Fantastiske rejser til Sri Lanka
- Find den skjulte paradis ø på din næste Sri Lanka rejse

Tag på de smukkeste Sri Lanka rejser

Oplev det originale, farverige og enestående Sri Lanka med Kipling Travel

Langt fra Indiens hektiske mylder finder vi en anderledes fredfyldt stemning i de grønnest tænkelige omgivelser. Sri Lanka er et unikt land, der bærer præg af en tid med kolonisering. På trods af mange års politisk uro, vil du opleve en særdeles venlig og imødekommende befolkning når du rejser til Sri Lanka. Landet huser en fantastisk blanding af forskellige kulturer, fordi både portugiserne, hollænderne og englænderne har sat deres koloniale aftryk, men den buddhistiske arv fortjener dog i den grad også omtale.

Tag på runderejse i Sri Lanka og oplev det skjulte paradis

Øen byder på et utal af fantastiske oplevelser. Derfor kan man undre sig over, hvorfor så få danskere rejser til Sri Lanka. Selvom efterspørgslen på Sri Lanka rejser er steget de seneste år, kan øen stadig betragtes som et skjult paradis i det Indiske Ocean. På en rejse til Sri Lanka er det blandt andet muligt at opleve et mangfoldigt dyreliv på en safari, besøge et af de mange buddhistiske templer, køre gennem de enorme teplantager og nyde livet ved en af de kilometerlange overdådige sandstrande.

 

Se Kipling Travels rejser til Sri Lanka  Læs mere om Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Klima og rejsevejr på Sri Lanka


Visum og vaccinationer til Sri Lanka

 


Rejser til Sri Lanka


Det skal du opleve, når du rejser til Sri Lanka


Natur og dyreliv på Sri Lanka


Få mere information om Sri Lanka

Sri Lankas hovedstad    Vejret og klimaet på Sri Lanka   Fakta om Sri Lanka    Vaccinationer til Sri Lanka   Visum til Sri Lanka