Monteverde

Det er som at tage et skridt ind i en verden af mystik og fortryllelse, når du træder ind i Costa Ricas tågedækkede nebelskove. Det føles som intet mindre end en rejse til en eventyrverden, hvor det normale bliver ekstraordinært. De tætte, skovklædte stier fører dig ind i hjertet af den fortryllende og frodige natur som Monteverde byder på.

Monteverde er en af de mere turistede attraktioner på Costa Rica, men skoven er rigeligt stor til at den ikke føles overrendt. Monteverde ligger højt og er generelt køligere end resten af Costa Rica, så husk at tage en jakke med.

Top tre aktiviteter i Monteverde

    • Skywalking på de himmelgående hængebroer
    • Zipline gennem tågedynen og de grønne trætoppe
    • Vandring gennem den nærmest eventyrlige skovbund
Arenal vulkanen

Grøn, grønnere, grønnest

Modernatur har bestemt ikke lagt en dæmper på sig selv, da Monteverde blev til. Det er måske også grunden til at området har fået sit navn. Monteverde betyder nemlig ”Det grønne bjerg”. Her findes mange hundrede forskellige plante- og dyrearter og du finder næppe et sted mere grønt end her. Er du ikke til farven grøn, er det altså ikke her du skal rejse til.

Til gengæld er skoven både spændende at opleve om dagen og om natten og tilbringer du mere end en enkelt overnatning her, så anbefaler vi at du prioriterer at se skoven på begge tidspunkter af døgnet.

Her findes selvsagt også mange fine dyr at kigge på. Du kan for eksempel opleve sommerfugle på størrelse med dine hænder, dovendyr og et utal af forskellige abearter. De heldige oplever også den yndefulde jaguar og den farvestrålende Quetzales fugl.