Ecuadors hovedstad: Quito

I Ecuador finder du landets hovedstad Quito. Byen har 2,24 millioner indbyggere, og er den ældste hovedstad i hele Sydamerika. Navnet Quito stammer fra “Quitus”, som betyder “midten af verden”, fordi at byen ligger på ækvator. Befolkningsgruppen blev også kaldt “Quitus”, og det var de gamle indbyggere, der var med til at skabe byen.

Quito har stadig levn fra denne fortid, selvom mange af disse levn er forsvundet, da byen udbrændte under spanierne erobring af Quito. Byen blev dog hurtigt genopbygget, hvilket også betyder, at du stadig kan opleve nogle særprægede og velbevarede historiske bygninger.

Se alle vores rejser til Ecuador og Galapagos her

Besøg Ecuadors hovedstad med Kipling Travel

Hos Kipling Travel bestræber vi os på, at du får lige præcis din drømmerejse til Ecuador. Derfor tilbyder vi flere forskellige rejser til Ecuador, hvor du både kan besøge de eventyrlige Galapagosøer samt den gamle og spændende hovedstad, Quito. Fra byen kan du nyde en enestående udsigt over naturen.

Med en titel som værende den ældste hovedstad i Sydamerika, har Quito rødder, der fører helt tilbage til inkaernes tid. I 1978 blev byens gamle bydel fredet. Dermed blev den også optaget på verdensarvlisten fra UNESCO. Byen giver dig en historisk oplevelse, hvor du kan gå på opdagelse blandt byens gamle bygninger.

Fortidslevn og grønne parker

Quito har fascinerende beliggenhed, da den ligger godt 3000 meter over havet og lige ved foden af vulkanen, Pichincha. Herfra kan du opleve en enestående udsigt over Andesbjergene. På en skyfri dag vil du også have mulighed for at se de snedækkede toppe af blandt andet vulkanerne Antisana og Cotopaxi.

Ved du ikke, hvad du skal i Quito, kan du tage en tur til den gamle bydel. Her kan du opleve smalle gader, speciel arkitektur og smukke, farverige bygninger. Bydelen er meget særlig, og jo mere du går på opdagelse rundt i gaderne, jo flere sjove ting vil du finde.

Har du i stedet for lyst til nogle grønne naturoplevelser, kan du tage en tur i en park. Der findes nemlig en del skønne parker i Quito. Hvis du ønsker at komme til en alsidig by, der byder på historiske bygninger, grønne parker og smuk natur, skal du tage til Quito.