Oplev fantastiske Tanzania
og vidunderlige Zanzibar

Tanzania safari og Zanzibar

Tanzania safari - supertilbud på en fantastisk safarirejse i Tanzania og Zanzibars dejlige strande

 

Der er en grund til, at vi hos Kipling Travel, så ofte selv har rejst i Tanzania - safari findes formodentlig ikke bedre, end på Serengeti. 

Ønsker du også at opleve verdens mest fascinerende dyreliv med dine egne øjne? En safarirejse til Tanzania med fokus på Serengeti byder på et væld af spektakulære nationalparker, hvor du både finder en utrolig koncentration af verdens mest imponerende dyr udover den storslåede natur. 
Vi er dine eksperter i Tanzania safari og rådgiver dig - både før og under rejsen.

 

Vores 15-dages safarirejse er arrangeret, så du ikke blot oplever Tanzanias bedste nationalparker - men også de bedste områder, hvor dyrene er, og derfor prioriterer vi tre fulde nætter på selve Serengeti - måske verdens bedste safariområde. Vi bor selvfølgelig ikke i ex. Ikoma hele året, men er der hvor dyrene er. 

Vores uforglemmelige Tanzania safari og Zanzibar badeferie kombinerer det bedste fra to verdener - ultimative safari oplevelser og ren afslapning.


Det kan du opleve i Tanzania og Zanzibar

 • Seks dages storsafari i fire af Afrikas allerbedste nationalparker - kom helt tæt på dyrene
 • Hele tre fantastiske nætter på savannen i Serengeti, måske verdens allerbedste safariområde som giver nøglen til en uovertruffen oplevelse
 • Oplev det fantastiske Ngorongoro krater med over 20.000 dyr inden for krateret
 • Safari i Tarangire samt i Lake Manyara med Great Rift Valley
 • Meget kompetente engelsktalende safariguider, aldrig over 7 i safarijeepen
 • Zanzibars skønne strande på nordvestkysten uden tidevandsproblemer

Nyd godt af vores store mangeårige safari erfaring - vi planlægger selvfølgelig altid rejsen efter dyrenes vandring på savannen og bruger derfor ikke kun samme lejr året rundt

1.

Afrejse mod Afrika og Kilimanjaro i Tanzania

Eventyret begynder

Vi flyver mod Kilimanjaro, hvor vi ankommer næste morgen. Safari og Zanzibar rejsen i Tanzania begynder.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Ankomst Tanzania og kørsel til Moshi ved Kilimanjaros fod

Moshi Hotel Springlands

Ankomst til Tanzania

Ved ankomsten til lufthavnen i Tanzania bliver vi mødt af vore gode folk, der står klar med et Kipling Travel skilt. Fra lufthavnene r der en times kørsel til Hotel Springland i Moshi, der ligger i skyggen af Kilimanjaro, som nærmeste nabo til Afrikas mægtigste bjerg.

Der er mulighed for at nyde dagen ved poolen på hotellet, eller tage en tur til Moshi, der er en herlig by med masser af lokale butikker og små markeder. Moshi er centrum for en af Tanzanias store kafferegioner, og og hjemsted for en hel del uddannelsesinstitutioner.

Overnatning på Hotel Springlands.

3.

Safarien starter - Tarangire Nationalpark og Karatu

Tarangire safari rejse Tanzania

Tarangire - på safari i Tanzania

I dag tager vi fat på safarioplevelserne. En safari i Tanzania er et helt unikt møde med alle de dyr, som man ellers kun kender fra zoologisk have og National Geographic, og det er unægtelig en anden oplevelse at være ude i de autentiske omgivelser med en Tanzania safari. Sanseapparatet er tændt på en safari, hvor vi får alle de spændende, eksotiske lyde og dufte med. Om aftenen og natten vil vi formentlig kunne høre vildtet på savannen, og så kan I ellers gætte på, hvilke dyr mon giver lyd fra sig. At være helt ude i denne vilde verden, hvor dyrelugtene rammer næseborene, er et sandt eventyr. Sansebombardementet har det desuden med at lagre sig i hukommelsen, således at når vi næste gang bliver mødt af et strejf af elefant i zoo, vil vi fluks være tilbage på vores eventyr på savannen. På den allerførste dag af vores Tanzania safari er ethvert dyr er spændende - senere er der nemlig "risiko" for at blive en anelse blasert og mest være interesseret i de store katte eller et næsehorn. Der vil sikkert hurtigt gå sport i at spotte de dyr, der har det med at gemme sig. Måske er I heldige at se "The Big Five" (næsehorn, elefant, bøffel, løve og leopard) på jeres safari i Tanzania, men der udstedes ingen garantier.

Vi kører mod masaiernes land og Tarangire National Park, der ligger smukt centreret omkring Tarangire floden. Området består primært af savanne bevokset med tornebuske og med skærmakacier og baobabtræer – indbegrebet af Østafrika, men også med indslag af tættere skov, der er et paradis for alt levende!

Man kan benævne Tarangire som et ”alternativt Serengeti”. I tørtidens sidste del (august-oktober) samles enorme flokke af zebraer, gnuer og elefanter for at drikke langs floden på et tidspunkt, hvor vildtrigdommen er mindst i Serengeti. Især elefanter ser man på særdeles fint hold, ofte i store flokke. Man kan lige pludselig føle sig meget lille siddende der i safaribilen, når man møder de kæmpemæssige elefanter. Og skulle en af dem træde et skridt frem mod bilen og diskret løfte ørerne, er det et klart signal om, at man lige skal holde lidt mere afstand. På den måde er elefanterne ganske gode til at kommunikere på en høflig måde. Også resten af året er mængden af slettevildt imponerende. Fuglefaunaen er mest ødsel fra oktober til maj. Strudse spankulerer adstadigt omkring mellem vildtet, og skovene rummer flere arter af næsehornsfugle – den endemiske gulskuldrede dværgpapegøje og solfugle. Langs floden ses den særegne, enorme overdækkede rede fra hammerhovedhejren.

Efter vores Tanzania safari kører vi til safarihotellet Highview, som ligger nær landsbyen Karatu i Ngorongoros omegn.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

4.

Safari i Ngorongoro krateret, Masai landsby og Serengetis mægtige savanne

Ngorongoro krateret safarirejse

Safarirejsen i Tanzania fortsætter til Serengeti

I dag kører vi på game drive nede i verdens måske mest berømte vildtreservat Ngorongoro krateret – et usandsynligt smukt sted. Udsigten oppe fra kraterkanten er spektakulær; En grøn og frodig krans omslutter dalen, og den runde, grønne kulisse står smukt til en blå himmel. For 2,5 millioner år siden var Ngorongoro et vulkansk bjerg, men vulkanen eksploderede og kollapsede og skabte derved verdens største intakte caldera (kraterkant). Kraterbunden er stort set cirkelrund og er 260 km2. Det er et vidtstrakt fladt område med græssavanne, skov og den flotte Makat-sø med tusinder af flamingoer. Her lever over 20.000 pattedyr inden for calderaen. Vi ser med det samme bøfler, zebraer og klippespringere, gazeller og forskellige antiloper på denne smukke safari i Tanzania. Desuden er der stor sandsynlighed for at se elefant, næsehorn, den sjældne plettede hyæne, sjakal, løve, vortesvin og gnuer. Man kan være heldig at se leopard. Giraffer ser vi ikke hernede, med deres lange ben er de simpelthen ikke i stand til at forcere de stejle kratervægge.

Vi fortsætter ind i et af verdens bedste områder for Tanzania safari og kører op ad den stejle vestvæg til det frodige, grønne og meget smukke Mbulu-plateau. Efter en lang køretur når vi ud på Serengetis mægtige savanne og Serengeti Wildcamp eller Turner Springs Wild Camp, alternativt Ikoma Wildcamp. At overnatte i en klassisk safaricamp (telte på 14 m2 med senge, bad og toilet) er formentlig den ultimative safarioplevelse. Igen er det sanserne, der bliver ramt; Når vi falder i søvn ude på savannen, er det til en lydkulisse, der kan byde på diverse hyl og brøl. Overnatningen i telt bidrager til en følelse af at være placeret midt ude i det afrikanske slettelandskab.

