Forlængelse til Tabin Wildlife Reserve:

Prisen for dette tilkøb: Fra 8.198,-

Forlæng turen med 3 dage/2 nætters ophold i Tabin Wildlife Reserve på Tabin Wildlife Lodge.

Tabin Wildlife Reserve er det største af sin art på malaysisk Borneo, og i reservatet lever både pygmæelefanter, næsehorn, flere forskellige abearter og mange andre beskyttede dyrearter. Reservatet er samtidig et fantastisk sted for fugleelskere, da de 300.000 hektarer er hjem for mere end 300 arter. Vi bor på Tabin Wildlife Resort, hyggelige hytter bygget i en lille dal og tager på ture derfra.

1. dag: Fra Lahad Datu til Tabin En lille times kørsel bringer os til Malaysias største reservat på godt 1.200 km². Tabin Wildlife Reserve er ganske overset og ikke særlig besøgt – og hvilken skam – for dyrelivet er unikt. Teknisk set er Tabin sekundær regnskov efter grum skovfældning i 1960'erne og årene frem og i dag nabo til nogle af Borneos store palmeolie plantager, men størrelsen og afsondretheden gør, at dyrene samles og lever i bedste velgående. Således er det formodentlig det eneste sted i Malaysia, hvor der er næsehorn tilbage (regn ikke med at se dem). Af dyreliv kan blandt andet nævnes orangutang, gibbon, langur og to slags maqaque-aber, næsehornsfugle, ugler, odder, vildsvin, hjorte, flyveegern, den ellers uddøde vildbøffel, malaybjørn, den lille vævre leopardkat, junglekat og selvfølgelig Tabins store attraktion, Borneos pygmæelefant.

2. dag: Tabin Vi tager på ture til eksempelvis Lipad muddervulkanen, hvor dyrene kommer og slikker det mineralholdige mudder, og vi tager på køreture i junglen og gåture til eksempelvis det lille fine vandfald og badesø ved Lipad River. Alt i alt er det tre dage og to nætter i junglen, hvor Borneos unikke dyreliv er i højsædet. Som alle steder i Asien, er junglerejser ikke som en safari i Afrika – man skal arbejde for at se dyrelivet, da de ikke kommer i store flokke på savannen, men i højere grad er dybt inde i skoven. Men oplevelsen er ganske fantastisk, og Tabin er efter vores erfaring det sted, hvor man ser flest dyr på Borneo.

3. dag: Tabin til Lahad Datu Efter en lille morgentur i reservatet, køres til lufthavnen for flyet tilbage til Kota Kinabalu

Inkluderer transfer fra Sukau Rainforest til lodgen og retur fra lodgen til lufthavnen i Lahad Datu.

TilvælgTilbage til rejsenSe Tabin Wildlife Resort

Priser


1. april - 10. december 2024
8.198,-

10. januar - 31. marts 2025
8.198,-