Fiskerejser

Fiskerejse - få unikke oplevelser med Kipling Travel

Rejs med Kipling Travel til alverdens dybe vande og få en enestående fiske-oplevelse

Velkommen til Kipling Travels fiskerejser rundt omkring i verden. Vores ret vide udbud af fiskerejser på alverdens dybe vande er begrundet i vores mangeårige erfaring, hvor vi selvfølgelig mener, at vi kan tilføre spændende nyheder til markedet. Som på alle vore rejser, derved også på fiskerejserne, arbejder vi ud fra vores koncept om at finde en ”Kipling-tvist” på vore rejser. Det er her vi skal skille os ud fra mængden og tilføre rejserne noget som ikke blot er mainstream. Du kan læse nærmere om vores forskellige former for fiskerejser i nedenstående afsnit.

Du kan læse nærmere under de specifikke fiskerejser og vores kommende afrejser i kalenderen neden for - Læs også rejsebeskrivelsen: "Maldiverne på økonomiklasse" her

Rejser
Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Der er mange forskellige muligheder for at få en unik oplevelse, hvis du tager på fiskerejse med Kipling Travel. Oplev fiskerejse til Maldiverne, Popperfiskeri, Havfiskeri Florida, Sejlfisk Mexico, Mexicanske gulf Florida, Goliath Grouper florida, Big game Mexico, Fiskerejse rødehavet, Big game fiskeri, Giant Trevally popper fiskeri

Vi prøver altid at tilføre helt unikke tiltag, og vores fiskerejser vil derfor ikke kunne sammenlignes med andre fiskerejser. Hvis du har passion for fiskeri og samtidig elsker at rejse og opleve nye ting udover det sædvanlige, er vores fiskerejser lige noget for dig. Vi har mange forskellige former for fiskerejser, da der både er mulighed for at tage på fisketur til det kolde nord eller vælge en destination til mere eksotiske steder. Der er ligeledes mulighed for at gå på opdagelse i enten det dybe hav eller spændende floder rundt omkring i verden. Vores mange forskellige rejseformer gør det nemmere at finde lige netop den rejse, der er ideel til dine ønsker og behov.

Vi har hos Kipling Travel en passion for havfiskeri. Vi har derfor ambitioner om at skulle besøge de bedste havfiskepladser, der findes i Nordeuropa og USA. Vi har fokus på kvaliteten af vores rejser og søger derfor kun de allerbedste guider og fiskepladser. Det betyder også, at vores fiskerejser ikke altid vil være billigst. På en fiskerejse kan man ikke altid garantere fangst, men vi gør alt vores bedste for det. Kiplings eksperter er erfarne på disse områder, og vi gør derfor vores bedste for at give dig den ultimative fiskerejse. 


Fiskerejser til Nordamerika

Nordamerika er et kontinent beliggende på den nordlige halvkugle og har Stillehavet placeret ved østkysten samt Atlanterhavet placeret ved vestkysten. Dette betyder også, at der massevis af muligheder for forskellige fisketure i de omkringliggende have. Der lever store, interessante og sjældne dyr i disse vande. Mulighederne for unikke fangster er derfor store. 

 


Fiskerejser til Asien

Asien er verdens største kontinent, og her finder du mange eksotiske steder. I Asien er der rig mulighed for unikke oplevelser, hvis du har interesse for at fiske havets mange spændende gevinster op. Vores fiskerejse destination er til en øgruppe i det Indiske Ocean, som har spændende liv at byde på. Her er du i høj grad omgivet af lækre omgivelser.

 


Fiskerejser til Europa

Europa byder på gode muligheder for fiskeri, og det er bestemt ikke dårligt at fiske her. Der er rig mulighed for at fange flere forskellige fisk, hajer og rokker. Kipling Travel tager dig med og viser dig de absolut bedste steder, hvor der er gode muligheder for fangst. Det er lige noget for dig, som elsker at udforske det kolde havvand uden selv at hoppe i det.  

 


Fiskerejser til Afrika

Afrika er det næststørste kontinent og er omgivet af Atlanterhavet, Det Indiske Ocean samt Middelhavet. Der er her mulighed for alsidig fiskeri og alverdens dyr i de mange have, som Afrika er omgivet af. Udover mulighed for fantastiske fangster på en fiskerejse, har Afrika meget mere at byde på. Kontinentet er fantastisk med dets smukke naturscenarier samt unikke dyreliv.

 


Rejseform