Lise Kloch

Rejseleder

Rejseleder

Lise har gennem de sidste 20 år rejst på kryds og tværs af Indien og har udforsket landets fascinerende mangfoldighed fra Sydindiens farverige templer til Himalayabjergenes hvidvaskede klostre og vilde landskaber. Hun har gennem flere år arbejdet som rejseleder i Indien for en række af Danmarks førende rejsebureauer og har arrangeret rejser til alle afkroge af landet.

Lise er antropolog fra Københavns Universitet med speciale i Indien og forfatter til en lang række rejseartikler om landet. Hun har bl.a. rejst i Indien i forbindelse med antropologisk feltarbejde, research for Danida, kommunikationsopgaver for Novo Nordisk.

Lise var med til at grundlægge Karavane Rejser, hvor hun en årrække var direktør, og vi nyder nu godt af hendes fantastiske viden i Kipling Travel. Du kan møde Lise i Indien samt på Silkevejens Perler i Uzbekistan i 2018.

Kommende rejser med Lise Kloch

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.