Strande og dykning på Zanzibar

På en tur til Zanzibar med Kipling Travel har du mulighed for blot at nyde solen og slappe af på stranden, men du kan også opleve det fascinerende dyreliv, der findes under havet.

Zanzibar har det hele, da du også kan tage en tur til Stone Town og se den gamle arkitektur. Arkitekturen stammer helt tilbage fra 1800 tallet og det var også her den forfærdelige fortid med slavehandel foregik.

Se vores rejser til Zanzibar og Tanzania


Dykning på Zanzibar

Zanzibar er et perfekt sted for dig der gerne vil dykke eller snorkle. Havet er meget sigtbart og der gemmer sig et helt fantastisk dyreliv. Gennemsnitstemperaturen for vandet er ca. 27 grader, og svinger mellem 25 og 29 grader. Havet har et meget smukt koralrev og der findes en masse specielle fisk man kan se. Det er derfor muligt at snorkle, hvis man går direkte fra stranden.

Det er også muligt at tage med en båd og komme ud at dykke. Her kan man komme til at se fisk i alverdens farver. En hel ny verden, som man næsten ikke kan forestille sig findes. Desuden kan man ved at tage længere ud til havs, have mulighed for at opleve havskildpadder, djævlerokker og delfiner. Uanset hvordan eller hvor du vil dykke, er der masser af muligheder på Zanzibar.


Strande på Zanzibar

Nungwi

En af de strande du særligt vil komme til at opleve med Kipling Travel til Zanzibar, er stranden Nungwi. Udover den lækre strand og det fantastisk smukke og klare vand, er der også andre syn fra denne strand, der gør det værd at se på. Blandt andet ligger der en masse både, hvilket ser rigtigt hyggeligt ud. Et andet helt fantastisk syn man kan møde, er om aftenen ved solnedgang, hvor en masse både sejler ud, for at fiske om natten.

Det gode ved denne strand er også beliggenheden. Stranden ved det hotel, som Kipling Travel typisk benytter, er ikke voldsomt stor. Til gengæld er vandet fuldstændig perfekt. Desuden betyder beliggenheden at der ikke er problemer med tidevand, hvilket der er ved østkysten af Zanzibar. Det betyder at du ved Nungwi strand kan bade hele døgnet rundt.


Kiwengwa

Kiwengwa ligger på østkysten af Zanzibar, mellem to landsbyer ved navn Pongwe og Pwani Mchangani. I forhold til Nungwi, som ikke har problemer med tidevand, kan dette dog opleves ved Kiwengwa. Det er blot noget man skal være opmærksom på, når man vælger at bade ved denne strand.

På trods af dette, er Kiwengwa også en helt fantastisk strand på Zanzibar. Smukke hvide sandstrande og krystalklart vand. Uanset hvor og hvilken strand du kommer til at opleve på Zanzibar, vil du ikke blive skuffet. Hvis du drømmer om en badeferie med masser af afslapning, er Zanzibar det helt perfekte sted at rejse hen.