Eventyr i Sabah og badeferie

Oplev næseaber, orangutanger, gibbonaber og pygmæelefanter på Borneo


"Rejen til Borneo - SABAH- er helt klart værd at anbefale til andre rejsende. Det er en " LIVSREJSE"! NÆSEABERNE ...som er så fantastiske og de kan ikke ses andre steder i verdenen,,,Så bare DET er hele rejsen værd."
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 16. jun. 2022
20.898,-

17. jun. - 31. jul. 2022
21.798,-

1. aug. 2021 - 31. aug. 2022
20.998,-

1. sep. - 9. dec. 2022
20.798,-

10. dec. 2022 - 9. jan. 2023
Kontakt os


Inkluderet

Fly og transport

 • Flyrejse København-Kota Kinabalu retur på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter på den internationale flystrækning
 • Flyrejse Sandakan-Kota Kinabalu på økonomiklasse
 • Alle nævnte transporter i programmet

Overnatninger

Mad

 • Morgenmad er inkluderet
 • 5 x frokost er inkluderet
 • 4 x aftensmad er inkluderet

Oplevelser

 • Rundture og sightseeing i små grupper med engelsktalende lokalguide 
 • Entreer ved seværdigheder

Praktisk

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

Ikke inkluderet

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Turistskat MYR 10,- pr. værelse pr. nat - betales lokalt
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

Børn

 • Børnerabat for 1 barn med 2 voksne (2-11 år): 5.000,-

Tilkøb

Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Forlængelse til Tabin Wildlife Reserve
Pris fra 5.998 kr./person
Opgradering på badeferien - Nexus
Pris fra 1.450 kr./person
Opgradering på badeferien - Shangri La Rasa Ria
Pris fra 3.998 kr./person
Opgradering på badeferien - Bunga Raya Island Resort
Pris fra 3.698 kr./person
Tillæg for enkeltværelse - alle nætter
Pris fra 3.598 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Fra November til og med august. Hele året er muligt.

Type: Individuel naturrejse med lokale guider

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse året rundt. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Tabin Wildlife reserve - blandt Borneos allerbedste naturreservater

Vi kan varmt anbefale, at du tilføjer et ophold i Tabin Wildlife Reserve på denne tur. Fra Lahad Datu kører vi en lille time til Malaysias største reservat på godt 1.200 km2. Tabin Wildlife Reserve er ganske overset og ikke særlig besøgt – og hvilken skam, for dyrelivet er unikt. Teknisk set er Tabin sekundær regnskov efter grum skovfældning i 1960'erne og årene frem og i dag nabo til nogle af Borneos store palmeolieplantager, men størrelsen og afsondretheden gør, at dyrene samles og lever i bedste velgående. Således er det formodentlig det eneste sted i Malaysia, hvor der er næsehorn tilbage (regn dog ikke med at se dem). Af dyreliv kan blandt andet nævnes orangutang, gibbon, langur og to slags maqaque-aber, næsehornsfugle, ugler, odder, vildsvin, hjorte, flyveegern, den ellers uddøde vildbøffel, malaybjørn, den lille vævre leopardkat, junglekat og selvfølgelig Tabins store attraktion, Borneos pygmæelefant.

Vi tager på forskellige ture, fx til Lipad muddervulkanen, hvor dyrene kommer og slikker det mineralholdige mudder, på køreture i junglen og gåture til det lille fine vandfald og badesø ved Lipad River. Alt i alt er det tre dage og to nætter i junglen, hvor Borneos unikke dyreliv er i højsædet. Som alle steder i Asien er junglerejser ikke som en safari i Afrika – man skal arbejde for at se dyrelivet, da de ikke kommer i store flokke på savannen, men i højere grad er dybt inde i skoven. Men oplevelsen er ganske fantastisk, og Tabin er efter vores erfaring det sted, hvor man ser flest dyr på Borneo.

Vi bor i Tabin Wildlife Lodge, i dejlige og hyggelige hytter bygget i en lille dal og tager på ture derfra. Tabin Wildlife Lodge er stadig det eneste overnatningssted i Tabin på Borneo - og gudskelov for det!

Ønsker du lidt luksus de sidste dage, kan vi anbefale Shangri La Rasa Ria Resort beliggende en halv times kørsel nord for Kota Kinabalu.

Sabahs Shangri La Rasa Ria er måske nok kystens bedste hotel, servicen er fantastisk, og de fem restauranter er alle i den øverste ende.
Kort sagt er det nogle dage i dejlig luksus med store swimmingpools, ypperlig service og masser af strandaktiviteter udover hotellets private Orangutang Sanctuary, der fungerer i samarbejde med Sepilok.

Meget anbefalelsesværdigt, hvis man ønsker lidt lækkert efter Borneorundrejsen.

Prisen på vores rejser forudsætter, at der er plads på laveste flybookingklasse. Det vil kort og godt sige, at du kan risikere stigende priser, hvis du kommer for sent (fx kan det godt svare sig at bestille sin efterårsrejse i det allertidligste forår).
Stiger priserne grundet sen bestilling eller sen forespørgsel, så bestræber vi os altid på at finde det billigst mulige alternativ. Men husk – det er stort set altid bestillingstidspunktet, der afgør, om du opnår den billigste rejsemulighed.

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik