Mads Bunch

Kursusleder

Kursusleder

Mads er mag. art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet. Han er stifter og leder af skriveskolen CPH: School of Creative Writing, hvor han underviser i skønlitterær skrivning på Karen Blixen Museet, Rungstedlund og i Kvarterhuset på Amager.

Indtil Mads startede sin egen skriveskole i 2019, underviste han i nordisk litteratur og faget Creative Writing i Teori og Praksis (skønlitterær/kreativ skrivning) på Københavns Universitet, hvor han var Adjunkt og Ekstern Lektor.

Mads er forfatter til lang række artikler og bøger om dansk og nordisk litteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015, sammen med Poul Behrendt). Desuden en bog på engelsk om Karen Blixen og Søren Kierkegaard med titlen Isak Dinesen Reading Søren Kierkegaard, der udkom i 2017 på forlaget Legenda, Cambridge.

Mads er medlem af redaktionsgruppen for online-tidsskriftet Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa og European Association of Creative Writing Programmes (EACWP).

Kommende kurser med Mads Bunch