Denne dag er der mulighed for at tilkøbe et besøg i en masai-landsby, hvor vi hører om, hvordan det stolte folk prøver at bevare deres oprindelige kultur og skikke, mens de samtidig må tilpasse sig udviklingen i det omgivende samfund. Masaiernes smukke røde klæder og farvede perler giver modspil til danskernes ofte mindre farvestrålende udtryk, og besøget giver os et spændende indblik i en meget anderledes kultur. Masaierne har samtidig mulighed for at tjene lidt på turismen i deres eget land. Nogle gange bor de ikke fast i landsbyen, men benytter den til at vise deres unikke levevis frem. Dette er også medvirkende til at beskytte masaiernes kultur, idet de bibeholder en privatsfære. Ser vi drenge, hvis ansigter er malet med karakteristiske hvide mønstre, betyder det, at de har nået  voksenalderen – med alt hvad det indebærer for en masai-dreng.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet. 

5.

Serengeti - hele dagen på Afrikas mægtige savanne, safari i verdensklasse

Dag 5

Safari i verdensklasse i Serengeti-reservatet

Serengeti reservatet kaldes blandt masaierne ”den store åbne plads” – og er måske verdens bedste område for storvildt! Dette enorme reservat består af 14.763 kvadratkilometer savanne (og går mod nord direkte over i den lige så velkendte Masai Mara i Kenya), der er levested for kæmpeflokke af gnuer, zebraer, antiloper, ko-antiloper og topier.
Årligt, på den store migration, begiver over to millioner græsædende dyr (75% gnuer) sig på vandring i søgen efter græs – en farefuld færd på omkring 800 kilometer årligt. Serengeti er også stedet, der forbindes med løvernes konge – det er den park, der minder mest om landskabet i den kendte disneyfilm.

Overnatning på Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

6.

Hele dagen på Serengetis utrolige savanne

Safarirejse

Serengetis savanne byder på safari i verdensklasse

Nøglen til en ekstraordinær safarioplevelse er tid - og vi har selvfølgelig prioriteret god tid  på den mægtige savanne og Serengeti slette. Derfor har vi tre nætter på savannen.

Dyrelivet og de store vidder gør, at vi altid oplever noget nyt. Ikke to game drives er ens her i Afrikas vel nok bedste safariområde. Måske er I endda heldige at opleve de taktiske løver, der samarbejder ved at indtage forskellige strategiske positioner, så de kan få held med at nedlægge deres bytte. Det er utrolig spændende at se deres formation; de forsøger at skjule sig i græsset og bevæger sig langsomt ind på deres offer – indtil jagten for alvor sætter ind. Hvis vi overværer et drab, kan det være en barsk oplevelse – rollerne kan dog hurtigt byttes om. Løverne bliver sommetider jaget væk af en flok bøfler, når de er kommet lidt for tæt på en lidt for stor flok. Skægt er det at se, at katten efter musen også kan vendes på hovedet.

Vores safari camps i Tanzania ligger fantatsisk godt, se en safari video med safarilodges og camps her

Overnatning på Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

7.

Safari i Serengeti via Ngorongoros højland til Karatu

Over Naabi Plains til Ngorongoros højland

Over Naabi Plains til Ngorongoros højland

I den korte tørtid i december-februar findes flokkene i Serengetis sydlige del, hvor de har kælvet. Når græsset efterhånden visner og er ”gnavet til bunds” af de store mængder dyr, vandrer skarerne i maj til september mod nord – gamle og unge i én enorm karavane på en rejse fyldt med farer! Denne overflod af føde følges af Serengetis mange løver samt af geparder, der udnytter vidderne til ekstremt hurtigt sprint for at fange byttet. De sidste rester af ådslerne er hurtigt borte, når hyæner, sjakaler, gribbe og ørne har været på færde. Også leopard er almindelig her, men langt sværere at se – det sker dog oftere end andre steder i Afrika, at den plettede kat opdages som en lang hale, der hænger ned fra et træ. En ekstra bonus er de 535 arter fugle, som lever her, og som er opført på områdets liste. Et er at se denne ufattelige vildtvandring på fjernsynet, noget helt andet at opleve dette bevægende eventyr udfolde sig for øjnene af en. Ingen forlader Serengeti og denne safari upåvirket. 

