Antal dage: 4
Priser fra: 5.498,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Amazonas forlængelse - Oplev det bedste af Amazonas

Vi kan varmt anbefale et ophold i Amazonasjunglen.


Programmet for forlængelsen til Amazonas kan variere afhængigt af bl.a. vejrforhold, og det samme kan rækkefølgen på de forskellige aktiviteter. Her er et eksempel på, hvordan programmet kan se ud:

Om morgenen på første dagen er der transfer til lufthavnen og fly til Puerto Maldonado ved Madre de Dios floden. Fra lufthavnen køres til floden, hvor der venter en motoriseret kano. Kanoen sejler på Madre de Dios til lodgen "Eco Amazonia". Undervejs kan vi være heldige at spotte caimaner, som er små alligatorer, skildpadder og store hejrer, der ofte holder til i området. Senere sejler vi til en nærliggende sø, hvor der traditionelt er mange og flere arter af caimaner, som ligger og lurer i overfladen efter bytte.

Hen mod aftenen nyder vi den pragtfulde solnedgang over junglen.

Overnatning på vores hyggelige ecolodge i pæne, rene, men spartanske hytter med eget bad/toilet. På lodgen er der hyggelig restaurant bar, opholdsrum samt bibliotek.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

amazonas kano

Efter morgenmaden tager vi på junglevandring ad små stier. På vores vej over krogede rødder hører vi om det utrolige planteliv, og vores guide samler planter og fortæller om, hvordan disse indgår i den store cyklus, og hvad indfødte samfund har anvendt planterne til. Vi kommer til søen ”Apu Victor” som har krystalklart vand midt i et landskab omgivet af høje træer og små moser. Stedet er kendt for kæmpeoddere, som holder til her. Her er også en udsigtsplatform, som giver en god mulighed for at følge dyrelivet under og over vandet og i luften. Vi har mulighed for at spotte alt fra skildpadder til tropiske fugle. Tilbage på lodgen spiser vi frokost.

I løbet af eftermiddagen går turen med kanoerne til Islas de los Monos (abeøen). Her er der flere forskellige abearter, såsom edderkoppeaber, egernaber samt den lillebitte løveabe.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 2

Efter morgenmaden er der vandring i regnskoven med den lokale guide. Målet er Cocha Perdida (Den glemte sø). Undervejs giver guiden en indføring i det unikke, beskyttede økosystem, der er hjem for dyr som oddere, caimaner, skildpadder, tapirer, jaguarer og onca-pantere.

Vi skal også gennem junglen til en udsigtsplatform bygget i trækronerne. Herfra er det et betagende syn at kigge ud over det grønne trætæppe, så langt øjet rækker, kun brudt af den brune Madre de Dios flod. Der er mulighed for at se nogle af de mange flotte fugle, som flyver rundt oppe i trætoppene, f.eks. kan vi være heldige at se papegøjer og tukaner med store næb og flotte, strålende farver.

På vejen tilbage til lodgen forsøger vi at spotte oddere og caimaner.
Om eftermiddagen kan man slappe lidt af i hængekøjen, tage en dukkert i lodgens nyligt etablerede swimmingpool. Eller man kan få arrangeret en tur for at høre om, hvordan junglens mange planter anvendes som naturmedicin.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 3

Afsked med lodgen og transfer med kano tilbage til Puerto Maldonado, hvorfra flyet går tilbage til Cuzco eller Lima. 

Morgenmad er inkluderet. 

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
5. jan. - 10. dec. 2020
5.498,-


INKLUDERET

  • Transfer til lufthavnen
  • Indenrigsfly Lima - Puerto Maldonado - Lima
  • Transfer til lodgen - EcoAmazonia
  • 3 overnatnatninger jungle lodgen Eco Amazonia
  • Helpension under opholdet i Amazonas
  • Ture og udflugter i følge program
  • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
  • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
  • Produktansvarsforsikring

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Praktisk information

Type: Junglesafari

Vejret: 

 

Foredrag
Periode
Peru og Inkariget
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
4. feb. 2020 kl. 19:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik