Kicki Kornerup

Rejseleder

Rejseleder

Kicki er uddannet arkitekt MAA fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Derudover er hun også uddannet indretningsarkitekt og kunstner og til dagligt arbejder Kicki som kunstner og har en illustrationsvirksomhed.  

Hun rejser målrettet efter storslåede naturoplevelser, arkitektur og udvalgte kunstudstillinger. I en alder af 33 år havde hun allerede besøgt knap 60 lande på 5 kontinenter - mange af dem indtil flere gange. Her kan bl.a. nævnes Asiens største Andy Warhol-udstilling i Shanghai 2013, Georges Braque, Hergé og Jeff Koons i Paris, Van Gogh i Amsterdam i 2014, Turner i London, hvor hun i øvrigt har boet og læst en del af sin kandidat.

Når Kicki rejser er det aldrig 'for at ligge på skjoldet' som hun siger. Det er for at opleve. Med alle antennerne ude sanser hun alt, hvad stederne har at tilbyde, bl.a. har hun spist hund og vandmand i Kina, kudu og krokodille i Sydafrika, zebra, vandbøffel i Kenya og marsvin i Peru.

Kicki er også begejstret for at bestige bjerge og leve det primitive liv i naturen. Hun har bl.a. besteget Europas højeste bjerg Mount Elbrus i Rusland, og ikke mindst Aconcagua i Argentina - trekket i Himalaya, Andorra, Kap Verde, USA og hun har rejst med lastbil og telt gennem 7 forskellige afrikanske lande; lavet mad på bål, sovet under åben himmel og gået blandt vilde dyr i den afrikanske bush.

I sommeren 2021 kan du komme med Kicki på Kilimanjaro, og hendes første bestigning af Afrikas højeste bjerg.

'Of all the books in the world, the best stories are found between the pages of a passport'

Kommende rejser med Kicki Kornerup