Fra Dana til Petra

Fra Dana til Petra

Skrevet af:

Jordan rejsen Dana til Petra var en fantastisk tur. Turen startede med 5 dages trek, som foregik langs den Jordanske trail, med start i Dana og gik mod Petra.

 

Jordan rejsen Dana til Petra var en fantastisk tur. Turen startede med 5 dages trek, som foregik langs den Jordanske trail, med start i Dana og gik mod Petra. Turen gik gennem et utroligt varierende ørken og klippelandskab, og man må sige sige vi havde det meste af tiden for os selv bortset fra et møde med nogle kameler.

Undervejs blev der tilberedt faktisk mad i lejrene af vores crew, og den lokale guide gjorde et fint arbejde på turen og gav passende information om lokal historien undervejs. Mod slutningen af turen kom vi til den historiske by Petra og det Dødehav. Jeg havde ikke de store forventer til Petra, men blev vildt positivt overraskt over hvor stor og utroligt stedet var. Man kunne sikkert have brugt flere dage til at udforske hele den gamle by.

Alt overvejet var en god tur fyldt med overraskelser og fantastiske mennesker, både de med rejsende, men også de lokale var super flinke. Turen var godt organiseret og vil godt anbefale rejsen til andre.