Rundrejse i Vietnam

Tag med på en uforglemmelig rundrejse i Vietnam, hvor du selv kan præge rejseplanen i det omfang, du ønsker. Vi tager gerne med på hele rundrejsen — fra den frodige natur og den gyngende Ha Long Bugt i nord til bountystrandene i syd. På vejen giver vi sansebarometeret tæsk, når vi kaster os over lækkert street food i Hoi An, besøger kejserbyen Hué og bevæger os gennem de velkendte rismarker.

Vietnam har været beboet siden den ældste stenalder og i dag har ca. 95,5 millioner mennesker hjem her. Landet har en spændende historie bag sig, hvorfra levn vil vise sig på din Vietnam rundrejse. Til trods for en tidslinje med flere krige er Vietnam i dag et roligt land at rejse rundt i. Vi tør godt love dig, at en rejse til Vietnam vil give dig oplevelser for livet.


Rejser til Vietnam med rundrejse

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Når du rejser med os, vil du mærke, at du lever. Vores rundrejser i Vietnam giver dig rig mulighed for at se, mærke og føle nogle af verdens smukkeste destinationer. Vores rejseledere på vores rundrejser i Vietnam sørger for at give dine oplevelser en uvurderlig ekstra dimension, når de viser dig hen til de mange skjulte skatte, som Vietnam gemmer på.

Rundrejser i Vietnam er ikke nyt for os - vi har gjort det mange gange. Brug os gerne som dit omvandrende opslagsværk og bliv klogere på vietnamesisk kultur, historie og natur. At opleve fantastiske Vietnam er en berigelse. Hvis du skulle se alt, hvad Vietnam har at byde på, ville det tage flere måneder. På vores rundrejser i Vietnam har din rejseleder dog formået at sammensætte et emblematisk program, ud fra alt hvad Vietnam har at byde på.

Læs mere om

Skræddersyede rundrejser i Vietnam

Hvilke minder ønsker du at fylde rygsækken med? Uagtet dit svar kan disse minder formentlig skabes på en rundrejse i Vietnam. Dette land er for de umættelige og eventyrlystne - derfor er grundig planlægning også essentielt. En rundrejse i Vietnam kan nemlig stikke i utallige retninger, afhængigt af hvad du ønsker.

Vores erfarne rejseleder har sammensat nogle fantastiske rundrejser til Vietnam. Disse kan dog skræddersyes og tilpasses, lige som du ønsker dem. Måske ønsker du flere eller færre dage på din Vietnam rundrejse. Måske har du ønsker om bestemte oplevelser eller destinationer. Der er sjældent grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Vi skræddersyer din rundrejse til Vietnam

Hvordan vil du rejse?

Rundrejser i Vietnam som individuel rejse

Drømmer du om at have din vietnamesiske rundrejse for dig selv, så kan vi sagtens stadig hjælpe dig med planlægning og sparring angående din tur. Vi skræddersyer gerne en rundrejse i Vietnam til dig som enkeltperson.

Her har du frit slag til at styre længden af din rejse, hvad du vil se og opleve, samt hvilke af Kiplings mange samarbejds-hoteller du ønsker at besøge. Vi bidrager desuden med vores bedste råd og erfaringer.


Rundrejser i Vietnam som grupperejse

Hos Kipling Travel er vi garvede i at sammensætte rundrejser i Vietnam for grupper — store som små. Skal du opleve den storslåede natur i selskab med familien? Eller skal du iagttage de kulturhistoriske monumenter i selskab med en vennegruppe? Uanset hvilken type gruppe, du skal på rundrejse i Vietnam med, så kan vi formentlig hjælpe med planlægningen.

Vores dygtige rejseledere kan hjælpe med alverdens — lige fra råd om, hvordan man skal gebærde sig i Vietnam, til hvad der skal pakkes i kufferten. Vi kan komme med forslag om, hvad der skal opleves, hvilke destinationer der skal besøges og hvilken spise der bør afprøves. Samtidig er vi tovholdere på hele turen, så I blot skal koncentrere jer om, at nyde jeres rundrejse i Vietnam.

Oplev fascinerende byer på vores rundrejse

Flere oplevelser på rundrejse i Vietnam

Flydende markeder

For lokalbefolkningen, som er bosat langs Mekong, er floden blevet en handelsby. Her sælges der lækker lokal frugt, mad, krydderier og alverdens andre produkter fra små træbåde, der flyder rundt i vandet. Især det flydende marked Can Tho er en sanselig og ubeskrivelig oplevelse. Farver, dufte og forskellige smage er der mange af på din rundrejse i Vietnam.

I Vietnam er der mange flydende markeder

Historiske templer i Vietnam

Quan Thanh Templet er fra det 11. århundrede og tilegnet Xuan Wu, som er en af de vigtigste guder i taoismen. Som en af fire hellige templer i hovedstaden, ligger Quan Thanh Templet i nærheden af West Lake og er en af de førende turistattraktioner i Hanoi. På vores rundrejse vil du opleve mange forskellige arkitekturer og stilarter fra den kejserlige æra.

Se de mange smukke templer i Vietnam

Smukke national parker

Phong Nha-Ke Bang er en anderledes måde at rejse rundt i Vietnam på. Nationalparkens vilde natur består af bjerge og bakketoppe, som efter sigende er over 400 millioner år gamle. Her er hundredvis af grottesystemer med idylliske underjordiske floder. Phong Nha-Ke Bang er et beskyttet område, og det er ulovligt og færdes uden professionel en guide. 

Der er mange nationalparker i Vietnam

Kombinationer til din rundrejse i Vietnam