K2 base camp - verdens næsthøjeste bjerg
Antal dage: 22
Priser fra: 29.998,-
Rejseform: Grupperejse

Se priser & book

K2 base camp - verdens næsthøjeste bjerg

"Verdens flotteste trekkingtur" - Karakorums nådesløse bjergegne
Obs: max 15 deltagere

 

Trekket til K2 med den ikoniske bjergpyramide henvender sig til de eventyrlystne - "Verdens flotteste trekkingtur" er K2 base camp ofte døbt. Karakorum - fjernt fra alfarvej og stadig ganske uberørt - byder på det vildest tænkelige bjergsceneri. Overvældende og imponerende er de rette ord for denne ekspedition til foden af verdens næsthøjeste bjerg K2 på 8.612 meter.

Ruten op langs Braldu Gorge og Baltoro-gletscheren til Concordia og K2 fører os ind imellem verdens største koncentration af høje tinder. De er ikke blot høje her, men mere forrevne og stejlere end f.eks. i Nepal. Relativt få danske trekkere har gjort K2, og rutens vildsomhed kan få mange andre trekkingture til at synes som den rene skovtur.

 

 

Efter få dages trek forlader vi landsbyer og beboet område og har to uger foran os i det mest totale bjergvildnis, der findes.

For at nå Concordia, hvor Godwin Austen og Baltoro-gletscheren mødes i 4.600 meters højde, må man være fuldkommen selvforsynende og må have et stort antal bærere med, hvilket gør det til en god gammeldags ekspedition at komme op til dette "Bjergudens Tronsal", som Galen Rowel døbte det.

Velkommen til det store Kipling eventyr i sommeren 2019. OBS: begrænset antal pladser, max 15 deltagere.


1.

Afrejse fra København

Hunza

Afrejse mod Islamabad og Rawalpindi - porten til Hunza og Karakorum.

2.

Islamabad og Rawalpindi

Rawalpindi

Vi ankommer og kører til hotellet. Efter hvil er der byrundtur i Islamabad, Pakistans moderne, pulserende og meget grønne hovedstad. Desuden besøger vi Rawalpindi, den ældre oprindeligt britiske tvillingby. Vi besøger blandt andet det gamle bazar-kvarter fra Raja-kongernes tid og Kong Faisal Moskéen, en af verdens største moskéer og et af de mest beundrede moderne asiatiske bygningsværker. 

Overnatning på hotel.

3.

Bjergfly til Skardu 2.500 meter

Skardu

Tidlig morgen tager vi i lufthavnen og flyver til Skardu (dette kan kun lade sig gøre hvis vejret er godt). Det er en spektakulær flyvetur forbi Diamir flanken på Nanga Parbat 8.126 meter til Skardu, Porten til Karakorum, med ca. 30.000 indbyggere.

Vi er nu i legendariske Baltistan, det gamle vesttibetanske område, grænsende op til Kashmir og Xinjiang. Baltistan ligger midt i Karakoram, der har en gennemsnitshøjde på omtrent 3.350 meter over havet. Baltistan er primært beboet af balti-muslimer, der er efterkommere af tibetanske folkegrupper. Om eftermiddagen har vi en lille rundtur i Skardu. 

Overnatning på simpelt hotel.

Morgenmad inkluderet.

4.

Gennem Shigar-dalen og Braldu Gorge til Askole, 3.000 meter

Shigar-dalen og Braldu Gorge til Askole

Vi forlader Skardu i lokale jeeps for at køre gennem smukke slugter med fantastiske udsigter til Nanga Parbat. Jo længere vi kommer op, des mere mudrede bliver floden, men pludselig åbner dalen sig, og vi kommer ind i en oase-lignende dal og Baltistan. Landskabet er tørt og dramatisk, men hele vejen dukker der små billedskønne oaser op hvor bjergbønderne og hyrderne bor blandt deres marker og arbrikostræer. Henover eftermiddagen ankommer vi til Askole efter en vild, flot og land køredag.

Fra 9. til 16. århundrede hørte Skardu og Askole til Tibet, da hele området var underlagt Ladakh. Efter ankomst, er der mulighed for at tage på tur i basaren eller til ren afslapning. Køb evt. en Pakol, Balti-hatten alle går med, på det lille lokale marked.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

5.

Biafo gletcheren og Korofon 3.075 meter

Biafo gletcher, Snow Lake og Korofon

 Første vandredag er fantastisk flot og giver en rimelig blød introduktion til trekking i Karakorums bjerge. Det er relativt varmt i denne dybe dal, så vi starter tidligt. Vi følger Braldu-floden, der udløber oppe fra Biafo- og Baltoro-gletscherne. Efter ca. to timer ser vi for første gang Biafo-gletscheren. Ved første syn ser den ret kaotisk og ufarbar ud, men en smal, lidt stejl kløft leder os forbi gletschersnuden og det værste kaos. Biafo gletcheren, er med sine 63 km. er den tredlængste gletcher uden for polarområderne, fører ind til den besømte Snow Lake.

Vi kommer ned på en sideløbende moræne der mest minder om et bakket månelandskab med stejle, smukke klippevægge omkring. For at nå nattens lejr vandrer vi langs den sydlige bred og når frem til den anden side af Biafo ved Korofon i 3.075 meters højde.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

 

Tid
4-6 timer
Op
290 m. op
Ned
300 m. ned
Distance
12 km
Telt
Telt
6.

Panma dalen, flodkrydsning og Jhola 3.150 meter

Panma dalen, flodkrydsning og Jhola 3.150 meter

Vi følger Braldufloden op mod sammenløbet med Jamnafloden og broen som Central Karakorum National Park står for, hvor man for bare få år siden skulle over i en Jhola - eller Flying Fox. Vi slår lejr ved Jhola Camp i 3.150 meters højde og kan mærke akklimatiseringen begynder at hjælpe.

Med hundredvis af meter dyb is, omgivet af de mest imponerende dramatiske bjerge, slynger gletcherne sig igennem Karakorum. Et trek igennem dette område byder på det mest spektakulære bjergsceneri man kan forestille sig - Karakorum er stadig meget isoleret og K2 trekket besøges hvert år af færre personer, end der er på ekspedition på Everest. 

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
3-5 timer
Op
230 m. op
Ned
120 m. ned
Distance
9 km
Telt
Telt
7.

Braldu-dalen, første kig til K2 og Paiju 3.420 meter

Braldu-dalen, første kig til K2 og Paiju 3.420 meter

I dag starter vi formodentlig relativt tidligt og går mod Braldu-floden igen. Stien er fin og undervejs passerer vi nogle gamle, nu eroderede, lejrpladser ved Badomal og Chowblok. Eftersom stien stiger, kommer det helt forrygende Paiju Peak 6.610 meter, til syne. Undervejs kan der bive tale om et par krydsninger af de alpine elve, så husk gode sandaler i dagtursrygsækken.

De store og berømte bjerge begynder at nærme sig – navne som Trango Towers 6.286 meter, Lobsang Spire 5.707 meter og Paiju Peak samt Cathedral Towers pryder udsigterne, der efterhånden er i verdensklasse. På højdepunktet kan vi i klart vejr liiiige ane K2 ude bag Lobsang Spires smukke hajfinne-grat. Vi stiger ned mod Braldu igen og ankommer Paiju 3.420 meter.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
6-8 timer
Op
580 m. op
Ned
335 m. ned
Distance
21 km
Telt
Telt
8.

Akklimatiseringsdag i Paiju 3.420 meter

Trango Tower

På bedste Kiplingvis, holder vi selvfølgelig en akklimatiseringsdag i 3.300-3.500 meters højde, og Paiju er ingen undtagelse.

Der er rig mulighed for dagture og derudover bliver vi formodentlig forkælet med chapatis, te og lækker mad i lejren.
En god hviledag - en sindssyg flot hviledag - inden vi sætter ind på "anden" etape og vejen op mod Concordia.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

9.

Baltoro gletcheren og Horbose 3.795 meter

Baltoro gletcheren og Horbose 3.795 meter

De høje bjerge begynder for alvor og efter en times tid, kommer vi for første gang til den legendariske Baltoro gletcher. Vi ser tydeligt afsmeltningen og skal herefter stige op på bæstet. Det ligner måske ikke umiddelbart en gletcher, men det er "affaldsstoffer" som grus og ral, der dækker isen langt neden under. Vi følger i fodsporet på alle K2 ekspetitionerne (og mange andre bjerge) og skal være på gletcheren de næste dage. Vandringen kan være strid, men landskabet kompenserer i den grad med sine sublime udsigter. Vi kommer over på den sydlige moræne og skiftevis selve gletcherens østlige løb. Vi må påregne at skulle vade et par gletcher-elve, og skal derfor have sandaler og vandrestave klar, som de andrte dage af samme beskub.

