Rejser til USA

USA er landet, der har det hele

USA kan tilbyde dig alt, hvad du går og drømmer om. Oplev eksotiske bountystrande i Florida eller havets spændende dyreliv på en fisketur eller på hvalsafari. Du kan også opleve landets ekstremt fascinerende natur, som vil få dig til ikke at tro dine egne øjne. Hver stat er som et nyt land at rejse til - med ny natur og ny kultur. Amerikanerne et usædvanligt venligt og imødekommende folkefærd, som altid vil stå klar til at hjælpe dig. Oplev amerikanernes fascinerende kultur og bliv for en kort stund en del det unikke lands millioner af indbyggere.

En rejse til USA giver dig en oplevelse, du aldrig vil glemme

USA’s mange storbyer er helt unikke, hvad end du er til storbyliv eller ej. Kipling Travel tager dig til New York, byen som aldrig sover. Her får du muligheden for at se kunst i verdensklasse og opleve byens kendte og fascinerende seværdigheder. Oplev Manhattans unikke byliv både nat og dag, imens både historie- og kunstmuseer bringer dig gennem tidens kulturelle historie.

Se Kipling Travels rejser til USA  Læs mere om USA

Rejser til USA

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik