Forlængelse til Pacuare Lodge - 3d/2n

Det er muligt at forlænge rejsen med tre dage/to nætter fra dag 15 og derved få et ophold på den fænomenale Pacuare Lodge, et dejligt luksus øko-hotel i junglen.


Program:

1. dag: Turrialba og rafting til Pacuare Lodge
Vi afleverer bilen i Turrialba og bliver hentet på vores hotel og kørt til opsamlingsstedet for Pacuare Lodge. Her får vi udleveret udstyr og bliver instrueret i rafting og turen går nu ned ad floden på en raftingtur af halvanden times varighed. Undervejs sejler vi gennem det smukkeste, naturbeskyttede landskab af klippevægge og vandfald, omkranset af høje træer, der er habitet for en række tropiske fuglearter samt andre tropiske dyr.
Efter halvanden time ankommer vi til det helt fantastiske luksus øko-hotel, Pacuare Lodge, der er medlem af National Geographics "Unique Lodges of the World". Lodgen er helt unik og uden sammenligning den bedste af sin slags i Costa Rica.
Overnatning på Pacuare Lodge. Morgenmad er inkluderet.

2. dag: Pacuare Lodge Vi tilbringer dagen på Pacuare lodge om omegn og nyder godt af lodgens fantastiske faciliteter og udflugtsmuligheder. Dagen inkluderer to valgfrie aktiviteter, som man melder sig til ved ankomsten.
Pacuare Lodge er en øko-lodge i bedste, grønne stil. Ikke et eneste af regnskovens træer blev fældet for at bygge lodgen, og tømmeret blev i stedet købt fra et bæredygtigt genplatningsprojekt, som køres af små, lokale landmænd.
Lodgen har kun 20 værelser og villaer samt swimming pool med udsigt direkte til junglen og Pacuare floden. Maden er helt superb og overalt på lodgen befinder man sig direkte i naturen med alle dens lyde.
Fra lodgen er der mulighed for flere spændende aktiviteter, bl.a. ziplining i trætoppene, kanosejlads og rafting på floden samt flere vandreture langs snoede junglestier til skjulte vandfald og lokale stammelandsbyer. Listen er lang, lang, lang!
Overnatning på Pacuare Lodge.
Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

3. dag: Rafting til Siquerres og San Jose
Dagen begynder med en lækker morgenmad på Pacuare Lodge, inden vi igen hopper i gummibådene og sejler ned ad floden. Turen går gennem tæt jungle med udsigt til kløfter, vandfald og mange fulgearter.
Det er en længere sejltur, og frokosten bliver serveret på flodbredden, inden vi går i land for sidste gang og skifter til tørt tøj. Herefter bliver vi kørt til vores hotel i San Jose, hvor vi har den sidste nat, inden kursen sættes mod Danmark.
Overnatning i San Jose.
Morgenmad og frokost er inkluderet.


Priser