Kiplings eventyrlige rejse til Borneo
Antal dage: 19
Priser fra: 26.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Kiplings Store Borneo Rejse

Eventyrlig rejse på Borneo - oplev fascinerende kultur- og naturoplevelser

 

Drømmer du om en rejse, med spændende kultur og smuk natur? Rejsen til Borneo byder på oplevelser i verdensklasse. Du vil møde de gamle hovedjægere og komme helt tæt på regnskovens fantastiske dyr.

Vi besøger Bako Nationalpark, hvor vi vandrer gennem regnskoven og oplever næseaberne. Vi møder de gamle hovedjægere og Iban-folket, der lever langt inde i regnskoven. I Sabah venter uforglemmelige oplevelser

 

Her oplever vi de karakteristiske næseaber, orangutanger og eksotiske fuglearter.
Vi, hos Kipling Travel, har en stor passion for Borneo. Vi har besøgt landet og dets regnskove utallige gange. Derfor kalder vi os Borneo-eksperter. På vores rejser har du mulighed for at skræddersy din rejse, så du oplever præcis det du drømmer om. Tag med til Borneo, og få en oplevelse for livet. • Overnatning hos Ibanfolket - de gamle hovedjægere
 • De særprægede næseaber i Baku Nationalpark
 • Orangutanger i Sepilok og kæmpe havskildpadder
 • Regnskoven i Sukau
 • Vandring ved foden af Mt. Kinabalu - Sydøstasiens højeste bjerg
 • Kinaruts skønne strande - afsluttende med badeferie
1.

Afrejse mod Borneo

Dag 1

Turen går mod varmere himmelstrøg

Vi flyver fra København mod Borneo og Kuching. 

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Ankomst til Kuching

Dag 2

Ankomst til Sarawak

Ved ankomsten til Kuching bliver vi mødt af den lokale repræsentant, der står klar med et Kipling Travel skilt i lufthavnen og kører os til vores hotel. Kuching er hovedstad i Sarawak og uden tvivl en af de mest behagelige og interessante byer på Borneo. Der er mulighed for på egen hånd at besøge basaren i Kuchings ældste bydel, der byder på et skønt udvalg af antikviteter og kunsthåndværk eller kig forbi et af de gamle kinesiske templer.

3.

Næseaber i Bako Nationalpark

Dag 3

Næseaber i Bako Nationalpark

Efter morgenmaden kører vi til den lille landsby Bako Village og sejler derfra til Bako Nationalpark, der er Sarawaks mest mangfoldige naturpark. Vi vandrer gennem regnskov og mangroven, med mulighed for at se de langhalede makak- og næseaber, der kæmper om pladsen langs vandet. Skovbunden myldrer af liv, og mellem træerne kan de heldige få et glimt af varaner og vildsvin, der suser gennem regnskoven, mens fuglene kvidrer i trætoppen. Om aftenen tager vi ud at se på dyrelivet "after dark".

Overnatning i en af parkens små hytter

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

4.

Bako Nationalpark – Kuching

Dag 4

Afslapning i Kutching

Vi benytter den tidlige morgenstund til en let vandretur i søgen efter flere næseaber, der kun findes på Borneo. Efter en velfortjent frokost tager vi tilbage mod Kuching, hvor aftenen er til egne eventyr. I kan vælge at gå en tur gennem den gamle bydel, der er kendetegnet ved små hyggelige gader fra kolonitiden eller en gåtur langs den smukke flod-promenade, der løber gennem byen.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

5.

Kuching, grotterne ved Bidayuh-landsbyen

Dag 5

Grotterne ved Bidayuh-landsbyen

Vi skal på heldagstur til grotterne uden for Kuching. På vejen til Bidayuh passerer vi små landbrug og palmelunde. Efter en grundig instruktion og iført sikkerhedsgear vandrer vi gennem markerne til grotten. Under kyndig ledelse af vores guide klatrer vi under jorden og ind i grottesystemet, på væggene ses præhistoriske malerier, mens vi fortsætter ad de smalle gange. Efter et stykke tid åbner grotten sig, og et helt nyt sceneri møder os, en kæmpe hule med over 100 meter til loftet, vandfald og kølige vandløb samt et rigt fugleliv. Efter et par oplevelsesrige timer i grotterne ryster vi støvet af os og nyder frokosten i landsbyen, inden vi kører tilbage til Kuching.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

6.

