Rejser til Sri Lanka
- den skjulte paradis-ø

Tag på rejse til det smukke Sri Lanka

Oplev det originale, farverige og enestående Sri Lanka med Kipling Travel

Langt fra Indiens hektiske mylder finder vi en anderledes fredfyldt stemning i de grønnest tænkelige omgivelser. Sri Lanka er et unikt land, der bærer præg af en tid med kolonisering. På trods af mange år med politisk uro, vil du opleve en særdeles venlig og imødekommende befolkning. Landet huser en fantastisk blanding af forskellige kulturer, fordi både portugiserne, hollænderne og englænderne har sat deres koloniale aftryk, men den buddhistiske arv fortjener dog i den grad også omtale. 

Tag på runderejse i Sri Lanka og oplev det skjulte paradis

Øen byder på et utal af fantastiske oplevelser. Derfor kan man undre sig over, hvorfor så få danskere rejser dertil. Selvom efterspørgslen på rejser til Sri Lanka er steget de seneste år, kan øen stadig betragtes som et skjult paradis i det Indiske Ocean. På en rejse til Sri Lanka er det blandt andet muligt at opleve et mangfoldigt dyreliv på en safari, besøge et af de mange buddhistiske templer, køre gennem de enorme teplantager og nyde livet ved en af de kilometerlange overdådige sandstrande.

 

Se Kipling Travels rejser til Sri Lanka  Læs mere om Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Sri Lanka – det tidligere Ceylon – ligger som en stor, varm dråbe sydøst for Indien, og bærer kælenavnet “Indiens tåre”. Sri Lanka har søgrænser med Indien mod nordvest, og Maldiverne mod sydvest. Sri Lanka er verdens syvende mest befolkede ø med næsten 21 millioner indbyggere. Hovedstaden på Sri Lanka er Colombo, som har et indbyggertal på 737.000, og tæller man forstæderne med, når tallet op på 2,2 millioner. Hovedsproget på Sri Lanka Singalesisk, men engelsk bliver brugt i stigende grad. Den største religion på Sri Lanka er buddhisme, herefter Hinduisme, Islam og Kristendom.

Sri Lanka gemmer på et skatkammer af oplevelser med det historiske bjergrige højland ved Sigiriya, buddhistiske templer i den gamle hovedstad Kandy, grønne tæpper af te-plantager og herlige nationalparker med et rigt dyreliv. Dog ikke at glemme Sri Lankas vidunderlige strande, som sætter forudsætning for et rigtig strandparadis.

Start dit eventyr med vores mest populære rejse til Sri Lanka. Se øens unikke og særprægede natur og kultur og højdepunkterne i Sri Lanka. Med Sri Lankas beskedne størrelse, kan du opleve hele øen på bare én rejse.

 


Klima og rejsevejr på Sri Lanka


Visum og vaccinationer til Sri Lanka

 


Ferie på Sri Lanka


Det skal du opleve, når du rejser til Sri Lanka


Natur og dyreliv på Sri Lanka

 

 


Læs mere information om Sri Lanka

Sri Lankas hovedstad

Vejret og klimaet på Sri Lanka

Fakta om Sri Lanka

Vaccinationer til Sri Lanka

Visum til Sri Lanka