Vi forlader langsomt Serengeti på smukkeste vis, med et langt flot safari game drive tværs gennem Serengeti og Ndutu-området. Herfra stiger vi op på Ngorongoros kraterkant til Karatu og Highview, hvor vi har eftermiddagen fri (her kan evt. opgraderes til at bo i den lækre Ngorongoro Wild Camp sidste nat – se nederst på siden).

Overnatning på safarihotellet Highview.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

8.

Safari i Lake Manyara og fly til Zanzibar

Lake Manyara safari

Træklatrende løver og safari i Lake Manyara

Vi har en lang dag foran os og står derfor tidligt op, tjekker ud og tager bagagen med. Vi skal på en flot, dog ret kort safari i Lake Manyara Nationalpark.

Lake Manyara er en smukt beliggende lille nationalpark på 330 km2. Manyara kan virke som lidt af et antiklimaks i forhold til Serengeti, men med Great Rift Valley væggen som dramatisk kulisse findes der ved den lavvandede sø, enorme kolonier af skovstorke og pelikaner, mens store flokke af flamingoer i perioder farver søbredderne lyserøde. Bedst kendt er Lake Manyara dog for sine træklatrende løver – en meget anderledes oplevelse end de passivt hvilende flokke, man ser andetsteds. Desuden har søen en meget stor bestand af flodheste. Lake Manyara omgives af frodig skovsavanne med et væld af fugle. Området er beskrevet af flere forfattere, blandt andet i Hemingways "Afrikas Grønne Bjerge". 

 

Flyet går til Zanzibar - vi tjekker ind på Zanzibars hyggeligste hotel

Safarituren i Manyara National Park er kort og efter nogle fantastiske safaridage med oplevelser i både Tarangire, Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara, er du garanteret gode og smukke minder om din safari i Tanzania for livet! Nu kører vi til lufthavnen ved Arusha eller Kilimanjaro og flyver den korte, smukke tur til Zanzibar. 
Vi bliver hentet i lufthavnen og kører til dejlige Langi Langi Beach Hotel, flot bygget udover havet i midten af Nungwi på Zanzibars nordvestkyst.

Morgenmad og frokost inkluderet.

9.

Zanzibar, Nungwi stranden

Langi Langi Beach Resort

Nungvi og Kendwa - Zanzibar uden tidevandsproblemer

Vi er på Langi Langi som ligger direkte ud til og over stranden og har en dejlig have med swimmingpool. Vi har samarbejdet med Langi Langi siden 2003 og står på rigtig god fod med familien, som driver dette hyggelige hotel. Der er en lille men fantastisk strand lige neden for Langi og flere skønne strande i Nungwi og Kendwa. 

Stranden "under" hotellet er ikke stor, men helt fantastisk - og vandet er selvfølgelig i absolut særklasse. Bedst af alt - der er ikke tidevandsproblematik som på østkysten, hvor der kun kan bades under halvdelen af dagen. Ved Langi Langi kan man bade hele døgnet rundt. Langi Langi er et af Zanzibars mest anbefalelsesværdige og hyggelige hoteller.

Vandet er usandsynlig smukt og sandet så hvidt, at man må knibe øjnene sammen for ikke at blive blændet – så solbriller er et kærkomment hjælpemiddel på disse kanter. I livlige, hyggelige Nungwi samt på Kendwa stranden ved siden af, er der masser af hyggelige og gode restauranter og cafeer. 

Overnatning på Langi Langi

Morgenmad inkluderet.

10.

Zanzibar badeferie på Langi Langi

LangiLangiBeachResort

Ren afslapning på Zanzibar

Vi nyder livet ved stranden de næste dage. Skal der lidt afveksling til, er der masser af muligheder for at tage på udflugter, snorkle- og dykkerture.
Prøv for eksempel en halvdagstur, hvor I får set, hvordan alle de forskellige krydderier, som vi normalt kun kender fra supermarkedet, bliver dyrket. Det er en meget spændende tur med en masse ”aha-oplevelser” og skønne duftindtryk. Her dyrkes vanille, nelliker, muskat, kanel, sort peber og en lang række forskellige frugter. Krydderierne er fine souvenirs at tage med hjem, og når vi ved juletid smider en kanelstang i gløggen, kan vi tænke tilbage på oplevelserne på Zanzibar. En sejltur ud til nogle af dykkeratollerne er også en dejlig oplevelse, som ofte inkluderer en picnic på stranden med friskfanget grillet fisk.

Overnatning på Langi Langi

Morgenmad inkluderet.

11.

Zanzibar badeferie på Langi Langi

Dag 11

Frontalangreb på alle sanser

Zanzibar er et strandparadis af format – men øen byder på meget mere end kridhvidt sand og turkisblåt vand. Det er et frontalangreb på alle sanser, det er spændende og dybt eksotisk – og den tidligere slaveø og nuværende krydderiø byder jer velkommen på bedste vis. Swahili er det officielle sprog i Tanzania, men på Zanzibar tales den normgivende udgave af sproget, så her findes altså den oprindelige version. Det kan anbefales at lære sig et par af de mest almindelige hilsner, I får simpelthen så meget igen, når I forsøger jer på lokalsproget.

Overnatning på Langi Langi

Morgenmad inkluderet.

12.

Zanzibar - Nungwi og Kendwa

Dag 11

Vi oplever en af Zanzibars mest attraktive strande

Nordvestkysten, hvor vi opholder os, er ikke generet af tidevandsproblematikken, som det er tilfældet på østkysten, hvor der dagligt i lange periode ikke kan bades! Så uden tidevandsproblemer på nordvestkysten, og med muligheden for at spise adskillige dejlige steder, er vi nok på Zanzibars mest attraktive strand.   

Overnatning på Langi Langi

Morgenmad inkluderet.

13.

1001 nats oplevelser i Stone Town

Zanzibar udflugter

Oplev fantastiske Stone Town

Måske når vi et sidste dyp, inden der er transfer til Stone Town, det gamle historiske centrum af Zanzibar by. Det er et herligt møde med et mix af indisk, østafrikansk og arabisk kultur, hvis kulisser er talrige bygninger fra kolonitiden i flotteste stil. Også kvindernes tildækkede påklædning, på trods af varmegraderne, vidner om øens muslimske kulturarv. Bedst fornemmes den intime atmosfære, når vi promenerer rundt i bymidtens snævre, hektiske labyrintagtige stræder, der straks leder tankerne 150 år tilbage i tiden.

Øjet fanger også de kunstfærdigt udskårne døre. Det var tidligere skik at opføre huset, efter at døren var monteret, ligesom de kunstfærdige mønstre ifølge Koranen sikrer en god indflydelse på huset. Der er både indisk og arabisk stil. I byen er der herlige navne som ”House of Wonder”, og det var her Freddie Mercury, Queens navnkundige forsanger blev født – og hans musikalske univers er som taget ud af Stone Town. Hver aften bliver der sat madboder op uden for House of Wonders. Her kan vi smage på grillet fisk og skaldyr, pandekager eller juice fra sukkerrør. At gå rundt blandt boderne og måske få sig en snack inden et større aftensmåltid er en hyggelig oplevelse. I øvrigt er fisk og skaldyr ikke det kulinariske indslag på Zanzibar. Den indiske befolkning har også sat præg på køkkenet, fx kan vi nyde grillet tandoorikylling, hvis kød er både krydret og saftigt. Zanzibars pittoreske Stone Town er en vaskeægte 1001 nats oplevelse!

Overnatning på Dhow Palace.

Morgenmad inkluderet.

 

Ønsker du udflugter på Zanzibar, kan vi anbefale følgende med vore dygtige med lokal engelsktalende guider:

 • Byrundtur i Stone Town 
 • Besøg en af krydderitur-plantagerne
 • Kom ud og svøm med delfiner
 • En tur til Prison Island og oplev de store landskildpadder
14.

Stone Town og afrejse

Dag 14

Mærk byen med en betagende historisk fortid

I har dagen i Stone Town, indtil der er afgang mod lufthavnen for hjemrejse. Man forventer næsten at møde Dr. Livingstone, som boede her i en periode i 1800-tallet. Hans breve kan man læse på det lokale museum – og hans hjerte ligger begravet under byens katedral. Den blev opført på stedet for det store slavemarked, hvor slaverne før udskibningen blev udsat for en fornedrende og horribel behandling. Fra havnen blev op til 60.000 slaver årligt udskibet, indtil handelen i 1873 blev indstillet (101 år efter slavehandlen i England hørte op). Nu om dage er slavefartøjerne afløst af de særegne arabiske dhows, der for fulde sejl fortsat sejler Det Indiske Ocean tyndt, eller ligger opankrede på byens skibsværft – et must for enhver maritimt interesseret. 

Morgenmad inkluderet

15.

Hjemkomst

Dag 15

Eventyret slutter

Efter en stor Tanzania og Zanzibarrejse med masser af safari, kultur i Stone Town og afslapning ved Zanzibars strande, er der hjemkomst i løbet af dagen.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Priser
Pris per person ved 2 rejsende
28. januar - 23. februar 2016
26.998,-

Pris per person ved 4 rejsende
28. januar - 23. februar 2016
24.998,-

Pris per person ved 2 rejsende (kontakt os for priser over påsken)
24. februar - 31. marts 2016
25.498,-

Pris per person ved 4 rejsende (kontakt os for priser over påsken)
24. februar - 31. marts 2016
23.498,-

Pris per person ved 2 rejsende
1. april - 31. maj 2016
21.998,-

Pris per person ved 4 rejsende
1. april - 31. maj 2016
19.998,-

Pris per person ved 2 rejsende
1. juni - 19. juni 2016
23.998,-

Pris per person ved 4 rejsende
1. juni - 19. juni 2016
21.998,-

Pris per person ved 2 rejsende
20. juni - 15. august 2016
28.598,-

Pris per person ved 4 rejsende
20. juni - 15. august 2016
26.598,-

Pris per person ved 2 rejsende
16. august - 25. oktober 2016
25.498,-

Pris per person ved 4 rejsende
16. august - 25. oktober 2016
23.498,-

Pris per person ved 2 rejsende
26. oktober - 30. november 2016
23.998,-

Pris per person ved 4 rejsende
26. oktober - 30. november 2016
21.998,-

Pris per person ved 2 rejsende
1. december - 12. december 2016
25.498,-

Pris per person ved 4 rejsende
1. december - 12. december 2016
23.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kilimanjaro () Dar es Salaam-København på økonomiklasse
 • Flyrejse Arusha-Zanzibar-Dar es Salaam med Precision Air på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 6 dages safarirejse i safarijeep med skub-op tag - 6 safaridage i 4 nationalparker
 • Al transport med chauffør og safariguide
 • Alle måltider på safarituren, som beskrevet i programmet
 • 2 nætter på Hotel Springlands i Moshi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten)
 • 3 nætter på Serengeti i Wild Camp (4x8 meter store canvastelte) med privat bad og toilet
 • 2 nætter på safarihotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad i Moshi
 • Afgifter og tilladelser til Nationalparkerne
 • 5 nætter på Langi Langi Beach Resort i Garden View dobbeltværelse eller Zawadi Beach Villa
 • Morgenmad på Langi Langi
 • 1 overnatning i Stone Town på Dhow Palace i dobbeltværelse
 • Morgenmad i Stone Town
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Produktansvarsforsikring
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

IKKE INKLUDERET

 • Ekspeditionsgebyr (145,- pr. faktura)
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Tanzania (fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning udover den nævnte i programmet og personlige udgifter
 • Hvis Masai landsby besøges (50 USD for hele bilen)
 • Drikkepenge (beregn ca. 30 USD pr. safaridag for hele bilen)
 • Tilslutningsfly fra provinsen (kontakt os og hør nærmere) 
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

BØRNEPRIS

 • Børn (2-11 år) fra: 17.498,- pr. person

OPGRADERING

UDFLUGTER PÅ ZANZIBAR OG BALLONSAFARI

 • Ballonsafari - læs mere her
 • Krydderitur på Zanzibar: 298,- pr. person
 • Delfin-tur: 798,- pr. person
 • Prison Island: 298,- pr. person
 • Byrundtur i Stone Town: 450,- pr. person

Kontakt os vedrørende jule- og nytårspriser.

Praktisk information

Bedste rejsetid: Juli til primo april
(Rejsen er mulig hele året, der er regntid medio april til medio juni samt i mindre grad i november)

Type: Skræddersyet safarirejse med kompetente lokale safariguider og badeferie

Vejret: Tanzania

Vores lodges & hoteller: Tanzania

Vores hoteller: Zanzibar

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Havudsigt på Langi Langi

Langi Langi Seaview Suite

Seaview Værelser på Langi Langi - direkte over havet

Hvis du ønsker at opgradere strandopholdet på  Langi Langi Beach Resort, fra Garden View værelset til deres flotte og væsentlig større Seaview værelser med udsigt direkte ud over havet, skal du være hurtigt ude da der kun er 4-6 af dem udover at de er meget eftertragtet.

Det er en skøn lille opgradering til en meget stærk pris - billedet til venstre er fra et af Seaview værelserne på Langi Langi.

 

Man kan selvfølgelig også vælge de store internationale All inclusive Resorts på østkysten. Her ee n hel del tidevand, og en del af Zanzibars charme forsvinder på store, men unægteligt flotte charterhoteller som ex. Blue Bay/Ventaclub Zanzibar og tilsvarende. Der er masser af muligheder, men ønsker du nærhed og Zanzibar Classic, er det helt sikkert Langi Langi.

Opgradering til Z-Hotel eller Double Tree ved Nungwi

Z boutique hotel
Ønsker du en lidt mere luksuriøs badeferie, kan vi varmt anbefale Z Hotel ved Nungwi. Z Hotel er et dejligt boutique hotel direkte ud til stranden, hvor alle detaljer bare er i orden. Værelserne er små – men stilfuldt indrettet og alle Seaview værelser har privat balkon ud mod stranden. Her er frodige grønne planter og en lækker stor pool. Der er open-air cocktailbar og restaurant med dejlig udsigt over havet. Restauranten serverer hver aften en rigtig lækker menu, der spænder fra frisk seafood til mere afrikansk inspirerede retter. Alt i alt stedet til en super lækker badeferie. 
Se evt en lille video fra Z-Hotel her

 

Double Tree Nungwi
Double Tree by Hilton Zanzibar
ligger umiddelbart nord for den gamle fiskerlandsby Nungwi på nordspidsen af Zanzibar.  Double Tree by Hilton Zanzibar har wifi, en dejlig swimmingpool med pool-bar, fitnesscenter og to restauranter og barer – eller rettere det meste et 4-stjernet Zanzibar hotel kan byde på. Der er desuden masagemuligheder, yoga, wellness center og sportsmuligheder. De 100 værelser er flotte og  og har alle moderne faciliteter og er fint bygget rundt om den centrale swimmingpool. Se evt mere på den lille video her

Hvor skal man bo på Serengeti, Seronera, Turner Springs eller Ikoma?

Serengeti - hvor er dyrene?

Serengeti er gigantisk, derfor er det vigtigt at få ordentlig rådgivning om hvr du skal bo. Man kan primært på ved Seronera og Turner Springs i selve Serengeti national park, og så ved Ikoma uden for nationalparken ved Grumeti-floden. 

Fra efteråret og frem til juni bor vi i det centrale Serengeti eller østlige, for at være nær dyrene. Her er vores fokus skarpt rettet mod Seronera Wild Camp og Turner Springs Wild Camp.
Om sommeren er dyrene længere mod nordvest, hvorfor Ikoma kan give rigtig god mening. 

Vi kan selvfølgelig ikke altid garantere den bedste beliggenhed for relativt sene bookinger, hvorfor vi altid tilråder tidlig bestilling. Hos Kipling Travel koster alle camps det samme, der er ingen prisforskel.

Du er velkommen til at høre hvorfor Turner Springs og Seronera er vores første prioriteter

Den store Østafrikanske vildtvandring - migrationskort

Migrationskort

Den store Østafrikanske vildtvandring

Serengeti og Masai Mara i henholdsvis Tanzania og Kenya udgør tilsammen et af verdens største beskyttede naturområder – et unikt og endeløs østafrikansk savannelandskab.
Her udspiller verdens måske mest spektakulære dyreoplevelse sig hvert år, den store migration. Vandringen er endeløs, uden en egentlig start og slutning på den omtrent 2.800 kilometer cirkulære rute.
Gnuerne er de altoverskyggende dyr, men hundredetusinder af zebraer, gazeller, antiloper og andre dyr følger efter. Alle er de efterstræbt af utallige rovdyr som for eksempel løver, geparder og hyæner. En helt nøjagtig vildtvandringsplan findes af gode grunde ikke, da det er regnen – og dermed det saftige græs – der bestemmer dyrenes adfærd.

I Tanzania på Serengeti-sletten og i Ngorongoro-krateret er det primært første halvår, at migrationen er størst – men især fra omtrent jul og frem til påske er dyreintensiteten ganske overvældende og i absolut vedensklasse. Her er en rejse til Tanzania helt optimal. Den farefulde krydsning over Mara-floden er overstået, og gnuerne kælver. Denne oplevelse er mildest talt fortryllende. Dette er en af mange årsage til at rejser til Tanzania er yderst eftertragtede. 
Vi har oplevet migration langt ind i maj og i den nordligere og vestligere del omkring Western Corridor i juli måned. Men tro nu ikke at en safarirejse i Tanzania i de andre måneder så skulle være uinteressant - for der er altid dyr på Serengeti og nogle af vore camps ligger i de bedste steder med residente familier - så Tanzania safari e rbestemt en helårsbegivenhed.

Ballonsafari på Serengeti

Ballonsafari på Serengeti

Oplev safari fra varmluftballon

Hvis du vil opleve noget helt specielt, kan vi kun på det varmeste anbefale de fantastisk ballonsafari henover savannen. 

Tidlig morgen er der afhentning i safari campen og kørsel til ballon opstigningsstedet. Vi følger den utrolige opstart med ballonen, der pustes op med den varme luft indtil den er klar til afgang. Herpå er der opstigning, hvor lyden alene er savannens lyde afbrudt af luftballonens opstigninger osv. 

Skiftevise svæver man tæt ved jorden og kan se aber og savennens dyr helt tæt på og andre gange højt over Serengeti med udsigt i ubetinget verdensklasse. 
Det er alene vejret, der bestemmer kurs og den reelle flyvetid, men som oftest er det 45-60 minutter, hvorefter der på landjorden serveres en idyllisk champagnebrunch midt på savannen, hvilket så afgjort er en værdig finale på en af Afrikas største safarioplevelser

Der er meget begrænsede pladser på ballonsafari, og de er eftertragtet, hvorfor det er nødvendigt med bestilling i meget god tid hjemmefra.

Indrømmet: Ballonturen er en dyr fornøjelse, men alle pengene værd, ikke mindst den efterfølgende champagne morgenmad i akacietræets skygge med flot dækkede borde og flot klædte tjenere. Vi følte os hensat til en scene fra filmen ”Out of Africa”. Den fornøjelse kan ikke oversælges, prisen til trods.
Karin og Hans
 

Familie safari - safari med børn

Familie safari - safari med børn

At rejse på safari som familie, på safarirejse med børn er en fantastisk oplevelse - men det kræver viden og erfaring i planlægningen for at optiomere alle oplevelserne til hele familiens bedste.
I Kipling Travel har vi en lang og gedigen erfaring i at rejse med børn - ikke mindst på familiesafarii adskillige afrikanske lande, specielt Tanzania. Det giver en bred og stor erfaring i at arrangere safari med børn, hvorfor vi selvfølgelig gerne rådgiver om børnesafari og ikke mindst undervejs henimod afrejsen kan besvare store som små spørgsmål, der måtte komme op mod afrejse. 

I planlægningen af en familie safari gælder det blandt andet, hvor man skal bo, hvordan safarien skal planlægges og udføres - men kontakt os, for vi har været på familie safari med børn fra toårs alderen og op til 16-18 år, hvorfor vi gerne hjælper med at optimere safarirejsen for hele familien.

Lidt om priserne – Tanzania tilbud – Safari og Zanzibar rejse

Priserne på safarirejserne

Der er et stærkt begrænset antal pladser på Tanzania safarirejserne, hvorfor der tilrådes tidlig bestilling for at opnå de bedste priser og muligheder. Safarien er en åben safari med maksimalt op til 7 deltagere. 
Det er en skræddersyet rejse, hvorfor der ofte vil være mulighed for at forlænge safarien og/eller Zanzibar opholdet – ring og forhør om pris.
Forbehold for pris- og trykfejl.

Foredrag

Afrika safari foredrag - mød os på rejsemessen i Herning -

28. februar 2016 · Klokken 13:30

Rejsemessen i Herning - Lokale G3

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

12. april 2016 · Klokken 19:30

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Modtag tilbud

Vælg