Hoteller i Nepal

Kort beskrivelse af vore partnerhoteller i Nepal

 

 

Hotel Marshyangdi - Kathmandu

Marshyangdi Hotel er en sand "Long runner" i Thamel, Kathmandu og vi har arbejdet med Hotel Marshyangdi, KC og hans familie lige siden starten, da hotellet åbnede i 1991 hvor det lå blandt rismarkerne i Paknajol nord for Thamel. 

I dag er Hotel Marshyangdi måske Thamels bedst fungerende turistklassehotel i sin klasse og overgår lignende hoteller i sin klasse i det indre Kathmandu. Værelserne i hovedbygningen (Kipling-afdelingen) er rigtig pæne og velfungerende. Værelserne i annekset er lidt mindre, men stadig flotte. Den lille gårdhave er et hyggeligt centrum og hvilested og et rigtig godt morgenmadssted. Restauranten er superb, over sin klasse blandt Nepals mange hoteller.

Velkommen til Hotel Marshyangdi - en sand Kipling-klassiker siden dag 1, hvor vi selvfølgelig prioriteres højt og derved stort set altid bor i de gode værelser i hovedbygningen uden merbetaling. 

Hotel Marshyangdi

Dwarikas Hotel - Kathmandu

Dwarikas er noget nær Nepals bedste og ikke mindst mest originale hotel. Dwarikas ligger på Battisputali, nær Pashupatinath templet. Det er ikke et klassisk luksushotel alá Hilton, men klart i Small Luxury Hotel segmentet med sine bare 87 værelser.

Det hele startede med en indsamling af Nepals fine træskæerier, som i stor stil blev kasseret i 1960’erne og 70’erne. Det kunne den nepalesiske ingeniør Dwarika Das Shrestha slet ikke have, hvorpå han startede en indsamling af de 3-4-500 år gamle træarbejder.

Det førte i 1977 til Dwarikas, der er bygget i klassisk Newaristil med Kathmandu-dalens klassiske røde mursten og så de utrolige træskæerier. Der bygges stadig og konstruktionen har dermed taget omtrent 40 år og på mange måder er det et lille paradis i Kathmandu. Værelserne er gode og rigtig gode, med de ting som et godt hotel skal have. Der to rigtig gode restauranter og et dejligt pool område.

At hotel Dwarikas er ulig andre hoteller i Nepal og i en klasse for sig selv, er man ikke i tvivl om, når man har boet der og at vi i Kipling har døbt det som værende Nepals bedste hotel, er ikke langt fra sandheden. Atmosfæren er ganske enkel unik og hotellet er smukt, som kun få andre. Det koster - og det kan være svært at få værelser, men med vores gode volumen på Dwarikas lykkes det som oftest at kunne tilbyde en uovertruffen oplevelse.

En klar klassiker som vi kun kan anbefale.

Dwarikas Hotel

Hotel Hyatt - Kathmandu

Hotel Hyatt i Kathmandu er et flot og superdejligt internationalt hotel i Nepals hovedstad. Hyatt ligger ved Bhoudanath og er et af Kathmandu bedste hoteller. Det er smukt bygget med en meget stor have og god swimmingpool. Der er bagudgang i haven således man på knap ti minutter kan gå til selve Bhodnath stupa. 

Hyatt er et internationalt hotel med et flot femstjernet ansnit. Værelserne er nok 4-stjernet, men samlet set er Hyatt et af Kathmandus allerbedste hoteller.

Velkommen til Hyatt i Kathmandu.

Hotel Hyatt Regency - Kathmandu - Kipling Travel

Kantipur Temple House - Kathmandu

Kantipur Temple House er en af vore originale favoritter beliggende i hjertet af Kathmandu og dog så alligevel udkanten af Thamel kvarteret.

Kantiur Temple House er bygget i traditionel newari-stil (klassisk Kathmandu-arkitektur) og indgår som et af områdets smukkeste huse. Hotellet klassificerer sig selv som et Eco Hotel og et boutique hotel, hvilket ikke er helt forkert. Kantipur Temple House har en dejlig have, hvor man kan slappe lidt mellem turene ude i byen - og på alle måder er det et stemningsfyldt hotel, som vi kun kan anbefale og er et godt Kipling Classic hotel i turistklassen.

Velkommen til Kantipur Temple House

Kantipur Temple House

Hotel Shangrila - Kathmandu

Shangri La (ikke at forveksle med kæden) er en af Kathmandus absolutte klassikere i den gode ende. Hoteltet er tegnet af legendariske Desmod Doig tilbage i 1979. Hotel Shangri La har officielt fem stjerner, vi giver det fire stærke stjerner med en tanke på den virkelig gode service.

Her er en vidunderlig ro, og der er en stor og meget dejlige have med swimmingpool, restaurant og barområde. Værelserne har alle faciliteter og er virkelig pæne.

Hotel Shangri La er et stærkt hotelvalg i Kathmandu

Hotel Shangri La - Kathmandu - Kipling Travel

Old inn - Bandipur

I særklasse det vi har ledt efter i Nepal gennem mange år: et ægte heritage hotel. Bandipurs mange smukke bygninger giver en helt speciel og stille atmosfære og Old Inn er bestemt ingen undtagelse. Det nænsomt restaurerede hus giver høj oplevelsesmæssig klasse samtidig med at alle faciliteter er gode. Restauranten er fortrinlig og vi har svært ved at sætte en finger på noget dårligt ved Old Inn i Bandipur - det skulle da lige være, at man ofte skal være tidligt ude, for at få plads.

Old Inn Bandipur

Begnas Tal Camp

Begnas Camp ligger på en lille højderyg med udsigt til Begnas søen, landsbyer, terrassemarker og Himalayabjergene. Det er en meget anderledes oplevelse end tehusene. Man er langt fra turistområder og nær et lille lokalsamfund omkring campen. Begnas har kun otte store og flotte telte på 34 m2. hver. Teltene er indrettet som "dobbeltværelser" med trægulv og senge, sofa og bord samt toilet badeværelse. Der er al sengelinned og håndklæder i teltet. Yderst er en lille balkon med to stole og udsigt mod de skovklædte bjerge.
Maden serveres i "canvas-restauranten". Al mad er inkluderet under opholdet, tilberedt af vores egen kok. Desuden er der en helt simpel bar med øl og vin.
Der er bademulighed i søen fra det lille yogasted ca. 15 minutter fra campen, hvor aber og hjorte ofte ses.

Man skal ikke forvente klassisk luksus, men i høj grad oplevelsesmæssig luksus – og det er den eneste af sin art og kvalitet i Nepals bjerge – og et sted hvor man er langt fra normale turistruter.

Kiplings vandreferie med dansk rejseleder              Annapurna komfort trek

Begnas Tal Nepal

Lakeside Retreat - Pokhara

Kiplings basecamp i Pokhara ligger nær Lake Side og er bygget rundt om en have med en swimmingpool bagest i den store have. Værelserne på Lakeside Retreat er blandt de allerpæneste i sin klasse og er luftige med alle faciliteter. Fra nogle værelser er der direkte udsigt til Himalayabjergene med Macchapuchare/Fiskehalebjerget som spydspids.

Lakeside Retreat ligger 10 minutters hyggelig gang fra den mere støjende del af området ved Fewa (Lakeside) og er et dejligt sted at trække sig tilbage til i dagens løb - vi kan kun anbefale Lakeside Retreat Pokhara på det varmeste.

Lakeside Retreat

Hotel Aloft - Kathmandu

Aloft hotel i Kathmandu er måske Thamels bedste bud på et moderne 4-stjernet hotel, hvor alt fungerer. Hotel Aloft er et meget stærkt valg i midten af byen og ligger øverst Chhaya centeret med udsigt til Kathmandu, Swayambhunath og på en god dag, bjergene i nord.

Aloft er et meget moderne hotel og holder hele vejen hjem med flotte værelser, fantastisk service, bar og restaurant, fitness og indendørs pool udover udeområde og café. 

Et stærkt svar på det moderne Nepal i Kathmandus absolutte centrum.

Kantipur Temple House

Fishtail Lodge - Pokhara

Fishtail er den gamle fine dame i Pokhara med en historie tilbage til midten af 1960'erne, hvor Nepal stadig var et ubesøgt Shangri La. Fishtail Lodge ligger ikke bare ved Fewa Tal, men på enlille halvø i søen, hvor man sejler 20 meter over til hotellet på en lille fin tømmerflåde.

På Fishtail Lodge er der grønt og lækkert i den frodige have og på den eneside, udsigt til Annapurnabjergene, Fiskehalebjerget og sågar Dhaulagiri.

Værelserne er pæne og der er blot 45 Garden Terracce værelser, 12 Palm Court Deluxe og 3 af de unikke Heritage Rooms. Desuden er der en fin lille pool og "Annapurna base camp" restauranten. Det er ikke uden grund at Prins Charles, Jimmy Carter, Mick Jagger, Prins Joachim og en perlerække af berømtheder har valgt Fishtail Lodge.

En Kipling Klassiker

Fishtail Lodge

Tiger Mountain Lodge - Pokhara

 

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed er der noget, der hedder. Og her ligger Tiger Mountain Pokhara Lodge eminent på en bjergkam uden for Pokhara ved Royal Trek.

Vores gode ven Marcus, der har TML har begået et mesterværk i et ecolodge med dejlige hytter, dejlig restaurant og en swimmingpool som ganske vist kan være lidt kølig, men som har ubetinget verdensklasseudsigt til Fiskehalebjerget og Annapurna. 

Tiger Mountain har fået et utal af priser gennem årene og er desuden bæredygtigheds certificereret gennem Travel Life,præcis som Kipling Travel er det.

En klar anbefaling, hvis man gerne vil bo lidt uden for Pokhara og have fred og natur omkring sig - og nyd fremragende måltider.

Tiger Mountain Lodge

Machan Country Villa Chitwan

Machan Resort Chitwan Nepal er en fantastisk lille lodge beliggende i den helt rigtige ende af Chitwan, nemlig langt fra backpackerområde og tæt turisme i Sauraha. Machan Country ligger stille og dejlig roligt i Chitwans vestligste ende nær Rapti-floden, hvor der kunne kommer ganske få turister. Som alle andre lodges ligger Machan uden for nationalparken (man kan ikke bo inde), men det er klart Chitwans mest rolige område.

Dyrelivet i Kwasoti området er ganske fint og stilheden nær nationalparken er dejlig, nærmest døsig. Selve Machan er en af Chitwans bedre lodges i turistklassen, som vi kun kan anbefale. Der er en stor grøn have, en dejlig bar og lille restaurant og små hytter med værelser. Alle værelser har pæne faciliteter samt bad og toilet og på mange måder er Machan et af Chitwans mest anbefalelsesværdige lodges. Derer en lille pool, men den stille stemning og gode service gør Machan et rigtig godt valg.

Machan Resort Chitwan Nepal

Jagatpur Jungle Lodge Chitwan

Jagatpur Jungle Lodge Chitwan - eller som det hedder "Jagatpur by Annapurna" ligger direkte ud til Chitwan parken og en lille biflod med forrygende mulighed for at se dyr fra det dejlige Sundowner Deck. 

Standardværelserne i haven (to bygninger ito etager) er gode og flotte og kan anbefales, men hvis man vil give Chitwan lidt ekstra, skal man opgradere til Jagatpurs telte, der er helt forrygende flotte og store. De har aircon og flotte badeværelser, fint stort soveværelse og stor balkon ud til floden og parken. Her føler man virkelig junglestemningen og en af de mest eventyrlige camps i Chitwan.

En meget varm anbefaling i Kipling Plus kategorien.

Jagatpur Jungle Lodge Chitwan

Taj Meghauli Serai Chitwan

Taj gruppens Meghauli Serai i Chitwan er klassisk luksus. Der er bare 30 værelser med Jungle Rooms bagest i to etager, der er flotte og lækre uden at være prangende. Villaerne beliggende direkte ud til floden er geniale og store og har en minial privat plunge-pool til værelset.

Poolen på Meghauli Serai er noget nær Nepals flotteste, en infinity der nærmest fortsætter direkte ud i junglen. Området er stille og kun lidt besøgt - og samlet set nok Chitwans mest luksuriøse hotel.

En meget varm anbefaling i Kipling Plus kategorien.

Taj Meghauli Serai Chitwan

Tiger Tops - Bardia

Bardia er en naturoplevelse for sig selv og Tiger Tops Karnali Lodge er ingen undtagelse. Den har alle Tiger Tops varemærker: bæredygtighed, dejlig mad, superb service og blandt nepals allerbedste og mest kvalificerede safariguider.

Lodgen ligger stille i Bardia nationalpark og består af en række enkle, men meget dejlige værelser og så det typiske runde restauranthus med ildsted i midten.

Vi kan kun anbefale Tiger Tops Bardia på det allervarmeste.

Tiger Tops Bardia

Barahi Jungle Lodge Chitwan

Barahi Jungle Lodge Chitwan ligger fantastisk direkte ud til Chitwan National park på et forrygende stort stykke land på 12 hektar. Der er knap 40 flotte værelser samt en suite med egen pool og pejs mv.  

Barahi er opbygget i dejlige materialer og er grønt og lækkert, der er masser planter og junglestemning - og et stort fokus på bæredygtighed. Her er afslappet og noget af det bedste vi kender i Chitwan. Og så er der beliggenheden hvorfra man fra det dejlige poolområde har direkte udsigt til Rapti-floden og selve Chitwan.

En meget varm anbefaling i Kipling Plus kategorien.