Langsomt kommer vi til lejrområdet ved Horose i 3.795 meters højde og kan kigge ind på Cathedral Towers, ikke mindst Trango og Uli Biaho. En stor og lang dag i ren verdensklasse.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
7-9 timer
Op
640 m. op
Ned
220 m. ned
Distance
15 km
Telt
Telt
10.

Trango Towers og Urdukas 3.900 meter

Urdukas Camp

Oven på en lang dag, tager vi nu en kortere vandredag da vi skal være akklimtiseret og klar til den øvre dal af dalen. Vi går ad østsiden ad Baltorogletcheren og skifter igen mellem morænen og selve gletcheren. Undervejs ser vi de legendariske granitbjerge, der kan få enhver klippeklatrer til at gyse - Great Trango Tower og den solitære Nameless Tower. 

Vi kommer langsomt til lejrpladsen i Urdukas, 3.900 meter, som rent faktisk er en kunstig plads. Det var her Hertugen af Abruzzi "huggede" en lejrplads ind, højt over Baltorogletcheren tilbage i 1909, på de legendariske K2 ekspeditioner for over 100 år siden. Vi benytter den helt fantastiske lejr og hviler om eftermiddagen i - ja - storslåede omgivelser.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
3-4 timer
Op
250 m. op
Ned
40 m. ned
Distance
6 km
Telt
Telt
11.

Masherbrum, Gasherbrum IV og Goro 4.295 meter

Goro, Masherbrum

Vi følger morænen så langt som muligt, inden vi stiger op på gletcheren igen. Langsomt kommer en af Karakorums flotteste bjerge til syne, nemlig endnu et legendarisk bjerg, Masherbrum- verdens 22. højeste bjerg, og det 11. højeste i Pakistan på 7.821 meter. Masherbrum hed oprindeligt K1 ("Karakorams første bjerg") af Survey of India under briternes intense kortlægning i 1850'erne.

Men det stopper ikke her, for efter op- og nedture på moræne og gletcher, dukker verdens 17. højeste bjerg op, Gasherbrum IV 7.925 meter, måske endnu mere legendarisk grundet  den over 3.000 meter højde vestvæg, og Walter Bonatti og Carlo Mauris bestigning i 1956. Nuvel - disse er blot blandt mange store bjerge og vi kommer langsomt op i kulden og nu lejrpladsen i Goro 4.295 meter efter endnu en overvældende flot dag i bjergene.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
6-7 timer
Op
330 m. op
Ned
90 m. ned
Distance
12 km
Telt
Telt
12.

Concordia 4.500 meter - i bjerggudens tronsal

Concordia 4.500 meter - i bjerggudens tronsal

Vi er på vej til legendernes holdeplads i Concordia, hvor Godwin Austen og Baltoro-gletscheren mødes.

Fra Goro er der en lille dags vandring til turens første højdepunkt Concordia 4.500 meters højde. Concordia er mødestedet for tre store gletchere og ved lejren er der 360 graders bjergvista - et amphiteater uden sammenligning.

Stik nord ligger verdens næsthøjeste bjerg, kæmpepyramiden K2 8.611 meter (det lokale navn er Chogori), desuden er der vidunderlig udsigt til Broad Peak 8.047 meter, Sia Kangri, Gasherbrum IV, Chogolisa, og Golden Throne.

Hele K2 trekket kulminerer i Concordia med den utrolige og direkte udsigt (i godt vejr selvfølgelig) til verdens næsthøjeste bjerg. K2 er et utroligt bjerg, afsindig svært at bestige og farligt også.

Fra 1986 til 2016 var der hele 12 sæsoner uden bestigninger og fra 2009 til 2016 var der kun tre år med bestigninger (i 2011 fra den kinesiske side, og så i 2014-15 med omtrent 50 bestigninger fra Concordia-siden, hvilket er de mest succesfulde sæsoner nogensinde). Som modsætning har Everest haft 40 år med topsucces i træk, fra 1974 til 2014. Everest har omkring 8.250 bestigninger og 290 dødsfald. K2 har vist omkring 355 bestigninger og 82 dødsfald.

Ak ja - godt vi bare er på trekkingtur og kan kigge op til de store tinder.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

290 meter op, 12 km. 5-6 timer

Tid
5-6 timer
Op
290 m. op
Distance
12 km
Telt
Telt
13.

Concordia - Broad Peak base camp og K2 base camp

Concordia - Broad Peak base camp og K2 base camp

Vi er i "The Throne Room Of The Mountain Gods" - et af turens højdepunkter. Der er en ekstra dag i Concordia området, hvilket byder på store alpine opdagelser og muligheder. Men hvor er det absolutte klimaks - måske er det i lejren, måske længere oppe, eller inde - her er vildt flot alle steder!.

For de der har lyst og er stærke og godt akklimatiseret, vandrer vi måske et stykke ind mod K2 Base Camp og Godwin Austen gletcheren. Der er også mulighed for at gå til Broad Peak BC eller vejen ind mod Gasherbrum I (Hidden Peak) og derved få set Gasherbrum II og Chogolisa. Kort sagt er dette et af verdens vildeste og smukkeste bjergområder. Vi håber meget på godt og stabilt vejr - og bjergmulighederne er næsten uendelige i dette sublime landskab.

Overnatning i telt.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
Hviledag eller 10-12 timer
Op
650 m. op
Ned
650 m. ned
Distance
17 km
Telt
Telt
14.

Fra K2 til Shachspong 4.100 meter

Shachspong 4.100 meter

Fra Concordias himmelstræbende højder, kommer vejen ud fra højbjergene, der underligt nok er lige så interessant som på opturen. Vi går via Goro til det som på Baltii, det lokale sprog hedder "en stor bunke sten" i Shachspong beliggende 4.100 meter, hvorfra vi kan se verdens 11. højeste bjerg, Gasherbrum, 8.068 meter som en dansk ekspedition med vores rejseleder Bo Belvedere besteg tilbage i 1998 på en meget flot dansk alpin ekspedition. 

Det er en rigtig dejlig dag og kulden er knap så påtrængende, som de forrige dage i højderne.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
6-7 timer
Op
100 m. op
Ned
480 m. ned
Distance
14 km
Telt
Telt
15.

Biale Peak til Udrukas og Horbose 3.795 meter

Biale Peak til Udrukas og Horbose 3.795 meter

Vejen ud af Baltorogletcheren er fantastisk, og man må bare undres over at landskabet kan være så markant anderledes på nedstigningen, end på opstigningen. Granitbjerge og vilde spir, Abruzzis lejr og ikke mindst udsigten til Biale Peak, "den lille gnalling" på 6.772 meter er fantastisk. Snart slutter gletcherdagene og vi kan begynde at se Braldu igen inden lejren i Horbose 3.795 meter.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
6-7 timer
Op
100 m. op
Ned
470 m. ned
Distance
14 km
Telt
Telt
16.

Nogle af Karakorums mest spektakulære bjerge - Trango Towers til Paiju 3.420 meter

Nogle af Karakorums mest spektakulære bjerge - Trango Towers til Paiju 3.420 meter

Nedstigningen eller "udvandringen" fra Baltoro gletcheren sydvestover mod Liligo gletcheren er ganske fantastisk. Vi får de mest spektakulre udsigter til blandt andet Nameless Tower, førstebesteget af den britiske legende Joe Brown (også Kanchenjunga førstebestiger) så sent som i 1976 og ved siden af, mægtige Great Trango Tower, førstebesteget af amerikanerne Jon Roskelly og ikke mindst Galen Rowel, manden bag nogle af de flotteste Himalaya og Karakorum bøger overhovedet.

Vi stiger over mod Baltoro igen og kommer ned mod Braldu igen efter en afsindig flot dag.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
6-7 timer
Op
290 m. op
Ned
640 m. ned
Distance
15 km
Telt
Telt
17.

Braldu floden og Jhola 3.150 meter

Jhola Karakurum trek, Broad Peak, Gasherbrum

Vi er i den grad for udadgående og er nu endelig ude af gletcherdagene, hvorfor det bliver varmere igen. Stien bliver bedre, men vi skal dog nok vade et par småelve og krydse broer af smeltevandselve. Ruten følger Braldu til Panmadalen og Jhola lejren i 3.150 meters højde.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

 

Tid
6-8 timer
Op
400 m. op
Ned
770 m. ned
Distance
17 km
Telt
Telt
18.

Fra bjergene tilbage til Askole 3.000 meter

Askole

Den sidste trekkingdag bringer os tilbage til udgangspunktet, nemlig hyggelige Askole. På den anden side af Panmafloden ser vi igen Biafogletcheren og stiger stejlere ned mod "pologrunden" og en flodudmunding med blokmark indtil vi rammer smeltevandskanalen, der fører os mod Askoles agerland, det første vi ser i mange dage. Vi går mod vejen og opsætter den sidste lejr i de høje Karakorumbjerge efter en af verdens mest ikoniske trekkingture.