Kuching – Iban-folket i Nanga Sumpa

Dag 6

Kulturelt møde med de gamle hovedjægere

Vi er nu nået til et af turens absolutte højdepunkter – vi er på vej til mødet med Iban-folket i Nanga Sumpa. På den cirka 4 timers lange køretur mod Lemanakfloden, har vi rig mulighed for at opleve det landlige Sarawak. Vi stopper undervejs og besøger farvestrålende markeder med de lokale afgrøder, frugter og vilde orkidéer. Vi stiger om bord i Iban-folkets langbåde, der efter en times sejlads gennem det smukke landskab, bringer os frem til de tidligere hovedjægeres landsby. Iban-folket bor i det traditionelle 120 meter lange hus, der er bygget på pæle, men for ikke at forstyrre privatlivets fred, bor vi selv i en tilstødende lodge. I løbet af eftermiddagen har vi mulighed for at stifte bekendtskab med langhusets gæstfrie beboere eller tage en dukkert i floden sammen med landsbyens nysgerrige børn.

Efter aftensmaden, der indtages i lodgen, tilbringer vi aftenen på langhusets brede veranda. Der er mulighed for at høre om Iban-folkets farverige kultur og spændende liv i regnskoven, alt imens der bydes på et glas af den hjemmebryggede risvin.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

7.

Iban-folket i Nanga Sumpa

Dag 7

Iban-folket i Nanga Sumpa

Programmet er ikke fastsat i detaljer, da alt afhænger af vind, vejr, og hvilke aktiviteter Iban-folkene kan finde på. Der vil altid være mulighed for en tur længere op ad floden, besøg hos et nabolanghus eller en jungletur til en af Iban-stammens marker. Iban-folket lever i dag i fredelig sameksistens med omgivelserne, og hovedjagten hører fortiden til. Måske får vi i løbet af aftenen mulighed for at høre flere spændende fortællinger fra høvdingen eller andre langhusbeboere.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

8.

Iban-folket i Nanga Sumpa – Kuching

Dag 8

Videre mod Kutching

Vi har morgenen i Nanga Sumpa til en svømmetur og den sidste billedtagning, inden vi efter frokost får sagt farvel og lader turen gå ned ad floden med langbåd. Fremme i Kuching køres vi til hotellet.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

9.

Kuching – Sepilok

Dag 9

Flyvetur til Sandakan og videre til Sepilok

Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver via Kota Kinabalu til Sandakan. Fra Sandakan kører vi til vores resort hotel, der ligger i regnskoven ved Sepilok. Her har vi det sidste af eftermiddagen til afslapning, en svømmetur eller et besøg til det nærliggende Rainforest Discovery Centre, hvor der er mulighed for en vandretur gennem trætoppene på stedets canopy walk, hvor vi nyder udsigten fra højderne (entre til stedet er for egen regning)

Overnatning ved Sepilok

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

10.

Sepilok - Labuk Bay Rainforest Discovery Centre

Dag 10

Sepilok - næseaber og Rainforest Discovery Centre 

Afhentning på hotellet og kørsel til Labuk Bay næseabe rehabiliteringscenter. Området er tidligere palmeolieplantage, som nu fungerer som reservat for de truede næseaber. Borneo og Sabah er nok mest kendt for sine orangutanger, men det mest specielle dyr er den endemiske næseabe (probiscus monkey) som er ganske truet med under 10.000 individer i naturen. Forhåbentlig ses de i de vilde ved Kinabatangan, men ved Labuk Bay reservatet lever de frit og samtidig er der et alvsprojekt.

