Siciliens seværdigheder

Sicilien er en ø der ligger i Middelhavet og er en region i Italien. Øen har et skønt klima og derfor kan man rejse til Sicilien året rundt, afhængig af, hvor varmt man ønsker det skal være. Øen byder desuden på utrolig mange oplevelser, og efter en rejse til Sicilien vil du komme hjem og føle dig dejlig afslappet og rigere på spændende oplevelser.

Med Kipling Travel kan du komme til at opleve den italienske ø, hvor der både er smukke og hyggelige gader, lækre restauranter og en udsigt over det skønne hav. Der er gode muligheder for at lave lige det, man ønsker på øen; om det er afslapning på stranden eller om man har lyst til at spise god mad og tage en tur ud i naturen.

Se vores rejser til Sicilien, Italien


Seværdigheder på Sicilien


Agrigento-templerne

Agrigento er en by der ligger på den sydlige del af Sicilien. Her finder du Agrigento-templerne som ligger i en dal. Disse er en seværdighed der bestemt skal besøges, hvis man kommer til Sicilien. Templerne er gamle græske fortidslevn og noget af det fantastiske ved det er, at templerne er meget velholdte.

I tempeldalen finder du flere gamle monumenter. Et af dem kaldes Concordiatemplet og blev opført omkring 430 f.Kr. Et andet også meget velholdt tempel er Zeustemplet som er meget større end Concordiatemplet, og faktisk menes det at det at templet har været større end selve Peterskirken i Rom.


Scala dei Turchi

Scala dei Turchi er en anden seværdighed i Sicilien som ligger meget tæt på Agrigento-templerne. Faktisk er det en strand, men den er dog ikke som andre strande. Det er nemlig en kæmpe og kridhvid klint. Klinten er meget speciel buet, og ligger ved resten af den dejlige sandstrand.

Man kan sagtens bevæge sig op på klinten og man kan vælge at sole sig her eller opleve det dejlige vand. Hvis man alligevel tager en tur til Agrigento-templerne, bør man tage forbi Scala dei Turchi og se den smukke klint. Så kan en dejlig dag slutte i afslappede og flotte omgivelser.


Piazza Armerina

Piazza Armerina er en by i Sicilien men kan alligevel betragtes som en seværdighed, da den bl.a. byder på mange gamle monumenter og smukke syn. Indtil 1862 blev byen kaldt Piazza, og byen ligger 721 meter over havet.

Dog er det én helt særlig ting, som tiltrækker flest mennesker til byen - nemlig Villa Romana del Casale. Villa Romana del Casale er en gammel romersk villa fra det 4. århundrede. Selve villaen har en af de flotteste og største kollektioner af romersk mosaik i hele verden. Selve mosaikkerne illustrerer mange forskellige ting, og du kan se noget forskelligt overalt i den store bygning.


Vulkanen Etna

Vulkanen Etna er en af verdens største vulkaner og er desuden meget aktiv. Vulkanen findes på østkysten af Sicilien. Man kan sagtens se Etna langt fra, men faktisk kan man også komme helt tæt på den. Etna kom i 2013 på UNESCOs verdensarvliste og vulkanen er 3.323 meter høj.

I området omkring Etna er der nu lavet nationalpark. Her kan man se naturen som er meget speciel. Den byder både på frodige citrus- og oliventræer men også birkeskove længere oppe af vulkanen. Desuden kan man tage på ture, hvor man kan komme længere op af vulkanen og endda komme op til hovedkrateret i 3.200 meters højde.


Segesta

Et andet tempel der er værd at besøge er Segesta. Dette tempel er ikke lige så stort som Zeustemplet og Concordiatemplet i Agrigento men er til gengæld utrolig velholdt og intakt. Templet ligger ca. 72 km fra hovedstaden Palermo, og her findes ikke nær så mange turister, som man vil opleve i Agrigento.

Templet er som de andre ca. fra 430 f.Kr. og har nogle meget smukke doriske søjler. Desuden har det en fascinerende beliggenhed ved et bjerg og herfra kan man også se ud over byen Castellammare del Golfo. Desuden ligger en lang historie bag templet, som har været del af mange magtkampe i fortiden.


Besøg Siciliens seværdigheder med Kipling Travel

Kvalitet og personligt engagement er for os helt utroligt vigtigt, og derfor er det også vigtigt for os, at dette afspejler rejsen. Tag med Kipling Travel til Sicilien og få en oplevelse for livet. Besøg alle de fascinerende seværdigheder og meget mere.

Se vores rejser til Sicilien, Italien