Ekspeditionsformular

Vi vil rigtig gerne høre om din evt. tidligere erfaring fra bjergene og også gerne lidt om dit helbred. Derfor vil vi sætte stor pris på, at du udfylder følgende spørgsmål – som vil være en stor hjælp for både os og ikke mindst rejselederen.

Oplysningerne hjælper os først og fremmest til at sikre rejsen, til at finde en god balance mellem dine mål og ønsker og eventyret du skal ud på.

Din erfaringsmæssige, helbredsmæssige og fysiske tilstand giver os mulighed for bedre at leve op til vores generelle mål om at minimere risici og samtidig give jer så stor grad af mulighed for at nå jeres mål, som muligt.

 

Udfyld formularen herunder

Helbred

Fysisk form

Rejseerfaring

Samtykke:

 

Samtykkeerklæring

Som led i deltagelsen på rejsen, giver du derved dit samtykke til, at Kipling Travel A/S kan behandle dine oplysninger fra de forudgående sider. Det er alene rejselederen som adviseres, dvs. videregives til, og det er for at give det bedste udgangspunkt for rejsen.
Efter hjemkomst destrueres oplysningerne her, hvorfor de heller ikke kan genbruges ved en evt. senere deltagelse på en af vore andre ekspeditioner.

Kipling Travel A/S' fulde og til enhver tid gældende privatlivspolitik er tilgængelig her.