Tanzania safari og Zanzibar

Tanzania safari og Zanzibar

Skrevet af:

Så er vi hjemme igen og alle indtrykkene er bundfældet efter en helt fantastisk tur på safari og Zanzibar...

Så er vi hjemme igen og alle indtrykkene er bundfældet efter en helt fantastisk tur på safari og Zanzibar. Alt forløb superfint, og det var en kæmpe oplevelse for os alle – ligesom vi havde håbet på ????.

Du ramte spot-on ift. vores ønsker om at opleve en kombi af strand og det autentiske på Zanzibar. Zawadi Beach hotel var et fuldstændig fantastisk sted. Autentisk, meget servicemindet personale og så lå det, ligesom vi havde håbet på på stranden og alligevel væk fra andre vestlige ???? 50-100 meter væk fra stranden var vi på de lokale restauranter – det var helt super. Vi nød både strandliv og oplevede det lokale.

 Safarien var supergod – vi havde nogle virkelig gode guider – Mody og Louis. Meget søde, fortællende og hjælpsomme. Helt fantastisk. Og virkelig godt, at du lokkede os til Serengeti – den oplevelse ville vi ikke have været foruden. At høre løverne brøle i det fjerne fra Serengeti Safari Lodge og sidde der midt på savannen og spise var jo helt fantastisk. At fornemme vidderne og de mange gnuer, zebraer og bøfler der var i bevægelse, var en stor, stor oplevelse for alle. Ngorongoro krateret var også helt fantastisk. Hele safarien er oplevelser vi aldrig glemmer. Vi var glade for, at vi havde kortet det ned med en dag, for vi var alle mættet af safari, da vi skulle videre, så den plan vi havde lagt sammen, fungerede rigtig godt for os.

Hotellerne på safarien var også virkelig gode. Lige sådan nogle hoteller, som er det vi går efter. Dog synes vi, at der på Karatu Highview var for mange mennesker den første nat – det virkede meget fyldt og lidt ”kaotisk”, og restauranten blev sådan lidt ”spisesals-agtig”. På vejen tilbage, dvs. vores anden nat på Karatu Highview, viste hotellet sig dog fra en helt anden og mere positiv side, superfint og mere overskudsagtigt, men det virkede heller ikke som om, at der var så mange mennesker.... Så den anden dag superfint på Karatu Highview.

Tak for rigtig god service fra jer hos Kipling Travel – og i særdeleshed dig, som vi jo har haft mest kontakt med. Vi føler os rigtig godt behandlet, du har lyttet til os og bare helt generelt ”taget dig rigtig godt af os” ????  Vi vil helt sikkert anbefale Kipling Travels, og skal vi afsted igen på en rejsebureau-arrangeret tur, vil vi helt sikkert vende tilbage til jer. 

Mange hilsner fra hele familien

Kiki