Før frokost returneres til hotellet for hvile og om eftermiddagen går det til Rainforest Discovery Centre, der er en del af Kabili Sepilok Forest Reserve. Her lever over 250 fuglearter, det gigantiske flyveegern og andre af junglens sjove dyr. Der er mulighed for en vandretur gennem trætoppene på stedets canopy walk, hvor vi nyder udsigten fra højderne. En flot dag, hvor man får en fornemmelse for Borneos storhed. Ved solnedgang returneres til hotellet. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

11.

Orangutanger i Sepilok – ad floden til Sukau Rainforest

Dag 11

Orangutanger, flodsejlads og næseaber

Efter morgenmaden er det blevet tid til at besøge det verdensberømte Sepilok Rehabilitation Centre. Sepilok åbnede i 1964 og er et rehabiliteringsprojekt for orangutanger, der er forældreløse, eller der har været holdt i fangenskab. Det er et storslået møde med de 60-80 orangutanger, der lever frit i naturen, men får serveret mad på fastsatte tider. Vi mødes med et par rangers ved et lille foderplateau, hvor de i løbet af få minutter pusler i træerne omkring os. De unge aber, der endnu ikke har lært at klare sig selv, kommer to gange om dagen og får et kosttilskud i form af bananer og mælk. Efterfølgende vises en film om rangernes arbejde med de skønne dyr, hvor vi ser, hvordan aberne lærer at klare sig selv, inden de sættes tilbage til naturen. 

Sen formiddagen forlader vi Sepilok området og kører til junglen - Sukau-regnskoven og Kinabatangan der er Sabahs længste flod. I løbet af eftermiddagen er vi fremme ved lodgen, som ligger direkte ud til floden. Vi nyder aftenen på verandaen og falder i søvn til cikadernes sang.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

12.

Sukau Rainforest og sejltur på Oxbow-søen

Dag 12

Elefanter og næseaber i junglen

Tidlig morgen sejler vi op ad floden, hvor junglens dyr er ved at vågne. Det er tidspunktet, hvor der er mest aktivitet blandt dyrene. Er vi heldige, vil vi højt oppe i trækronerne se orangutangerne. Ved flodbredden er der måske mulighed for at se en lille flok vilde elefanter, et par langarmede gibboner eller den karakteristiske næseabe. Vi forlader båden for en stund og tager på junglevandring. Mætte af indtryk sejler vi tilbage til lodgen, hvor vi nyder morgenmaden. Om eftermiddagen er det muligt at tilkøbe en tur til Gomantong-grotterne, der er Sabahs største grottesystem og huser flere millioner flagermus. Alternativt kan vi blive på lodgen og nyde eftermiddagen ved flodbredden og tage på nattesafari.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

13.

Sukau – Sandakan – Kota Kinabalu

Dag 13

Mod Kota Kinabalu

Vi forlader dette skønne naturparadis og returnerer til Sandakan ca 2½ times kørsel fra junglen. Hvis tiden tillader det, tager vi på en kort byrundtur, inden vi kører til lufthavnen og flyver til Kota Kinabalu. Kota Kinabalu er hovedstad i Sabah-provinsen og beliggende på nordvestkysten af Borneo. Byen er opkaldt efter Mount Kinabalu, Sydøstasiens højeste bjerg på over 4.000 meter højde. Vi kører til vores hotel.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

14.

Kota Kinabalu via Poring Hot Springs til Mount Kinabalu

Dag 14

Varme svovlkilder og Kipungit-vandfaldet

Efter morgenmaden køres gennem det frodige landskab til Poring. Her er mulighed for en helt fantastisk naturoplevelse for de modige, nemlig en lille trætopsvandring. Vi oplever den tropiske regnskov set i fugleperspektiv fra hængebroer, der er udspændt 50 meter oppe i regnskovens trækroner. Poring er kendt for dets varme svovlkilder (Hot Springs) – et ideelt sted at få løsnet de stive muskler op. Stedet har indtil flere pools, med det naturlige opvarmede vand, omgivet af hibiscus og blomsterduftende træer. I løbet af eftermiddagen køres til Mount Kinabalu.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

15.

Let vandring i Kinabalu-parken, videre til Kinarut

Dag 15

Efter morgenmad begiver vi os ud på en "guided walk" en let vandre tur i området omkring parkens hovedkvarter. Undervejs oplever vi et særligt varieret og rigt fugleliv. Vi går stille og roligt med vores kyndige botaniker, der introducerer os til parken. Kinabalu-parken (også kaldet Taman Negara Kinabalu på Malay) er et stort område på 750 km², der byder på et enestående flora og fauna. Parken er Malaysias første område på UNESCO's liste over bevaringsværdig kulturarv. Her er planter fra alle verdens egne og et utal af orkidéer og rododendronarter, der har gode vilkår i tågeskovene. Sidst på dagen tager vi tilbage til Kota Kinabalu og videre sydpå til den lille kystby Kinarut, hvor vi har de næste dage ud til det Sydkinesiske hav.

Vi bor på Beringgis Beach Resort beliggende direkte ud til stranden. Uden at være luksus, er Beringgis et godt hotel med et fint haveområde og palmelund ned mod stranden og havet. Der er en del tidevand på hele denne del af Borneos kyst, hvorfor den gode swimmingpool giver god mening. Beringgis har selvfølgelig bar og restaurant og pæne værelser - og der er generelt dejligt og roligt ved Kinaruts strande. Der er god tid til at nyde det afslappende liv oven på rundrejsen, de næste dage. 

Morgenmad og frokost er inkluderet.

 

Mulighed for opgradering til:

Shangri La Rasa Ria
 Resort (nord for Kota Kinabalu) eller 

Gayana Marine Resort (dejligt ø-resort - hvor bungalowerne står på pæle i vandet. Gayana Marine Resort har både vandrestier og pragtfulde snorkel/dykker muligheder. Ønskes fantastiske hvide sandstrande ligger søster hotellet Bungaraya Resort kun 15 min væk med båd som sejler på flere gange dagligt. Dette er et meget hyggeligt sted, men bemærk at selvom prisniveauet er oppe på det samme som Shangri-La Rasa Ria, så er service og standard ikke lige så højt som på Shangri-La Rasa Ria).

Morgenmad er inkluderet.

16.

Kinarut, badeferie

Dag 16

Afslapning på stranden

Vi nyder de næste par dage på stranden ved Kinarut eller swimmingpoolen på vores hotel.

Morgenmad er inkluderet.

17.

Kinarut, badeferie

Dag 17

Afslapning og badeferie

Endnu en dag til afslapning ved stranden eller poolen. Der er også mulighed for selv at arrangere en bytur til Kota Kinabalu.

Morgenmad er inkluderet.

18.

Kinarut – Kota Kinabalu samt hjemrejse

Dag 18

Hjemrejsen begynder

Efter en skøn og oplevelsesrig rundrejse på Borneo køres mod lufthavnen for hjemrejse.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

19.

Ankomst til København

Ankomst til København

Vi ankommer i løbet af dagen til København.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
25. april - 30. juni 2019
27.498,-
26.998,-

1. juli - 31. juli 2019
29.998,-
29.498,-

1. august - 31. august 2019
29.598,-
28.998,-

1. september - 9. december 2019
27.498,-
26.998,-

10. december 2019 - 9. januar 2020
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 20. juni 2020
27.998,-
27.498,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Turistskat indført 1. september 2017 MYR 10,- pr. værelse pr. nat - betales lokalt
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkevarer
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

