Vores rejse til Australien på Business Class

Vores rejse til Australien på Business Class

Skrevet af:

Da vi besluttede, at vinterens rejse skulle gå til Australien overvejede vi i lighed med tidligere lange rejser mod øst at brække rejsen over og tage et par dages ophold i Bangkok eller Singapore. Vi besluttede imidlertid, at lade Kipling Rejser undersøge, hvad det ville koste at blive opgraderet hos Emirates til Business Class.

 

Det var dyrt, men på den anden side var det en ”once in a life time” rejse, og der var lidt overskud i banken. Vi valgte derfor opgraderingen og det fortrød vi på intet tidspunkt. Vi fik fuld valuta for pengene.

Som en del af billetten bliver man afhentet på sin bopæl af en limousineservice og kørt til lufthavnen. Checker ind ved Business Class skranken (ingen kø!) og bliver ledt gennem sikkerhedskontrollen i ”fast track” sporet og kan derefter sætte sig til rette i de bløde stole i loungen og nyde et let måltid og et glas vin.

Herlighederne fortsætter i selve flyet, hvor man må konstatere, at der er rigelig rigelige benplads og at sædet kan slås ned til en vandret liggeplads af 2 meters længde. Man får straks serveret et glas champagne og et menu – og vinkort, der viser de måltider, man får serveret på turen, og de valgmuligheder man har.

På underholdningssiden er der adgang til 2.000 kanaler med nyheder, musik og film, og hvor lyden leveres gennem professionelle høretelefoner, der også dæmper udefra kommende støj.

Og alt dette leveres af et meget opmærksomt og venligt personale.

Da vi ankom til Adelaide efter 12 timers flyvning fra Dubai, havde vi fået 4-5 timers herlig søvn og den lokale limousineservice stod naturligvis klar til at køre os til hotellet.

Og alt dette gentog sig, da vi rejste den modsatte vej. Her havde vi blot en 14 timers tur fra Sydney til Dubai!

Hvor vi normalt på de lange rejser på økonomiklasse føler det svært at finde plads til benene, hvor høretelefonerne har svært ved at gengive lyden og hvor personen bagved altid rykker i ens ryglæn, når han skal op at stå, blev den største udfordring denne gang at modstå de mange kulinariske fristelser i lounges og på fly!

Vi har efter vores oplevelse allerede besluttet, at næste gang vi skal rejse mere end 6-7 timer vil vi vælge business class, såfremt bankbogen tillader det. Vi vil klart anbefale andre i vores aldersgruppe at gøre det samme. Med denne rejseform behøver man ikke at være tøvende over for at besøge selv de fjerneste dele af verden.

 

Inger Skov og Vagn Thomsen

 

Se vores rejser til Australien her:

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik