Opgrader til Magic Boutique Hotel 4 nætter

Prisen for dette tilkøb: Fra 198,-


Opgrader til Zanzibar Magic Boutique Hotel med morgenmad i 4 nætter.

Zanzibar Magic ligger ved den smukke hvide sandstrand nær Matemwe-landsbyen på Zanzibars nordøstkyst. Vi taler her om et lille og utroligt charmerende og økovenligt hotel med bare 19 værelser.

Hotellets design er inspireret af traditionel afrikansk og lokal arkitektur, som er karakteristisk for Zanzibar. Hotellet er bygget med de lokale kunsthåndværkers unikke færdigheder og af lokale materialer, som f.eks. palmeblade til den smukke makutsi-tagkonstruktionen over bar og restaurant. Det er medvirkende til en hyggelig og tropisk atmosfære, når man sidder ved baren i solnedgangen og nyder en dejlig friskpresset juice eller en cocktail til lyden af bølgerne, der stille skvulper ind på stranden. Magisk!

Når aftenen går på hæld, kan man nyde et udsøgt måltid i restauranten, der formår at kræse om gæsterne og blandt andet byder på lækre seafood specialteter, som er fanget ”lige ude foran døren”.

Zanzibar Magic Boutique hotel ligger på den behagelige nordøstkyst af Zanzibar, hvor der altid kommer en dejlig brise fra havet. Her kan man nyde en dejlig dag på stranden eller ved poolen med skøn udsigt udover havet og stranden, hvor kokospalmerne svajer let i brisen i smuk kontrast til de blå/turkise farver i Det Indiske Ocean.

Zanzibar Magic er sin helt egen art af barfodsluksus og er bare et fantastisk sted!


Priser


6. januar - 10. december 2024
198,-

6. januar - 10. december 2025
198,-