Lær Nepal at kende gennem kogekunsten

Prisen for dette tilkøb: Fra 400,-

Et madlavningskursus er den perfekte måde at lære om nepalesisk kultur gennem smag og aroma.

På madlavningskuset får du mulighed for at lære den lokale kultur at kende gennem køkkenet, når du lærer, hvordan nepaleserne laver mad. Kurset er for alle, nybegyndere som øvede i kogekunst.

Kurset gennemgår lokale "street food" retter som Momos, Bara (linsebrød), Chatamari (rismelbrød) og nepalesiske klassikere som Dal Bhat.

Din lokale vært vil lære dig teknikker til nepalesisk madlavning, og du vil blive involveret i hele processen, fra start til slut. Kurset slutter med det absolutte højdepunkt, når du skal smage frugten af dit eget arbejde.

Kurset inkluderer transport til og fra hotellet.


Priser


1. august 2019 - 1. august 2020
400,-




Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik