De mest besøgte byer i costa Rica

Når du rejser til Costa rica, skal du glæde dig til at møde landets venlige befolkning. Overalt på Costa Rica vil du møde venlige og imødekommende Costa Ricanere. Befolkningen selv kalder sig for ”ticos” og de anses for at være en af de lykkeligste nationer i verden. Deres uofficiele ordsprog ”pura vida” kan oversættes til det rene liv og det er noget de bruger i stor stil. De passer godt på deres land og du vil opleve at der er rent og smukt uanset hvor på Costa Rica du befinder dig.

Selvom Costa Rica ikke er særlig stor, er der masser at tage sig til uanset om du er backpacker, ønsker en luksus ferie eller rejser som familie. Mange rejsende strømmer til de fantastiske strande som Costa Rica byder på, men inde i landet gemmer sig mindst lige så fantastiske om end anderledes oplevelser.

Her finder du frodige regnskove, utrolige naturreservater, vulkaner og et rigt dyreliv. Man kan bruge år på at rejse rundt i Costa Rica og suge oplevelserne til sig og vi forstår godt at det er svært at begrænse sig, når man kigger på oplevelser i det lille land.

Nedenfor har vi samlet de mest populære byer og rejsedestinationer, men vi tilbyder rejser til over alt på Costa Rica, så stor den by eller naturreservat du drømmer om at besøge ikke på listen, så kontakt os endelig. Vi sammensætter hellere end gerne en rejse ud fra dine ønsker og kriterier.

San Jóse

De fleste besøger Costa Rica for de smukke strande og den frodige natur, men du bør ikke snyde dig selv for at opleve den festlige hovedstad San Jóse. Den livlige og farverige by byder på masser af kultur og har en imponerende madscene. Her findes masser af lækker gademad, som kan nydes imens du går gennem den fine hovedgade og oplever Costa Ricas hovedstad i sin bedste forstand. Det er fristende at undgå de travle byer, når landet byder på så meget unik natur, men San Jóse er et perfekt sted at få en smagsprøve på den gode stemning du finder i Costa Rica.

La fortuna

Der er så mange ting at give sig til i La Fortuna, at det næsten er et must på alle rejser til Costa Rica. Du kan blandt andet se Arenal vulkanen tårne sig op i landskabet og du kan bestige den til fods eller på hesteryg. Udover de smukke stier til vulkanen er her mange regnskovsture og utrolige vandfald at opleve. Der findes mange varme kilder i området, hvor varmen kommer direkte fra den store vulkan.

Manuel Antonio Nationalpark

Er du en ægte strandløve, så bør dette sted stå højt på din liste over steder du skal besøge i Costa Rica. Nationalparken anses som værende en af de smukkeste i verden og parken er omgivet af intet mindre end tre bounty strande. Her kan du både bade, snorkle og selvfølgelig slappe af og nyde den paradis værdige udsigt.

Puerto Viejo De Talamanca

Puerto Viejo De Talamanca er en smuk mindre kystby som indgyder til afslapning, badning og især dykning. Her findes blandt andet et stort skibsvrag kort fra kysten, som mange dykkere finder enormt interessant at udforske. Er du en sand dyreelsker så findes her også et reservat der tager sig godt af jaguarer og andre vilde dyr der har brug for en hjælpende hånd. Her foregår alt på dyrenes præmisser og det er muligt at få lov at hjælpe de indfødte med at passe dyrene.

Tamarindo

Tamarindo ligger direkte ud til stillehavskysten og byder på imponerende stande. Byen er derfor især elsket af ægte vandhunde. Her er både mulighed for surfing, dykning og snorkling. Under vandet findes her en imponerende farvestrålende verden og strandende føles nærmest endeløse og det er altid muligt at finde et roligt spot. Byen byder også på gode shoppingsteder og hyggelige spisesteder.

Sarapiqui

Tidligere var sarapiqui blot en lille by nær krydset af de to store floder sarapiqui floden og Puerto Viejo floden, men i dag er byen en populær destination for eventyrlystne turister og naturelskere. Byen ligger smukt omgivet af frodigregnskov og store bananplantager. Uanset hvor du kigger hen, vil du derfor opleve det frodige Costa Rica.

Boca Tapada

I ægte tarzan stil, kan du i Boca Tapada bo i de grønneste trætoppe. Forestil at vågne op til lyden af junglen der stille og roligt står op. Lyder det tiltalende? Det er nemlig lige præcis det der venter dig i denne fantastiske by. Ligesom store dele af resten af Costa Rica er Boca Tapada omringet af grønt så langt øjet rækker og dyrelivet er helt unikt her. Byen er især populær blandt naturelskere – og med god grund.

Orosi

I Orosi-dalen emmer af historie og de to berømte vulkaner ligger ikke langt herfra. Men den lille hyggelige by Orosi er det sted de fleste taber deres hjerter til. Du finder ikke et mere himmelsk sted i hele Costa Rica. Byen er omgivet af store bjerge og grønne trætoppe. Her er masser af varme kilder, det er derfor oplagt at tage en soppetur. Den mest kendte attraktion er den smukke hvide kirken i byens centrum. Både kirken og dens have er utrolig smukke og velholdt.