Lodges og hoteller på safari i Kenya

Vi har følgende hotel- og overnatningskategorier, du kan vælge mellem når du rejser med os på safari i Afrika

Men husk at mulighederne er så alsidige, at vi ikke har mulighed for at beskrive dem alle her.

 

Spurwing Guest House i Karen

Kipling Classic

Leder du efter et fantastisk hyggeligt overnatningssted med gode faciliteter og service, er Spurwing stedet. Lodgen ligger i Karen området opkaldt efter Karen Blixen. Karen er den grønne, stille og skønne del af Nairobi. Lodgen ejes og ledes af vore partnere Susan og Raphael. Det ligger på en stor grund i stille og skønne omgivelser med en dejlig have omkring. Der er pæne faciliteter og gratis te/kaffeservice dagen lang. I ganske kort afstand til Karen Blixens Farm, Girafcenteret, David Sheldrick dyrecenter og Nairobi Safariwalk. Værelserne er alle flotte med alle faciliteter. En klar favorit – ikke til at gå uden om.

Spurwing Guest House i Karen

Sopa safari lodges

Kipling Plus

Sopa lodgene i Kenya og Tanzania byder på virkelig god valuta for pengene i den 4-stjernede førsteklasses kategori safari lodges. Sopa Lodges er repræsenteret i stort set alle de bedste nationalparker som Samburu, Masai Mara, Lake Naivasha og Amboseli. Sopa er alle smagfuldt indrettet og må alle sammen vurderes til at høre i den absolut lækrere ende. 

Der er typisk store, flotte og velindrettede værelser og lodgene ligger ofte på smukke grunde med haver, med både inde- og udendørs servering. Der er dejlig swimmingpool, coffee shop, bar og god restaurantfaciliteter samt ikke mindst dejlig mad. Enkelte af dem har desuden en unik beliggenhed, hvor oplevelsen i sig selv er et game drive værdigt. Kort og godt er Sopa safarilodges et rigtig attraktivt bud på en lodge-safari i Kenya.

Sopa Lodges, Kenya

Keekorok Lodge - Masai Mara

Kipling Plus lodge

Dette er nok Masai Maras originale lodge, bygget helt tilbage i 1965. De 85 værelser i bungalow stil ligger nær grænsen til Tanzania, lige ved vildtvandringsruterne mellem Masai Mara og Serengeti. Dyrelivet er enormt her, så der er knap behov for game drives. En af de unikke features er den ca. 300 meter lange gangbro, hvor der er udsigtsplads til flodhestene i den lille sø - og storvildtet som ofte ses fra selve lodgen. Et godt valg i Masai Mara.

Keekorok Lodge - Masai Mara

Mara Sarova Deluxe Camp - Masai Mara

Kipling Plus lodge

Masai Mara Sarova Camp er en lækker deluxe camp med førsteklasses indkvartering. Der er en lækker swimmingpool og safaribar beliggende midt i Maras store savanneland. Et supersted.

Mara Sarova Deluxe Camp - Masai Mara

Samburu Lodge - Samburu

Kipling Classic

Samburu Lodge er en klassiker beliggende ned til Samburu-floden. Lodgen ligger i et nærmest dramatisk landskab og den berømte Crocodile Bar er et besøg værd til en sundowner, når krokodillerne kommer op på flodbredden.

Samburu Lodge - Samburu

The Ark - Aberdare

Kipling Plus

The Ark er en ”treetop lodge”, smukt beliggende i de frodige skove i Aberdare. Stedet ligger direkte ved et vandhul, hvor alle dyrene samles for at drikke vand og slikke salte og mineraler op fra jorden. 

Som navnet antyder, er de bygget i højde med trækronerne, så man kan sidde oppe på terrasserne og studere dyrene – en fantastisk oplevelse.

The Ark - Aberdare

Sweetwaters - Ol Pejeta - Tented Camp

Kipling Plus

Sweetwaters er en lille perle beliggende mellem Nakuru og Samuburu. Det er en Serena Camp, hvorfor kvaliteten er i top. Her er utallige muligheder for at se bl.a. chimpanser i det private reservat.

Sweetwaters - Ol Pejeta - Tented Camp

Camp safari - Kenya

Kipling Budget

Vores basic camp safaris er den sjoveste og billigste mulighed for at komme på safari i Afrika. Her kommer du så tæt på naturen som overhovedet muligt. Det minder om en trekkingtur i opbygningen - altså en ægte naturoplevelse, hvor fuld service og al mad er inkluderet. Her sover man 2 personer i 2-3 mandstelte. Ved større grupper har vi også fælles opholds- og spisetelt, alt køkkengrej (bestik tallerkener, krus etc.), små klapstole og bord. Der er proviant til 3 daglige måltider. Desuden liggeunderlag eller skummadrasser. Toiletter findes på lejrpladserne, men er af svingende standard. Vand findes i perioder, el er der ikke. Men du får en vaskeægte - billig - adventuresafari, og kommer tæt på naturen som muligt under gode og trygge forhold.

Camp safari - Kenya

Flamingo Hill Camp

Beskrivelse kommer snart

Flamingo Hill Camp, Kenya

Lion Hill Lodge

Beskrivelse kommer snart

Lion Hill Lodge, Nakuru, Kenya

&Beyond Kichwa Tembo Camp

Beskrivelse kommer snart

&Beyond Kichwa Tembo Camp, Kenya

Sarova Whitesands Beach Resort

Beskrivelse kommer snart

Sarova Whitesands Beach Resort, Mombasa, Kenya

Serena Mountain Lodge

Beskrivelse kommer snart

Serena Mountain Lodge

Leopard Beach Resort

Beskrivelse kommer snart

Leopard Beach Resort, Kenya

Kipling Classic:
Vælges klassiske safari camps (stationære safaritelte) er man tæt på naturen, i bedste "Karen Blixen-stil", i smukke omgivelser med en god grad af komfort. Teltene er indrettet som et lille værelse, i bedste canvasstil - der er senge og sengetøj, myggenet, strøm og et lille bord. Bagerst i teltet er der en badeafdeling med et lille apsis med bad og toilet. Foran er der en lille simpel veranda. Maden serveres i "canvasrestauranten" - et spisetelt med stole og borde, som på et simpelt hotel. Det er en helt speciel oplevelse og stemning, at bo i telt midt ude i naturen. Fantastisk!
Vores "Kipling Classic" hoteller er generelt gode turistklassehoteller med gode faciliteter og man får forbavsende meget for pengene og "Kipling Classic" kan på det varmeste anbefales.

Kipling Plus:
Vores Lodges (safarihoteller) har som oftest en unik beliggenhed og er typisk bygget i natur- materialer. Værelserne har enten dobbelt- eller to enkeltsenge, borde, stole, lidt skabsplads og pæne badeværelser.Ofte er der en lille veranda eller balkon, så man kan sidde og nyde den fabelagtige natur.
"Kipling Plus" hotellerne er opgraderet turistklasse, typisk 4-stjernet hoteller. Absolut gode og lækre hoteller, hvor service og kvalitet går op i en højere enhed. Der venter en rigtig dejlig ferie på "Kipling Plus".

Kipling Budget:
På vores Basic Camp (teltlejr) bor 2 personer i 2-3 mandstelte med skummadrasser som underlag og med enten egen eller lejet sovepose. Der er dele toiletter på lejrpladsen. Det minder om trekkingtur, der er tale om absolut begrænset komfort, men til gengæld er her mulighed for at komme så tæt på naturen som overhovedet muligt.
"Kipling Budget" hoteller er enkle turistklasse hoteller der er simple, men pæne og rene. Alle har rimelige faciliteter og selvfølgelig eget toilet og bad.