BØRNERABAT

 • Børnerabat for 1 barn med 2 voksne (2-11 år): 7.000,-
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Tabin Wildlife Reserve
Forlængelse til Tabin Wildlife Reserve
Pris fra 5.498 kr./person
Nexus pool aftenstemning
Opgradering på badeferien - Nexus
Pris fra 698 kr./person
Shangri La Rasa Ria luftfoto
Opgradering på badeferien - Shangri La Rasa Ria
Pris fra 2.498 kr./person
Bungaraya bådbro
Opgradering på badeferien - Bunga Raya Island Resort
Pris fra 2.798 kr./person
Tillæg for enkeltværelse - alle nætter
Pris fra 4.998 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: April til oktober

Type: Individuel kulturrejse med lokale guider

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Opgraderingsmulighed på badeferien

Ønsker du lidt luksus de sidste dage, kan vi anbefale Shangri-La's Rasa Ria Resort beliggende en halv times kørsel nord for Kota Kinabalu. Shangri-La's Rasa Ria er måske kystens bedste hotel, servicen er fantastisk og de fem restauranter alle i den øverste ende. Kort sagt er det nogle dage i dejlig luksus med store swimmingpools, ypperlig service og masser af strandaktiviteter udover hotellets private Orangutang Sanctuary, der fungerer i samarbejde med Sepilok.

Tillæg for alle 3 nætter i deluxe seaview værelse på Shangri-La's Rasa Ria Resort fra 1.880,- per person.

Forlængelse til Tabin Wildlife Reserve

Vi kan varmt anbefale, at du tilføjer et ophold på Tabin Wildlife Resort på denne tur. Fra Lahad Datu kører vi en lille time til Malaysias største reservat på godt 1.200 km². Tabin Wildlife Reserve er ganske overset og ikke særlig besøgt – og hvilken skam – for dyrelivet er unikt. Teknisk set er Tabin sekundær regnskov efter grum skovfældning i 1960'erne og årene frem og i dag nabo til nogle af Borneos store palmeolie plantager, men størrelsen og afsondretheden gør, at dyrene samles og lever i bedste velgående. Således er det formodentlig det eneste sted i Malaysia, hvor der er næsehorn tilbage (regn ikke med at se dem). Af dyreliv kan blandt andet nævnes orangutang, gibbon, langur og to slags maqaque-aber, næsehornsfugle, ugler, odder, vildsvin, hjorte, flyveegern, den ellers uddøde vildbøffel, malaybjørn, den lille vævre leopardkat, junglekat og selvfølgelig Tabins store attraktion, Borneos pygmæelefant.

Vi tager på ture til eksempelvis Lipad muddervulkanen, hvor dyrene kommer og slikker det mineralholdige mudder, og vi tager på køreture i junglen og gåture til eksempelvis det lille fine vandfald og badesø ved Lipad River. Alt i alt er det tre dage og to nætter i junglen, hvor Borneos unikke dyreliv er i højsædet. Som alle steder i Asien, er junglerejser ikke som en safari i Afrika – man skal arbejde for at se dyrelivet, da de ikke kommer i store flokke på savannen, men i højere grad er dybt inde i skoven. Men oplevelsen er ganske fantastisk, og Tabin er efter vores erfaring det sted, hvor man ser flest dyr på Borneo. Vi bor på Tabin Wildlife Resort, hyggelige hytter bygget i en lille dal og tager på ture derfra.

Tillæg for 3 dage/2 nætters ophold på Tabin Wildlife Resort, transfer fra Sakau Rainforest til lodgen og retur fra lodgen til lufthavnen i Lahad Datu, fra 5.480,- per person.

Det er meget enkelt: Book tidligt – book billigt

Prisen på vores rejser er forudsat af, at der er plads på laveste flybookingklasse. Det vil kort og godt sige, at du kan risikere stigende priser, hvis du kommer for sent (fx kan det godt svare sig at bestille sin efterårsrejse til i det allertidligste forår).

Stiger priserne grundet sen bestilling eller sen forespørgsel, så bestræber vi os altid på at finde det billigst mulige alternativ. Men husk – det er stort set altid bestillingstidspunktet, der afgør, om du opnår den billigste rejsemulighed.

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.