The Big Five safari i Tanzania

Få en efterlevelsesværdig oplevelse af det alsidige dyreliv, i deres rette element

Drømmer du om et nært møde den fantastiske dyrekonstellation, The Big Five? Hos Kipling Travel planlægger vi rejser med The Big Five safari. Synet af den årlige 800 kilometer lange vandring, hvor over to millioner græsædende dyr søger efter mere frodige områder eller den frygtindgydende løve der kaster sig over sit næste bytte, er en beundringsværdig affære.

Afrika har verdens største og mest varierede bestand af vilde dyr, og med Kipling Travel har du mulighed for at tage på opdagelse og møde alle dyrene, du kender fra zoologiskhave.

Oplevelsen strækker sig over den sort-hvid stribede zebra og den langbenede struds til den tykhalsede gnu og de potentielt farligste dyr “The Big Five”. Løven, leoparden, det sorte næsehorn, den afrikanske elefant og kafferbøflen, indbefatter de fem vilde afrikanske dyr, du kan møde på en safari i Tanzania.

Disse fem ekstravagante dyr kendes som værende nogle af klodens farligste - grundet deres overordentlige heftige temperament - men bestemt også som verdens smukkeste væsener.


Rejser til Tanzania med "The big five" Safari

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Mød de mægtige "The Big Five" medlemmer