Rejsebureau

Specialiseret rejsebureau med danske rejseledere, lokalviden og socialt ansvar

Når du vælger at tage på en rejse, vil du værdsætte en spændende, lærerig, berigende, hyggelig og ikke mindst udfordrende sammensætning af rejseoplevelser. En succesfuld rejse skal være ligesom en dannelsesrejse, hvor du udover nye oplevelser også får noget på det personlige plan. En god rejse skal helst gøre noget ved din sjæl, og ramme dig på en måde, som du aldrig glemmer. Derfor er det vigtigt at vælge et godt rejsebureau, når du skal bestille en rejse.

Et rejsebureau er traditionelt set en virksomhed, som sammensætter en rejse for dig som kunde. Blandt andet er et rejsebureaus opgaver at sørge for rejserelaterede produkter og tjenesteydelser, herunder flybilletter, hotelophold samt aktiviteter på selve destinationen. Et rejsebureau tilbyder forskellige former for pakkerejser, skræddersyede rejser, ekspeditionsrejser, krydstogtrejser, skirejser o.s.v.

Hos Kipling Travel sammensætter vi gerne din rejse således, at du med garanti kommer ud på en betydningsfuld rejse, hvor du lærer en hel masse om de forskellige landes kulturer, kommer ud blandt de lokale, oplever et fremmed land på en aktiv måde, deltager i en masse spændende og udfordrende aktiviteter, opdager smukke naturområder og får fantastiske vedvarende minder.

Rejsebureau med danske rejseledere

Kipling travel arrangerer rejser med danske rejse- og ekspeditionsledere, så du bedst muligt kan blive rådgivet og støttet under hele rejsen. Fordelen med danske rejseledere er selvfølgelig, at der ikke vil opstå kommunikationsproblemer mellem rejselederne og kunderne. Man vil som kunde føle sig mere tryg på en rejse til udlandet, når man ved, at ens rejseleder fuldt ud forstår ens ønsker og behov. En dansk rejseleder vil kunne sætte sig ind i kundernes sted og relatere til kundernes følelser, givet den fælles baggrund de deler i Danmark.

Med en dansk rejseleder skal du ikke bekymre dig om at blive efterladt i et fremmed land uden nogen form for støtte. Du skal heller ikke bekymre dig om at rode dig ud i problemer i et lokalt område, da du vil blive rådgivet på den bedste vis, og der vil altid være en til at hjælpe dig i enhver situation. Udover at rådgive dig på en rejse eller en ekspedition, vil rejselederne også påtage sig rollen som din tolk, så du kan frit og bedst muligt kommunikere med de lokale.

Du kan læse mere om vores danske rejseledere her.

Rejsebureau eller vidensbureau

Ikke alene er Kipling Travel et rejsebureau med stor erfaring inden for udlandsrejser, vi er også meget vidensbaseret. Det vil sige, at vi tilbyder vores kunder en dybdegående viden om det pågældende land eller lokale område, når vi er på en rejse. Vi sørger for, at vores rejseledere, som er ude i et lokalt område, behersker et stort kendskab om lige præcis det område. Hos Kipling Travel er vi mere end blot et rejse- eller internetbureau, idet vi sørger for, at vores kunder bliver bedst informeret under hele rejsen. Vores medarbejdere besidder ekspertviden om de forskellige steder både som rejsende og arrangører, og der søges hele tiden ny viden, som vi gerne deler ud til vores kunder.

Kipling Travel anser en rejse for en livsstil og passion, og vores ønsker er, at vores kunder kommer til at føle sig inspireret og beriget på en rejse. Vi er alle selv rejselystne og eventyrelskere, som har en stor passion for det, vi laver. Vi har en stor erfaring med diverse former for rejser i mange forskellige lande, fordi vi selv aktivt rejser til alverdens spændende rejsedestinationer. Vi specialiserer os mest inden for safarirejser, kulturrejser, ekspeditioner, rundrejser, trekkingture og ikke mindst badeferier til de mest vidunderlige og mindre turistprægede steder.

Et specialiseret rejsebureau

Med Kipling Travel får du specielle oplevelser, og kommer ud til unikke rejsemål og på udflugter, som ikke er alt for turistprægede. Vi mener, at mere intim omgang med et lokalt område og dets befolkning og kultur, giver den optimale rejseoplevelse. Vi går derfor gerne udenom de normale attraktive turiststeder, og søger derimod hen til mindre kendte steder med helt fantastisk natur og fredelige lokale beboere. Med vores rejseledere med lokalt ekspertviden vil du komme til at lære om den pågældende kultur på bedste vis. Læs mere om vores forskellige rejsedestinationer her.

For at give dig den mest værdifulde rejse, har du muligheden for, hos Kipling Travel, at komme på en grupperejse eller en individuel rejse, alt efter dine egne ønsker. Den individuelle rejse er, hvor du tager på rejsen sammen med minimun en anden person, og hvor du selv skræddersyr din afgang, varighed og aktiviteterne på destinationen. De individuelle rejser er arrangeret på samme måde som grupperejserne, dvs. at under rejsen får du en lokal guide, som kan lede dig på diverse ture eller ekspeditioner. Endvidere bliver du transporteret rundt med en bil og chauffør på rundrejser, og på trekkingture sørger vi for, at du får den bedst kvalificeret guide under hele turen. En stor fordel med den individuelle rejse er også, at der er givet en stor frihed og fleksibilitet, idet du kan forlænge eller forkorte din rejse, og skræddersy alt efter eget behov. Læs mere om individuelle rejser her.

På en grupperejse kommer du til at rejse sammen med en lille gruppe af andre eventyrlystne rejsende. Vores grupperejser er arrangeret af vores fagfolk inden for det pågældende land og område, du skal rejse til. Under hele rejsen bliver du og gruppen ledet og sørget for af vores danske rejseledere, hvor der er lagt meget vægt på ekstraordinære oplevelser og fællesskab. Til forskel fra den individuelle rejse, deler du her dine oplevelser med en gruppe af rejsefæller, som du helt bestemt kommer til at lære at kende. Kipling Travel lægger også meget vægt på, at grupperne ikke skal være for store, hvilket kan blive overvældende for den enkelte rejsende. Derfor sørger vi altid for, at det er en lille gruppe på 12-18 rejsende. Læs mere om grupperejserne her.

Et rejsebureau med filosofi

Kipling Travel er overbevist om, at man kommer længere med den sunde fornuft, personlige ansvar, og social ansvarlighed. Vi handler efter udsagnet om CSR og bæredygtig turisme, som vi mener er helt essentielt for at danne rammerne omkring en succesfuld rejse. Her sørger vi for, at vores medarbejdere og kunder bliver bedst informeret omkring, hvad det indebærer at være ansvarlig og respektfuld under en rejse. Vi sørger for at sætte os bedst muligt ind i kulturen, historien og skikke i det fremmede land, og informerer vores kunder efterfølgende. Vores kunder vil blive rådgivet i at respektere det lokale område, skåne dets miljø og agte den lokale befolkning, så vi kan rejse med en god samvittighed og stor tolerance overfor andre.

Endvidere samarbejder vi med forskellige partnere omkring sociale projekter i lokalområderne, så vi kan være med til at forbedre vilkårene for befolkningen. Du kan læse mere om de projekter, som vi støtter, her.

 

kipling-stoetter