Overnatning i telt

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

 

Tid
6-8 timer
Op
450 m. op
Ned
600 m. ned
Distance
19 km
Telt
Telt
19.

I Jeep tilbage til Skardu

Jeep til Skardu

I Jeep tilbage til  Skardu, der starter opå den forrygende hængebro og i Braldu-slugten. Det er en spektakulær og flot køretur, som tager det meste af dagen. Vi kommer igen til Shigar-dalen og ud i selve Indus-dalen - floden mange har set i Ladakh ved Leh på den anden side af grænsen.

Det er en fantastisk dag, ikke mindst er det fantastisk at komme til Skardu og vores hotel, hvor der er noget så gæstfrit som en rigtig seng, ikke mindst et brusebad.

Velkommen tilbage til "civilisationen".

Overnatning på hotel.

20.

Fra bjergene til Islamabad

Skardu flight

Fly til Islamabad efter et stort trek midt i Karakorum. Fra flyet er der i godt vejr, udsigt til bl.a. Nanga Parbat og måske har nogle af jer i dette øjeblik set alle verdens 14. ottetusindere - dvs de fjorten bjergen over 8.000 meter som er Grand Slam inden for ekstrembjergbestigningen.

Overnatning i Islamabad. I tilfælde af flyaflysning, tager vi en ekstra dag i Skardu.

Morgenmad er inkluderet.

21.

Islamabad

Chilas, Karakorum Highway

Dagen i Islamabad og Rawalpindi inden hjemrejse. Alternativt er der ankomst i tilfælde af forsinkelser ud fra Skardu. Vi er tilbage i varmen og kan nyde den sidste dag inden hjemrejse.

Morgenmad er inkluderet.

Overnatnig på hotel.

 

22.

Hjemrejse

Karakorum-Highway

Flyrejse tilbage til Danmark efter tre ugers storslået rejse i verdens måske vildeste bjergegne.

Ankomst København - velkommen hjem

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
KUN 6 PLADSER LEDIG
10. juli 2019
Garanteret
29.998,-


INKLUDERET

 • Dansk ekspert rejseleder
 • Flyrejse København-Islamabad retur på økonomiklasse
 • Flyrejse Islamabad-Skardu retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • Transfer og transporter i jeeps, biler og skramlebusser
 • Trekking guider
 • Hotel/motelovernatninger i delt dobbeltværelse i Islamabad, Chilas og Skardu
 • Morgenmadhvor beskrevet
 • Bærere eller lastdyr til din bagage med max på 12 kg. (du skal ikke bære bagagen selv). Typisk en bærer til to personer
 • Overnatning i telt på trekkingturen (tomands telte, toilettelt og spisetelt)
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på trekkingturen
 • Alle turistskatter og afgifter samt evt nationalparkafgifter
 • Forsikring af det lokale mandskab (syge og ulykkesforsikring af guider og bærere samt hjælpere)
 • Tilladelser og Karakorum Trekking Permit 
 • Waste Manageent Fee til Baltistan
 • Køkkenhold som tilbereder al mad (kok, køkkenhjælper og køkkendreng)
 • Spisetelt med stole og borde
 • Sattelittelefon til trekkingturen (nødtelefon)
 • Ekstensivt informationsmateriale om landet og turene samt kortmateriale, hvor det er muligt
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
  Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække trekking over 4.000 meters højde og dække Pakistan/Baltistan. Gouda rejseforsikring dækker trekking i alle højder
 • Afbestillingsforsikring (koster 6% af rejsens pris og skal bestilles sammen med rejsen)
 • Visum til Pakistan
 • Forplejning udover den nævnte og personlige udgifter
 • Drikkepenge (beregn 130-150 USD i drikkepenge)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Praktisk information

Bedste rejsetid: Juli og august

Gradering: D

Højde: 1.284 - 4.800 meter

Type: Trekkingtur med dansk rejselder

Pakkeliste: Trekking

Gruppestørrelse: 10-15 deltagere

 

Trekkingturen til Concordia og K2 base camp, er en af Himalayas (rettere Karakorums) helt store trekkingture med vandring i seks til ni timer hver dag (i gennemsnit en time længere pr dag end ex. Everest base camp). Vi kommer gennem barske bjergegne uden landsbyer og er kort sagt i selskab med sig selv og verdens største bjerge – og de andre trekkere eller ekspeditioner.

Trekkingturen til K2 base camp bliver aldrig en turist tur – den henvender sig til folk med ånd for de ægte bjerge og dem som ikke træder tilbage hvis det bliver lidt besværligt.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.