Indien rejse

Indien rejse

Skrevet af:

Kan man elske Indien, eller kan man lade være...

Vi er lige kommet hjem efter 9 dage nord Gyldne trekant, og 9 dage i Goa. Indien er overvældende ja, men send et smil og for 20 tilbage.

Vi havde valgt at tage et par dage til at lande i Agra, så vi var helt friske til Tai Mahal. Det er en større oplevelse en fantasien havde sat vores
hoveder op til, det skal både opleves morgen og aften. Vores guide og chauffør var et godt makkerpar, rolige og sjove, fulde af humor, den deler vi pænt med Inderne. Vittighederne stod i kø.

Det var af stor betydning vi boede så hyggeligt og personligt, lidt som at komme hjem, når man gik ind på hotellet. Vi kom på marked, ja for jeg måtte jo straks have noget i kufferten, nu jeg havde tilkøbt plads til mellemflyvningen. Der er vist ikke noget man ikke kan købe på et marked, ellers giver guiden ikke op før det er fundet. Se min lille butik, knapper og silke, og prisen, billigt, jah.

Efter Agra med hvad man nu skal se der, så gik turen videre med tog. Jeg havde nu lige haft lidt sommerfugle i maven. Hvordan finder vi det rigtige tog, osv. Intet problem, der stod en ny guide og satte os på toget, og så begyndte den rullende biograftur. Det er i sig selv en oplevelse at rejse med de lokale, der snakkes grines, deles kager og handles og børne opgav jeg at finde ud af, om der var noget de ikke måtte.

Ranthambore Tiger Safari

Opgradering, ja mon ikke, det er så vildt at man lige blev opgraderet, og hvis jeg ikke havde husket det Så var det lige vores bryllupsdag, kunne det måske fejres flottere. Næste morgen var det så med Jeep ind i det smukkestes naturområde. Dejligt efter by og de mange oplevelser. Og ja, vi så mange dyr fugle og der var bump
på vejen. Men se hvad vi, så, hele 2 tigere. Lige her kunne vi godt havde brugt et par dage mere i solen. Måske godt ikke for badedragten. For det var jo med fuld forplejning, og der var kager i etager,og der blev kræset for en, måske man lige skulle vende sig til det med at de kommer, servietterne i skødet på en.

Jaipur

Hvad skal vi nu opleve, kan det blive ved. Og ja det kan det. Overraskelser, ja det var det, godt man har sin "egen" chauffør, det var en stor tryghed at han fulgte med på hele turen. Se et kæmpe opservatorium, tænk havd de har kunnet regne ud dengang.

Skal man nu også opleve at bo som slotspar. Ja det skulle vi så, man blev aldrig træet af at se sig omkring og opdage nye ting.

Videre med fly til Goa

Nu skal vi da havde 9 dage hvor vi tænker, nu skal vi nok kede os lidt. Men næ nej, slappe af kalder vi det, og nyder altid at slutte vores oplevelses mættede ferier af med badeferie. Fint Hotel Terra Paraiso, fik heldigvis balkon med udsigt og fint værelse. Hvad laver vi så i Goa. De første dage, gik vi til standen, hjem og spise, snakke, se på billederne vi have måske taget rigeligt. Tænk dengang man havde 24 stk filmruller med.

Vi besøgte selvfølgelig Old Goa. Kirken museum, ja det man skal se. Mennnn der er et most. Museum af Art Goa. Det er 3 etager og vildt imponerende, der er bygget af alle mulige genbrugsmaterialer, man skal have godt tid. Kunstneren Subodh Kerkar var der, og han har kæmpe åbent værksted. Har været i Danmark og udstille, det må man ikke snyde sig selv for. Det ligger 5 km fra hotellet.

Farvel til Indien

Verden er så stor så " Lasse Lasse lille " Sajid. Det her må slutte med denne fantastiske oplevelse. Der er jo rigtig rigtig mange små butikker i og nærmeste små byer og hotellerne. Der er så 2 unge mænd der har gået og gjort en butik klar de sidste par dage. Jeg siger Flot butik i får her Tillykke med den. Sælge vil de jo alle, og spørger os Hvor er i fra. Ja det spør de jo næsten alle om. Vi siger Danmark og smiler. Der kommer nu et svar, jeg kender en i Danmark der hedder Marianne. Ok tænker jeg, det gør jeg faktisk også, men smiler bare tilbage. Jeg får så sagt Jeg kender en der hedder Marianne, hun er fra Kipling. Jamen det er hende siger den unge mand, vil du ikke godt tage et billede og sende til hende. Jo,, han ser så glad ud, at jeg ikke tvivler helt så meget, men det er næsten for stort et sammentræf.
Marianne har kendt mig siden jeg var en lille dreng. Jeg sender billedet til Marianne, og ja det er Sajid. Han har i 15 år solgt magneter på stranden, og det er stort når en ung mand åbner sin egen lille butik, fortæller Marianne fra Kipling. Og ja vi måtte selvfølgelig ned og handle hos ham. Han var en dygtig sælger, og tænk et sammentræf.