishtail Lodge - Pokhara

Den gamle fine dame i Pokhara. Et klassested hvor man sejler 20 meter over til hotellet på en lille fin tømmerflåde. På Fishtail Lodge er der grønt og lækkert og fra haven udsigt til Annapurnabjergene og sågar Dhaulagiri. Værelserne er pæne og maden lækker. Ikke uden grund at Prins Charles, Jimmy Carter, Mick Jagger, Prins Joachim og en perlerække af berømtheder har valgt Fishtail Lodge. 

Fishtail Lodge

Tiger Mountain Lodge - Pokhara

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed er der noget, der hedder. Og her ligger Tiger Mountain Pokhara Lodge eminent på en bjergkam uden for Pokhara ved Royal Trek. Vores gode ven Marcus, der har TML har begået et mesterværk i et ecolodge med flotte værelser, dejlig restaurant og en swimmingpool som ganske vist kan være lidt kølig, men som har ubetinget verdensklasseudsigt til Fiskehalebjerget og Annapurna. En klar anbefaling, hvis man gerne vil bo lidt uden for Pokhara. 

Tiger Mountain Lodge

Adventure Resort - Chitwan

Chitwan Adventure Resort ligger stille og dejlig roligt fem minutters gang fra Sauraha landsbyen og er et godt udgangspunkt for at tage på ture i Chitwan nationalpark.

Adventure Resort ligger i en stor grøn have med en god lille restaurant og to bygninger med værelser. Alle værelser har pæne faciliteter samt bad og toilet og på mange måder er Adventure Resort det bedste bud i området omkring Sauhara. En rigtig Kipling klassiker.

Adventure Resort

Tiger Tops - Chitwan

Tiger Tops Chitwan - eller Tiger Tops Tharu Lodge ligger eksklusivt i Chitwans mindst besøgte og vestligste ende. Tiger Tops var definerende for hele nepals safariindustri og naturturisme og har i dag to lodges i hhv. Chitwan og Bardia. 

Tharu lodge har en dejlig swimmingpool og skønt område rundt om lodgen. De er både telte (store telte med tilhørende bad og toilet) samt værelser i lodgebygningen. Det er en en smule bedagethed over lodgen, men den er blandt Chitwans bedste. Maden er i top og servicen fantastisk i Tiger Tops. Og så er der selve safarierne som måske er Chitwans allerbedste.

Se mere om Chitwan her Vi har brugt Tiger Tops gennem alle årene og kan kun anbefale tigertops på det allervarmeste.

Racy Shade - Bardia

Racy Shade er vores standard lodge i Bardia nationalpark og er superb i sin klasse. Lodgen ligger fantastisk og servicen er god. Værelserne er enke, men pæne med bad oi toilet og alle nødvendige faciliteter. Racy Shade har et dejligt miljøø omkring sig og vi er mege glade for familienm, som vi har arbejdet med gennem 12 år.

Tiger Tops - Bardia

Bardia er en naturoplevelse for sig selv og Tiger Tops Karnali Lodge er ingen undtagelse. Den har alle Tiger Tops varemærker: bæredygtighed, dejlig mad, superb service og blandt nepals allerbedste og mest kvalificerede safariguider.

Lodgen ligger stille i Bardia nationalpark og består af en række enkle, men meget dejlige værelser og så det typiske runde restauranthus med ildsted i midten.

Vi kan kun anbefae Tiger Tops Bardia på det allervarmeste.

Namobuddha Resort

Namobuddha klosteret er helt forrygende og blandt nepals helt store tibetansk buddhistiske klostre. Og Namobuddha Resort er i sig selv en skøn overraskelse - smukt og meget dejlige små hytter i klassisk nepalesisk arkitektur. Lodgen er bygget i naturmaterialer og har gode faciliteter og virkelig fin service og fantastisk mad. Der er udsigt til bjergene og hvis man vil have en usædvanlig opvlvelse, bør man tage et par nætter i NamoBuddha.

Hotel liste

Hoteller i Nepal

Kathmandu Guest House

Hyatt Regency Kathmandu 

Hotel Harati, Kathmandu

Hotel Malla, Kathmandu

Hotel Shankar, Kathmandu

Benchen Gompa Guesthouse

Soaltee

Kantipur Guest House

Kantipur Temple House

Maya Manor Butique hotel 

Hotel Everest 

Hotel Thamel

Chhahari Resort

Hattiban Resort 

Thamel Eco Resort

Dalai-La hotel 

Hotel Harati 

Shangrila Karhmandu

Hotel de l' Annapurna

Everest Hotel

Fulbari Resort

Hyatt Hotel

Soaltee Holiday Inn Crown Plaza

Hotel Yak and Yeti

Durbar Hotel

Hotel Himalaya

The Malla Hotel

Shangri-La Kathmandu

Hotel Shanker

Hotel Vaishali

Woodlands Dynasty Plaza

Hotel Classic Pvt.Ltd.

Hotel Courtyard 

Harati, Hotel

The Garden Hotel

Hotel Marsyangdi

Hotel Manang

Hotel Mountain

Marcopolo Business Hotel

Aloha Inn

Hotel Ambassador

Hotel Blue Diamond

Hotel Gautam

Hotel Horizon

International Guest House

Kathmandu Guest House

Hotel Karnali

Hotel M.M. International

Hotel Mandap

Hotel Manaslu

Hotel Mt. Makalu

Hotel Mayalu

Hotel Norbu Linkha

Hotel Orchid

Hotel Rata

Summit Hotel

Hotel Stupa

Hotel Tayoma

Tibet Guest House

Trans Himalayan Guest House

Hotel Utse

Hotel Vajra

Hotel Buddha

Central Hotel

Hotel Excelsior

Hotel Garuda

Hotel Ganesh Himal

Hotel Himalayan View

Hotel Impala

Hotel Melungtse

Hotel Mt. Kailash

Hotel Kohinoor

Hotel Marsyangdi Mandala

Hotel Pisang

Panchapandap Guest House

Hotel Rosy

Hotel Shree Tibet

Hotel Star

Hotel Shakti

Thorang Peak G. House

Valley View Hotel

Welcome Guest House

non-rated hotels

Aquamarne  

Blue Horizon Hotel  

Brand Guest House  

Hotel Dipankar  

Hotel Gauri Shanker  

Hotel Iceland View  

Hotel Jagat  

Kathmandu Lodge  

Kathmandu Guest House  

Kathmandu Peace Guest House  

Kathmandu White Lotus G.H.  

Khangsar Guest House   

Hotel Lai Lai  

Hotel Moonlight  

Madhuban Guest House  

Hotel Mona Pvt.Ltd.  

Hotel Namaste  

Nirvana Garden Hotel  

Hotel Norling  

New Hotel Florid  

Hotel New Gajur  

Panauti Hotel  

Poon Hill Hotel  

Potala Guest House  

Pension Vasana Hotel  

Souvenir Guest House  

Sagarmatha Guest House  

Hotel Shikhar  

Hotel Sky  

Snow Lion Guest House  

Hotel Sunset View  

Sukeyasu Guest House  

Hotel Siddhartha Palace  

Hotel Sita

Sangam Hotel  

Syangboche Panorama Hotel   

Hotel Tashi Dhelek  

Tata Guest House  

Thamel Hotel  

Hotel TiIicho  

Hotel Tenki Pvt. Ltd.

Hotel Tower  

Hotel Victoria  

Tushita Rest House  

Tashi Dhargey  

Hotel Tibet Holiday Inn  

T.S. Hotel Green Palace