Vores hoteller på Sardinien

Med kun en håndfuld af charmerende overnatningsmuligheder på Sardinien er vores hoteller nøje udvalgt med mål om at komme væk fra masseturismen. Med et begrænset antal overnatningsmuligheder på Sicilien, Salina og Stromboli er vores hoteller nøje udvalgt med henblik på at undgå masseturismen og charterhotellerne.

Og for at byde på ekstraordinære oplevelser hvad angår originalitet, charme, mad og ægte siciliansk kultur. Vi vil nærmest kalde dem for forkælelse. Alle har gedigne faciliteter samt bad og toilet.
Priserne angivet er beregnet per person i dobbeltværelse med beskrevet pension inkluderet.

 

Oliena - Su Gologone

Leder du efter noget helt specielt udi atmosfære og god stemning - og mad i sardisk særklasse - er Su Gologone et rent paradis.

Det smukke hotel ligger med udsigt til Supramontebjergene mellem Oliena og Dorgali. Det er fantastisk smukt, som en lille sardisk landsby.
Værelserne er gode og havekomplekset enormt - med en skøn havebar og dejlig pool. Men maden er måske det som man husker Su Gologone bedst for. Det er kort og godt et klassehotel.

Morgen- og aftensmad er inkluderet.

Su Gologone, Oliena, Italien

Supramonte - Enis

Højt over Oliena, i Supramonte-bjergene, ligger Monte Maccione og det lille bjerghotel Enis. Beliggenheden er fantastisk med udsigt til hele Nuoro-distriktet og Supramonte-toppene.
Enis byder på et utal af gange og værelser, der er simple, men pæne og gedigne. Der er terrasser og en lille bar samt en restaurant med fantastisk mad. 
Enis er det bedst tænkelige for natur- og vandreinteresserede. Der er koldt tidligt forår og sent efterår, da det ligger i 800 meters højde. En sand lille bjergperle.

Morgenmad er inkluderet.

Enis, Oliena, Italien

Cala Gonone - Costa Dorada

Hotel Costa Dorada ligger syd for havnen i Cala Gonone, i udkanten af strandpromenaden, der om aftenen omdannes til gågade. Hotellet er en skøn grøn oase, omgivet af vedbend og diverse blomsterbuske, samt flere små opholds terrasser. Der er en dejlig strand (småsten) lige ud for hotellet.

Morgenmad er inkluderet.

Costa Dorada, Cala Gonone, Italien

Cala Gonone - Hotel L'Oasi

Hotel L'Oasi er Cala Gonones klassiske hotel, beliggende højt over byen med den smukkeste udsigt over hele Orosei bugten. Hotellet har en stor have og en lidt kedeligt udseende restaurant, der dog serverer fantastisk aftensmad.

L'Oasi er klart blandt Cala Gonones bedste valg hoteller. En lille klar favorit i den enkle ende.
Morgenmad er inkluderet.

L'Oasi, Cala Gonone, Italien

Arzachena - Lu Pastruccialeddu

På den smukke kyststrækning i Gallura regionen nord for Olbia, ligger dette unikke landsted omgivet af egnens berømte granit klippeformationer. Der er mulighed for at vandre ture i det fascinerende klippelandskab fra Lu Pastruccialeddu. Stedet har en rustik charme, og alle værelser er indrettet med eget bad, toilet, og køleskab. Der forefindes en "honesty" bar med øl, vand og vin til høflig selvbetjening på stedet.
Mama Caterina står selv for morgenbordet, der er mange klasser over vanlig italiensk standard, med alskens hjemmelavede tærter, kager og marmelader. Der er omkring fem kilometer til den smukke Arzachena kystlinie, der strækker sig helt fra Olbia til Palau.
Morgenmad er inkluderet.

Lu Pastruccialeddu, Arzachena, Italien

Dorgali - Il Querceto

Il Quercerto ligger i Dorgalis udkant og er et moderne, nyrenoveret familiehotel med smuk udsigt mod Supramonte og ikke mindst til selve Dorgali. Der er en skøn tagterrasse på stedet. Har I været på farten hele dagen, vil I sikkert nyde at kunne indtage aftensmåltidet i hotellets gode restaurant. Området indbyder til flere skønne vandreture, ligesom en tur ind til selve Dorgali by også frister.

Morgenmad er inkluderet.

Il Querceto, Dorgali, Italien

Orosei - Su Barchile

Su Barchile er et hyggeligt, godt 30 år gammelt familiedrevet hotel beliggende i Orosei på Sardiniens smukke østkyst. Hotellet har 18 værelser i to kategorier, 10 standard og 8 superior. Alle har moderne faciliteter, dog er standardværelserne simple i indretningen. Superior er lidt større og i sardisk stil. Orosei er en vidunderlig by og stranden ligger blot en km fra byen. 
Der er ingen tvivl om, at Su Barchile byder på sardisk mad i særklasse – det er kort og godt en vaskeægte gastronomisk oplevelse.

Morgen- og aftensmad er inkluderet.

Su Barchile, Orosei, Italien

Bosa - La Corte Fiorita

La Corte Fiorita er et Albergo Diffuso, dvs. et nænsomt restaureret byhus. La Corte Fiorita har flere hyggelige byhuse i den gamle bydel, nogle beliggende omme i byens små, smalle stræder, og andre beliggende ud til Temo-floden. Alle byder de på fine og enkle værelser. 
Morgenmad er inkluderet.

Corte Fiorita, Bosa, Italien

Cala Gonone - Bue Marino

Lige over for havnen og den lille men gode og bystrand i Cala Gonone, ligger Hotel Bue Marino.

Bue Marino har den bedste beliggenhed i byen og er et godt turistklassehotel med bare 31 værelser, der alle vender mod Orosei-bugten.

Hotellets tagterrasse byder på en fantastisk udsigt over hele Cala Gonone. Der er åben fra marts til december.

Morgenmad er inkluderet.

Hotel Bue Marino, Cala Gonone, Italien

Arzachena - Tenuta Pilastru

Nær den kendte kyststrækning Costa Smeralda ligger Tenuta Pilastru, der er et skønt landsted kun 5 km fra Arzachena – hovedbyen i Smeralda området. Indkvartering enten i hovedhuset eller i små rustikke sten-bungalows spredt ud i områdets skønne natur med de særegne klippeformationer, som egnen er kendt for. Alle værelser er med eget bad og toilet. Der er restaurant på stedet, hvor der serveres lokale egnstypiske retter med kød og vin fra egen produktion.  Morgenmad er inkluderet.

Tenuta Pilastru, Arzachena, Italien

Alghero - Angedras

Hotel Angedras i Alghero ligger stille, men stadig centralt i dejlige Alghero. Angedras har 24 værelser, der alle er pæne og dejlige og har en lille balkon. Der er en herlig terrasse, hvor maden serveres. Angedras er på alle måder et dejligt sted.
Morgenmad er inkluderet.

Hotel Angedras, Alghero, Italien

Alghero - Hotel Margherita

Hotel Margherita er det klassiske hotel i Alghero beliggende midt i byen, nær markedet og gågaden. Den fantastiske beliggenhed gør Margherita til et oplagt valg. Det er yderst velfungerende og byder på en gedigen service selvom bygningen ikke er verdens kønneste. 
Morgenmad er inkluderet.

Hotel la Margherita, Alghero, Italien

Alghero - El Balear

Hotel El Balear ligger lige ud til havet, cirka fem minutters gang fra den gamle historiske bydel. Man kan gå en dejlig spadseretur langs havnepromenaden ind til byen. Alle værelser har eget bad, toilet samt balkon.
Det familiedrevne hotel har en hyggelig atmosfære, og en fin terrasse med udsigt over havet. For de aktive er der mulighed for at leje cykler på hotellet. 
Morgenmad er inkluderet.

El Balear, Alghero, Italien

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.