Vigtig viden om højdesyge og akklimatisering

Flere og flere danskere sig ud i ekstremsport såsom bjergbestigning. Med på rejsen mod toppen, må mange desværre også se sig slået af højdesygdom. Hos Kipling Travel har vi mere end 30 års erfaring med bjergbestigning og trekking, hvorfor vi ser det som vores pligt, at dele ud af vores erfaringer og viden om livstruende tilstande som højdesyge. 

Kort sagt kræver akklimatisering tid. Ex:
- Kilimanjaro på 6 dage - nej. Læs Kilimanjaroguiden her
- Everest base camp på 10-12-13 dage - nej. Læs Everest base camp guiden her
- Elbrus på 8-10 dage - nej. Læs om ekspeditionsvælgeren her

Listen er lang, men læs altid den givne rejses højdeprofil. Ser den god og sund ud?. Vil den give det bedste udgangspunkt for at nå toppen og undgå højdesyge?. Du er altid velkommen til at kontakte Kipling Travel for nærmere oplysninger om bjergrejsernes sværhedsgrad og akklimatiseringsprofil.

 

Vil du gør brug af vores infografik?

Så er du i hvert tilfælde mere end velkommen. Kopier koden fra boksen til højre, og indsæt den blot der på din hjemmeside, hvor du ønsker at have den.

Kilder

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.