Barahi Jungle Lodge Chitwan

Country Villa - Nagarkot

På kanten af Kathmandudalen ligger den gamle "Hill Station" Nagarkot med udsigt til Himalayabjergene. Her er Hotel Country Villa Nagarkot nok det bedste bud på et Kipling Classic hotel. Der er pæne værelser og en god restaurant - og fra terassenblændende udsigt til Himalayabjergene i klart vejr.

Country Villa Nagarkot

Tiger Tops - Chitwan

Tiger Tops Chitwan - eller Tiger Tops Tharu Lodge ligger eksklusivt i Chitwans mindst besøgte og vestligste ende. Tiger Tops var definerende for hele nepals safariindustri og naturturisme og har i dag to lodges i hhv. Chitwan og Bardia. 

Tharu lodge har en dejlig swimmingpool og skønt område rundt om lodgen. De er både telte (store telte med tilhørende bad og toilet) samt værelser i lodgebygningen. Det er en en smule bedagethed over lodgen, men den er blandt Chitwans bedste. Maden er i top og servicen fantastisk i Tiger Tops. Og så er der selve safarierne som måske er Chitwans allerbedste.

Se mere om Chitwan her Vi har brugt Tiger Tops gennem alle årene og kan kun anbefale tigertops på det allervarmeste.

Tiger Tops Chitwan

Adventure Resort - Chitwan

Chitwan Adventure Resort ligger stille og dejlig roligt fem minutters gang fra Sauraha landsbyen og er et godt udgangspunkt for at tage på ture i Chitwan nationalpark.

Adventure Resort ligger i en stor grøn have med en god lille restaurant og to bygninger med værelser. Alle værelser har pæne faciliteter samt bad og toilet og på mange måder er Adventure Resort det bedste bud i området omkring Sauhara. En rigtig Kipling klassiker.

Adventure Resort

Racy Shade - Bardia

Racy Shade er et helt enkelt jungle logde bygget i klassisk Terai og Tharu stil. Racy Shade har 13 hytter, der er enkelt men ordentligt indrettet med bad og toilet samt loftsfan. Det er i al sin enkelhed et hyggeligt sted uden en så meget som en flig af luksus - god mad og hyggelig bar/restaurant.

Turene fra Racy Shade skifter mellem jeepture enten korte gåture til udvalgte udsigtspunkter, eller regulære vandresafarier, hvor man oplever Bardia til fods.

Racy Shades klare styrke, er deres guiders viden om Bardia og dyrelivet.

Racy Shade Bardia

Namobuddha Resort

Namobuddha klosteret er helt forrygende og blandt nepals helt store tibetansk buddhistiske klostre. Og Namobuddha Resort er i sig selv en skøn overraskelse - smukt og meget dejlige små hytter i klassisk nepalesisk arkitektur. Lodgen er bygget i naturmaterialer og har gode faciliteter og virkelig fin service og fantastisk mad. Der er udsigt til bjergene og hvis man vil have en usædvanlig opvlvelse, bør man tage et par nætter i NamoBuddha.

Namobuddha Resort

Hotel Malla - Kathmandu

Malla Hotel har en af byens bedste beliggenheder i udkanten af Thamel. Malla var den gamle kongefamilies hotel, i dag et godt turistklassehotel, der ganske vist har en selvfortælling af fem stjerner, men de er i så fald meget nepalesiske.
Det gør dog ikke at Hotel Malla er blandt Thamels bedste hoteller - og der er en dejlig ro i den store og meget dejlige have. Desuden er der en pool, bar, restaurant og pæne værelser med alle faciliteter. En Kathmandu klassiker og et rigtig godt valg til en lille opgradering i Thamel området.

Velkommen til Hotel Malla i Kathmandu.

Hotel Malla - Kathmandu - Kipling Travel

Hotel Buddha Maya Garden Lumbini

Hotel Buddha Maya Garden er uden tvivl blandt Lumbinis bedste hoteller. Det ligger på sydsiden af det store tempelområde og tæt på en af hovedattraktionerne, Maya Devi templet. Sammen med Hotel Hokke er Maya Devi klart de bedste steder at bo. Maya Garden er en del af KGH gruppen og har pæne værelser samt en dejlig swimmingpool. Klart det mest anbefalelsesværsige i sin klasse.

Velkommen til Hotel Buddha Maya Garden Lumbini

Hotel Buddha Maya Garden

Dwarikas - Dhulikhel Mountain Resort

Dwarika's søsterhotel i Dhulikhel er noget nær Nepals bedste bjergresort. Lækkert udført og lavet, flotte værelser og forrygende mad samt dejlig swimmingpool med udsigt til Himalayabjergene i nord. 

