Hoteller i Nepal

Kort beskrivelse af vore partnerhoteller i Nepal

 

 

Hotel Marshyangdi - Kathmandu

Marshyangdi Hotel er efterhånden en sand "Long runner" i Kathmandu og vi har arbejdet med Hotel Marshyangdi, KC og hans familie lige siden starten, da hotellet åbnede i 1991 og lå blandt rismarker nord for Thamel. 

I dag er Hotel Marshyangdi måske Thamels bedst fungerende turistklassehotel i sin klasse og overgår lignende hoteller i sin klasse i det indre Kathmandu. Værelserne i hovedbygningen er pæne og velfungerende. Den lille gårdhave er hyggelig og et rigtig godt morgenmadssted og restauranten superb.

Velkommen til Hotel Marshyangdi - en sand Kipling-klassiker siden dag 1, hvor vi selvfølgelig prioriteres højt og derved stort set altid bor i de gode værelser i hovedbygningen uden merbetaling. 

Hotel Marshyangdi

Dwarikas Hotel - Kathmandu

Kathmandu er uden tvivl et inferno af larm, mennesker, lyde, lugte, forurening og store oplevelser. Og her kan Nepals unikke hotel Dwarikas tilføre store oplevelser.

Dwarikas Hotel ligger på Battisputali, ikke langt fra Pashupatinath tempelområdet. Det er ikke et klassisk luksushotel alá Hilton eller Shangri La, men klart i Small Luxury Hotel segmentet med sine bare 87 værelser.

Det hele startede med en indsamling af Nepals fine træskæerier, som i stor stil blev kasseret i 1960’erne og 70’erne. Det kunne den nepalesiske ingeniør Dwarika Das Shrestha slet ikke have, hvorpå han startede en indsamling af de 3-4-500 år gamle træarbejder.

Det førte i 1977 til Dwarikas, der er bygget i klassisk Newaristil med Kathmandu-dalens klassiske røde mursten og så de utrolige træskæerier. Der bygges stadig og konstruktionen har dermed taget omtrent 40 år. Der er smukke vinduer og søjler, utrolig grønt med træer, blomster og på mange måder er det et lille paradis i Kathmandu. Værelserne er rigtig gode, med de ting som et godt hotel skal have.

Hotel Dwarika er ulig andre hoteller i Nepal og i en klasse for sig selv. At vi har døbt det som værende Nepals bedste hotel, er nok ikke langt fra sandheden. Dwarikas er bygget af oprindelige materialer med newar træudskæringer, som i 1970'erne ofte blev kasseret i urbaniseringens navn. Atmosfæren er ganske enkel unik og hotellet er smukt, som kun få andre. Det koster - og det kan være svært at få værelser, men med vores gode volumen på Dwarikas lykkes det som oftest at kunne tilbyde en uovertruffen oplevelse.

En klar klassiker som vi kun kan anbefale.

Dwarikas Hotel

Kantipur Temple House - Kathmandu

Kantipur Temple House er en af vore originale favoritter beliggende i hjertet af Kathmandu og dog så alligevel udkanten af Thamel kvarteret.
Kantiur Temple House er bygget i traditionel newari-stil (klassisk Kathmandu-arkitektur) og indgår som et af områdets smukkeste huse. Hotellet klassificerer sig selv som et Eco Hotel og et boutique hotel, hvilket ikke er helt forkert. Kantipur Temple House har en dejlig have, hvor man kan slappe lidt mellem turene ude i byen - og på alle måder er det et stemningsfyldt hotel, som vi kun kan anbefale.

Velkommen til Kantipur Temple House

Kantipur Temple House

Hotel Hyatt - Kathmandu

Hotel Hyatt i Kathmandu er et flot og superdejligt internationalt hotel i Nepals hovedstad. Hyatt ligger ved Bhoudanath og er et af Kathmandu bedste hoteller. Det er smukt bygget med en meget stor have og god swimmingpool. Der er bagudgang i haven således man på knap ti minutter kan gå til selve Bhodnath stupa. 

Hyatt er et internationalt hotel med et flot femstjernet ansnit. Værelserne er nok 4-stjernet, men samlet set er Hyatt et af Kathmandus allerbedste hoteller.

Velkommen til Hyatt i Kathmandu.

Hotel Hyatt Regency - Kathmandu - Kipling Travel

Begnas Tal Camp

Begnas Camp ligger på en lille højderyg med udsigt til Begnas søen, landsbyer, terrassemarker og Himalayabjergene. Det er en helt fantastisk og anderledes oplevelse end tehusene. Dels er vi langt fra turistområder og sammen med det lille lokalsamfund omkring os, har vi nærmest området for os selv.

Begnas Camp er bygget op om bare seks telte. Teltene er meget store og rummelige på 34 m2. hver. De er indrettet som "dobbeltværelser" med trægulv og to gode senge, sofa og bord mv. på 25 m2 samt bad, vask og toilet på 8,5 m2. Der er al sengelinned og håndklæder i teltet. Yderst er en lille balkon med to stole og udsigt mod Begnas og solopgangen i øst.

Maden serveres i "canvas-restauranten, hvor også te og kaffe serveres. Al mad er inkluderet under opholdet, tilberedt af vores egen kok. Desuden er der en helt simpel bar med øl, vin og sodavand.

Campen er opbygget efter et afrikansk safaritelt, men man skal dog ikke forvente klassisk luksus, men i høj grad oplevelsesmæssig luksus. I området er der desuden siddeområder og udsigtspunkter.

Vi har eget køkkenhold, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad og der er te/kaffe tilgængelig hele dagen. Maden serveres i campens canvasrestaurant med udsigt til bjergene og Begnas søen i godt vejr.

Det er den eneste af sin art i Nepals bjerge og en helt speciel måde at opleve Nepal på. Der er en dejlig grad af komfort i forhold til tehusene og væk den er gemt fra primære turistruter.

Der er rigtig dejlig bademulighed i søen. Fra campen går man ganske stejlt ned gennem den utrolige skov. Ca. 200 højdemeter og ti minutters gang stejlt nedad ligger et dejligt lille badested, hvor aber og hjorte kommer ned for at drikke. Der er et lille afsæt, men gå stille ud, da der kan være få rødder og stubbe både i siderne. Det bliver relativt hurtig dybt og vandet er virkelig skønt - som at bade midt i en regnskov.

Begnas Camp er lidt som Nepal for 30 år siden med meget meget få turister. Forskellen er bare, at man overnatter virkelig dejligt i forhold til tehusene.

Velkommen til en helt unik måde at bo på i Nepal - og en anderledes måde at opleve Himalaya på.

 

Kiplings vandreferie med dansk rejseleder              Annapurna komfort trek

Begnas Tal Nepal

Old inn - Bandipur

I særklasse der vi har ledt efter i Nepal gennem mange år: et ægte Heritage hotel. Bandipurs mange smukke bygninger giver en helt speciel og stille atmosfære og Old Inn er bestemt ingen undtagelse. Det nænsomt restaurerede hus giver høj oplevelsesmæssig klasse samtidig med at alle faciliteter er gode. Restauranten er fortrinlig og vi har svært ved at sætte en finger på noget dårligt ved Old Inn i Bandipur - det skulle da lige være, at man ofte skal være tidligt ude, for at få plads.

Old inn

Lakeside Retreat - Pokhara

Kiplings basecamp i Pokhara ligger nær Lake Side og er bygget rundt om en have med en swimmingpool bagest. Værelserne er pæne og fra nogle af dem er der direkte udsigt til Macchapuchare og Himalayabjergene.

Vi kan kun anbefale Lakeside Retreat Pokhara.

Lakeside Retreat

Fishtail Lodge - Pokhara

Fishtail er den gamle fine dame i Pokhara med en historie tilbage til midten af 1960'erne, hvor Nepal stadig var et ubesøgt Shangri La. Fishtail Lodge ligger ikke bare ved Fewa Tal, men på enlille halvø i søen, hvor man sejler 20 meter over til hotellet på en lille fin tømmerflåde.

På Fishtail Lodge er der grønt og lækkert i den frodige have og på den eneside, udsigt til Annapurnabjergene, Fiskehalebjerget og sågar Dhaulagiri.

Værelserne er pæne og der er blot 45 Garden Terracce værelser, 12 Palm Court Deluxe og 3 af de unikke Heritage Rooms. Desuden er der en fin lille pool og "Annapurna base camp" restauranten. Det er ikke uden grund at Prins Charles, Jimmy Carter, Mick Jagger, Prins Joachim og en perlerække af berømtheder har valgt Fishtail Lodge.

En Kipling Klassiker

Fishtail Lodge

Tiger Mountain Lodge - Pokhara

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed er der noget, der hedder. Og her ligger Tiger Mountain Pokhara Lodge eminent på en bjergkam uden for Pokhara ved Royal Trek. Vores gode ven Marcus, der har TML har begået et mesterværk i et ecolodge med flotte værelser, dejlig restaurant og en swimmingpool som ganske vist kan være lidt kølig, men som har ubetinget verdensklasseudsigt til Fiskehalebjerget og Annapurna. En klar anbefaling, hvis man gerne vil bo lidt uden for Pokhara.

Tiger Mountain Lodge

Country Villa - Nagarkot

På kanten af Kathmandudalen ligger den gamle "Hill Station" Nagarkot med udsigt til Himalayabjergene. Her er Hotel Country Villa Nagarkot nok det bedste bud på et Kipling Classic hotel. Der er pæne værelser og en god restaurant - og fra terassenblændende udsigt til Himalayabjergene i klart vejr.

Country Villa Nagarkot

Adventure Resort - Chitwan

Chitwan Adventure Resort ligger stille og dejlig roligt fem minutters gang fra Sauraha landsbyen og er et godt udgangspunkt for at tage på ture i Chitwan nationalpark.

Adventure Resort ligger i en stor grøn have med en god lille restaurant og to bygninger med værelser. Alle værelser har pæne faciliteter samt bad og toilet og på mange måder er Adventure Resort det bedste bud i området omkring Sauhara. En rigtig Kipling klassiker.

Adventure Resort

Tiger Tops - Chitwan

Tiger Tops Chitwan - eller Tiger Tops Tharu Lodge ligger eksklusivt i Chitwans mindst besøgte og vestligste ende. Tiger Tops var definerende for hele nepals safariindustri og naturturisme og har i dag to lodges i hhv. Chitwan og Bardia. 

Tharu lodge har en dejlig swimmingpool og skønt område rundt om lodgen. De er både telte (store telte med tilhørende bad og toilet) samt værelser i lodgebygningen. Det er en en smule bedagethed over lodgen, men den er blandt Chitwans bedste. Maden er i top og servicen fantastisk i Tiger Tops. Og så er der selve safarierne som måske er Chitwans allerbedste.

Se mere om Chitwan her Vi har brugt Tiger Tops gennem alle årene og kan kun anbefale tigertops på det allervarmeste.

Racy Shade - Bardia

Racy Shade er et helt enkelt jungle logde bygget i klassisk Terai og Tharu stil. Racy Shade har 13 hytter, der er enkelt men ordentligt indrettet med bad og toilet samt loftsfan. Det er i al sin enkelhed et hyggeligt sted uden en så meget som en flig af luksus - god mad og hyggelig bar/restaurant.

Turene fra Racy Shade skifter mellem jeepture enten korte gåture til udvalgte udsigtspunkter, eller regulære vandresafarier, hvor man oplever Bardia til fods.

Racy Shades klare styrke, er deres guiders viden om Bardia og dyrelivet.

Tiger Tops - Bardia

Bardia er en naturoplevelse for sig selv og Tiger Tops Karnali Lodge er ingen undtagelse. Den har alle Tiger Tops varemærker: bæredygtighed, dejlig mad, superb service og blandt nepals allerbedste og mest kvalificerede safariguider.

Lodgen ligger stille i Bardia nationalpark og består af en række enkle, men meget dejlige værelser og så det typiske runde restauranthus med ildsted i midten.

Vi kan kun anbefale Tiger Tops Bardia på det allervarmeste.

Namobuddha Resort

Namobuddha klosteret er helt forrygende og blandt nepals helt store tibetansk buddhistiske klostre. Og Namobuddha Resort er i sig selv en skøn overraskelse - smukt og meget dejlige små hytter i klassisk nepalesisk arkitektur. Lodgen er bygget i naturmaterialer og har gode faciliteter og virkelig fin service og fantastisk mad. Der er udsigt til bjergene og hvis man vil have en usædvanlig opvlvelse, bør man tage et par nætter i NamoBuddha.

Hotel Malla - Kathmandu

Malla Hotel har en af byens bedste beliggenheder i udkanten af Thamel. Malla var den gamle kongefamilies hotel, i dag et godt turistklassehotel, der ganske vist har en selvfortælling af fem stjerner, men de er i så fald meget nepalesiske.
Det gør dog ikke at Hotel Malla er blandt Thamels bedste hoteller - og der er en dejlig ro i den store og meget dejlige have. Desuden er der en pool, bar, restaurant og pæne værelser med alle faciliteter. En Kathmandu klassiker og et rigtig godt valg til en lille opgradering i Thamel området.

Velkommen til Hotel Malla i Kathmandu.

Hotel Malla - Kathmandu - Kipling Travel

Machan Country Villa Chitwan

Machan Resort Chitwan Nepal er en fantastisk lille lodge beliggende i den helt rigtige ende af Chitwan, nemlig langt fra backpackerområde og tæt turisme i Sauraha. Machan Country ligger stille og dejlig roligt i Chitwans vestligste ende nær Rapti-floden, hvor der kunne kommer ganske få turister. 

Dyrelivet i Kwasoti området er ganske fint og stilheden i nationalparken er slående dejlig. Selve Machan er en af Chitwans bedre lodges, som vi kun kan anbefale på det varmeste. Der er en stor grøn have, en dejlig bar og lille restaurant og små hytter med værelser. Alle værelser har pæne faciliteter samt bad og toilet og på mange måder er Machan et af Chitwans mest anbefalelsesværdige lodges. Derer en lille pool, men den stille stemning og gode service gør Machan et rigtig godt valg.

Machan Resort Chitwan Nepal

Hotel Annapurna - Kathmandu

Hotel Annapurna ligger midt på Durbarg i det centrale Kathmandu, nær det gamle kongepalads Narayanhiti. Annapurna går tilbage til Nepals gryende turisme og er et flot og dejligt hotel. Beliggenheden på Durbar Marg gør kun fem minutters gang til Thamel, men her er helt stille og roligt. Annapurna er stadig et af Kathmandu bedste hoteller. Det er smukt bygget med skønt område omkring en stor swimmingpool. Annapurna har officielt fem stjerner. Værelserne er nok 4-stjernet, men samlet set er Annapurna et af det central Kathmandus bedste hoteller.

Velkommen til Hotel Annapurna i Kathmandu.

Hotel Hyatt Regency - Kathmandu - Kipling Travel

Hotel liste

Hoteller i Nepal

Kathmandu Guest House

Hyatt Regency Kathmandu 

Hotel Harati, Kathmandu

Hotel Malla, Kathmandu

Hotel Shankar, Kathmandu

Benchen Gompa Guesthouse

Soaltee

Kantipur Guest House

Kantipur Temple House

Maya Manor Butique hotel 

Hotel Everest 

Hotel Thamel

Chhahari Resort

Hattiban Resort 

Thamel Eco Resort

Dalai-La hotel 

Hotel Harati 

Shangrila Karhmandu

Hotel de l' Annapurna

Everest Hotel

Fulbari Resort

Hyatt Hotel

Soaltee Holiday Inn Crown Plaza

Hotel Yak and Yeti

Durbar Hotel

Hotel Himalaya

The Malla Hotel

Shangri-La Kathmandu

Hotel Shanker

Hotel Vaishali

Woodlands Dynasty Plaza

Hotel Classic Pvt.Ltd.

Hotel Courtyard 

Harati, Hotel

The Garden Hotel

Hotel Marsyangdi

Hotel Manang

Hotel Mountain

Marcopolo Business Hotel

Aloha Inn

Hotel Ambassador

Hotel Blue Diamond

Hotel Gautam

Hotel Horizon

International Guest House

Kathmandu Guest House

Hotel Karnali

Hotel M.M. International

Hotel Mandap

Hotel Manaslu

Hotel Mt. Makalu

Hotel Mayalu

Hotel Norbu Linkha

Hotel Orchid

Hotel Rata

Summit Hotel

Hotel Stupa

Hotel Tayoma

Tibet Guest House

Trans Himalayan Guest House

Hotel Utse

Hotel Vajra

Hotel Buddha

Central Hotel

Hotel Excelsior

Hotel Garuda

Hotel Ganesh Himal

Hotel Himalayan View

Hotel Impala

Hotel Melungtse

Hotel Mt. Kailash

Hotel Kohinoor

Hotel Marsyangdi Mandala

Hotel Pisang

Panchapandap Guest House

Hotel Rosy

Hotel Shree Tibet

Hotel Star

Hotel Shakti

Thorang Peak G. House

Valley View Hotel

Welcome Guest House

non-rated hotels

Aquamarne  

Blue Horizon Hotel  

Brand Guest House  

Hotel Dipankar  

Hotel Gauri Shanker  

Hotel Iceland View  

Hotel Jagat  

Kathmandu Lodge  

Kathmandu Guest House  

Kathmandu Peace Guest House  

Kathmandu White Lotus G.H.  

Khangsar Guest House   

Hotel Lai Lai  

Hotel Moonlight  

Madhuban Guest House  

Hotel Mona Pvt.Ltd.  

Hotel Namaste  

Nirvana Garden Hotel  

Hotel Norling  

New Hotel Florid  

Hotel New Gajur  

Panauti Hotel  

Poon Hill Hotel  

Potala Guest House  

Pension Vasana Hotel  

Souvenir Guest House  

Sagarmatha Guest House  

Hotel Shikhar  

Hotel Sky  

Snow Lion Guest House  

Hotel Sunset View  

Sukeyasu Guest House  

Hotel Siddhartha Palace  

Hotel Sita

Sangam Hotel  

Syangboche Panorama Hotel   

Hotel Tashi Dhelek  

Tata Guest House  

Thamel Hotel  

Hotel TiIicho  

Hotel Tenki Pvt. Ltd.

Hotel Tower  

Hotel Victoria  

Tushita Rest House  

Tashi Dhargey  

Hotel Tibet Holiday Inn  

T.S. Hotel Green Palace

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.