Safari-forlængelse

Prisen for dette tilkøb: Fra 12.998,-

Inkluderet:
4 dages safari i safarijeep med garanteret vinduesplads og max 7 personer
Al transport med chauffør og lokal, engelsktalende safariguide på safarirejsen
Alle måltider på safarituren, som beskrevet i program.
2 nætter på Highview safari-hotel i delt dobbeltværelse.
2 nætter i Wild Camp i store flotte safaritelte m/privat bad og toilet.
Afgifter og tilladelse til Nationalparkerne.

v/min 2 rejsende (forbehold for plads på flyet).Program:

10. dag: Safariforlængelse til Tarangire National Park
Fra Moshi begynder safarioplevelserne. Først skal Arusha passeres, inden der drejes sydover til Tarangire-floden og Tarangire National Park. Tarangire National Park er omgivet af den smukke Tarangire flod hvor oldgamle baobabtræer og knudrede tornebuske pryder området. Parkens mangfoldige dyreliv lader dig både møde den pyjamas-stribede zebra, den tykhalsede gnu og mange andre fantastiske dyr.
Også de høflige elefanter er bredt repræsenteret i Tarangire. Oftest kan du komme temmelig tæt på det store dyr, men skulle elefanten diskret løfte sine enorme ører, er det dog et klart signal på, at du gøre klogt i at træde lidt tilbage. Fuglefaunaen er lige så dybt imponerende her. Både den langbenede struds, næsehornsfuglen og hammerhovedhejren er til at spotte blandt parkens træer og buske. Landskabet og klimaet har ydermere givet denne National Park ry for, at være et godt alternativ til det eftertragtede Serengeti.
Overnatning i Karatu på safarihotellet Highview.
Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

11. dag: Safari i Ngorongoro krateret og Serengetis mægtige savanne
Vi fortsætter i dag vores safarirejse til det verdensberømte Ngorongoro krater. Her viser den afrikanske natur sig fra sin smukkeste side, hvor det frodige terræn omkranser den enorme dal. Ngorongoro var for 2,5 millioner år siden et vulkansk bjerg som eksploderede. Verdens største intakte kraterkant (caldera) var hermed skabt, og har siden da været hjem for et vildt dyreliv. Den cirkelrunde kraterbund er omtrent 260 km2 stor og er prydet med både græssavanner, skovområder og den smukke Makat-sø. De candyfloss-farvede flamingoer står side om side i vandet, imens området omkring beboes af springende antiloper, klippespringere og gazeller. Blandt de mere frygtindgydende vilddyr, holder løven, næsehornet og elefanten også til her. Afrikas fantastisk høje giraf vil du dog aldrig møde i Ngorongoro, da dens lange ben simpelthen ikke egner sig til de stejle kratervægge. Der er mulighed for at besøge en af masai-folkets landsbyer (betales på stedet). Her bliver vi bragt tættere på folket i de traditionelle perlebesatte røde klæder. Det er ikke alle masaierne som bor fast i landsbyen. Nogle bruger kun byen som et arbejde, hvor de fremviser kultur og skikke til turister, mens de selv tjener lidt til dagen og vejen. Opførelsen af masai-landsbyen skaber dermed både indtægtsmuligheder, hjem og bevarelse af den gamle kultur.
Overnatning midt inde på selve Serengeti i Wild Camp.
Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

12. dag: Serengeti - måske verdens bedste safariområde
Serengeti reservatet kaldes blandt masaierne ”den store åbne plads” – og er måske verdens bedste område for storvildt! Dette enorme reservat består af 14.763 kvadratkilometer savanne (og går mod nord direkte over i den lige så velkendte Masai Mara i Kenya), der er levested for kæmpeflokke af gnuer, zebraer, antiloper, ko-antiloper og topier.
Årligt, på den store migration, begiver over to millioner græsædende dyr (75% gnuer) sig på vandring i søgen efter græs – en farefuld færd på omkring 800 kilometer årligt. Serengeti er også stedet, der forbindes med løvernes konge – det er den park, der minder mest om landskabet i den kendte Disneyfilm.
Overnatning inde i selve Serengeti på Wild Camp.
Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

13. dag: Serengeti og kørsel til Karatu
Dagen byder på endnu mere safari. Oplevelserne i Serengeti National Park vil ingen ende tage. Ved besøg i parken i perioden december-februar skal man søge mod syd. På denne tid har dyrene netop kælvet, og de store flokke opholder sig dermed her. Besøger man dermed parken mellem maj og september, vil dyrene opholde sig i den nordlige del af Serengeti.
Det er et fantastisk syn at se, når disse dyr vandrer fra den ene til den anden ende af parken i samlet flok. Rovdyrene ser dog også her deres snit, til at springe på den store flok af føde, som passerer forbi. Når løver og geparder har nedlagt byttet og efterfølgende har forladt det igen, vil hyæner, sjakaler og gribbe finde vejen frem til resterne, som hurtigt er borte.
Der køres over Naabi Hills området og oven over Ngorongoro kratereret på selve kraterkanten og videre til Karatu-distriktet og Highview Safari hotel Overnatning på Highview Hotel.
Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

14. dag: Karatu og hjemrejse
Afhentning på Highview i løbet af dagen og transport til Kilimanjaro lufthavn for fly til Danmark.
Morgenmad og mad på flyet er inkluderet.

15. dag: Ankomst til Danmark
Velkommen hjem

TilvælgTilbage til rejsen

Priser


1. september 2023 - 10. december 2024
12.998,-

6. januar - 16. december 2025
13.998,-