Der er stort set ikke noget dårligt at sige om Dwarikas Resort i Dhulikhel.

 

Dwarikas Dhulikhel

Hotel Annapurna - Kathmandu

Hotel Annapurna ligger midt på Durbarg i det centrale Kathmandu, nær det gamle kongepalads Narayanhiti. Annapurna går tilbage til Nepals gryende turisme og er et dejligt hotel. Beliggenheden på Durbar Marg gør at der er masser butkker, restauratner og cafeer lige ved, og så er der kun 5-10 minutters gang til Thamel.
Annapurna er stadig et af Kathmandu bedste hoteller i sin klasse. Det er bygget med dejligt åbent område omkring en stor swimmingpool. Annapurna har officielt fem stjerner, men vi kategoriserer det som en klar opgradering og ville selv give det 4-stjerner. Samlet set er Annapurna et af det centrale Kathmandus bedste hoteller.

Velkommen til Hotel Annapurna i Kathmandu.

Hotel Hyatt Regency - Kathmandu - Kipling Travel

Hoteller i Nepal

Kathmandu Guest House

Hyatt Regency Kathmandu 

Hotel Harati, Kathmandu

Hotel Malla, Kathmandu

Hotel Shankar, Kathmandu

Benchen Gompa Guesthouse

Soaltee

Kantipur Guest House

Kantipur Temple House

Maya Manor Butique hotel 

Hotel Everest 

Hotel Thamel

Chhahari Resort

Hattiban Resort 

Thamel Eco Resort

Dalai-La hotel 

Hotel Harati 

Shangrila Karhmandu

Hotel de l' Annapurna

Everest Hotel

Fulbari Resort

Hyatt Hotel

Soaltee Holiday Inn Crown Plaza

Hotel Yak and Yeti

Durbar Hotel

Hotel Himalaya

The Malla Hotel

Shangri-La Kathmandu

Hotel Shanker

Hotel Vaishali

Woodlands Dynasty Plaza

Hotel Classic Pvt.Ltd.

Hotel Courtyard 

Harati, Hotel

The Garden Hotel

Hotel Marsyangdi

Hotel Manang

Hotel Mountain

Marcopolo Business Hotel

Aloha Inn

Hotel Ambassador

Hotel Blue Diamond

Hotel Gautam

Hotel Horizon

International Guest House

Kathmandu Guest House

Hotel Karnali

Hotel M.M. International

Hotel Mandap

Hotel Manaslu

Hotel Mt. Makalu

Hotel Mayalu

Hotel Norbu Linkha

Hotel Orchid

Hotel Rata

Summit Hotel

Hotel Stupa

Hotel Tayoma

Tibet Guest House

Trans Himalayan Guest House

Hotel Utse

Hotel Vajra

Hotel Buddha

Central Hotel

Hotel Excelsior

Hotel Garuda

Hotel Ganesh Himal

Hotel Himalayan View

Hotel Impala

Hotel Melungtse

Hotel Mt. Kailash

Hotel Kohinoor

Hotel Marsyangdi Mandala

Hotel Pisang

Panchapandap Guest House

Hotel Rosy

Hotel Shree Tibet

Hotel Star

Hotel Shakti

Thorang Peak G. House

Valley View Hotel

Welcome Guest House

non-rated hotels

Aquamarne  

Blue Horizon Hotel  

Brand Guest House  

Hotel Dipankar  

Hotel Gauri Shanker  

Hotel Iceland View  

Hotel Jagat  

Kathmandu Lodge  

Kathmandu Guest House  

Kathmandu Peace Guest House  

Kathmandu White Lotus G.H.  

Khangsar Guest House   

Hotel Lai Lai  

Hotel Moonlight  

Madhuban Guest House  

Hotel Mona Pvt.Ltd.  

Hotel Namaste  

Nirvana Garden Hotel  

Hotel Norling  

New Hotel Florid  

Hotel New Gajur  

Panauti Hotel  

Poon Hill Hotel  

Potala Guest House  

Pension Vasana Hotel  

Souvenir Guest House  

Sagarmatha Guest House  

Hotel Shikhar  

Hotel Sky  

Snow Lion Guest House  

Hotel Sunset View  

Sukeyasu Guest House  

Hotel Siddhartha Palace  

Hotel Sita

Sangam Hotel  

Syangboche Panorama Hotel   

Hotel Tashi Dhelek  

Tata Guest House  

Thamel Hotel  

Hotel TiIicho  

Hotel Tenki Pvt. Ltd.

Hotel Tower  

Hotel Victoria  

Tushita Rest House  

Tashi Dhargey  

Hotel Tibet Holiday Inn  

T.S. Hotel Green Palace

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.