Løvesafari i Tanzania

Oplev løvens admirable pragt, slentre majestætisk hen over savannen

Forestil dig savannens måske mægtigste dyr, Løven, når safari-jeepen kommer helt tæt på løvens uberørte æstetiske omgivelser. Synet af løven, der vogter over sine løveunger eller løvinderne på jagt efter et måltid er betagende. En løvesafari skal foregå på løvens egen hjemmebane, hvor den virkelig kan folde sig ud – nemlig Afrika.

Med løvesafari hos Kipling Travel har du mulighed for at opleve savannens konge i dens bedste natur - et majestætisk dyr, som i sin admirable pragt er så betagende, at de fleste vil tabe mælet når de ser den. For det er absolut i naturen, at løven skal opleves.

Der hersker ingen tvivl, når man ser det næsten tre meter lange pattedyr ligge og slå mave i skyggen under akacietræerne. Løven er øverst i fødekæden på savannen og ubetinget det største rovdyr på den afrikanske savanne.

Løven er en del af “The Big Five” og er et must at se, når du skal på safari i Tanzania. Hvilket er forståelig, da løven næsten er indbegrebet af Afrika.


Rejser til løvesafari

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

De pompøse familiemedlemmer du kan møde på løvesafari