Rundrejse i Borneo

Tag alle de dage du kan ud til din Borneo rundrejse. Her er steder at se og sanse i spandevis. Borneo er to gange Tysklands størrelse, hvilket gør øen til den tredjestørste i verden. Størstedelen af øen er indisk, men nordpå ligger staterne Sabah og Sarawak, som begge er malaysiske. På vores Borneo rundrejser tager vi gerne udgangspunkt i det medrivende malaysiske Borneo.

Om du vil opleve storbyslivet i Kuching, dykning ved Sabahs østkyst eller trekking af bjergstier i Kelabit højlandet, så kan det hele gøres på en rundrejse i Borneo. Vi besøger den over 140 millioner års gamle regnskov, betragter øens vilde orangutanger og lærer om Iban-folkets traditioner og kultur.


Rejser til Borneo med rundrejse

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Ude midt i junglen falder morgendisen og lægger sig som små dråber på de enorme, grønne blade. Her dufter fugtigt og abernes skratten blander sig med fuglenes sang. Du går gennem den uberørte regnskov og ser en sjælden orangutang, der sidder og spiser dagens morgenmad. Over dig svinger næseaberne sig fra gren til gren, og omkring dig flyver de farverige sommerfugle.

En rundrejse i Borneo tager dig rundt på verdens tredjestørste ø. 70 % af landskabet er regnskov, hvor dyrelivet er sprudlende og stammefolk har bosat sig langt væk civilisationen. En Borneo rundrejse tager dig både gennem den malaysiske og den indiske del af øen, som kulturelt er tæt forbundet den dag i dag.

Læs mere om

Oplevelser på Borneo rundrejse

Kombinationer til din Borneo rundrejse

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik