Antal dage: 14
Priser fra: 26.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Inkariget og badeferie ved Stillehavet

Kulturrejse gennem bjerg og ørken på sporet af inkariget og badeferie ved stillehavskysten


Vi drager af sted på vores rejse til Peru. Ankomst først på aftenen til Lima lufthavn, hvorfra vi spadserer hen til lufthavns-hotellet, hvor vi overnatter for at undgå den voldsomme trafik til/fra centrum af Lima. Her kan vi efter en lang flyrejse slappe lidt af og få en god nat søvn inden vi drager mod Arequipa dagen derpå. 

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Et par af dagens oplevelser:

 • Arequipa - Den Hvide By med det evige forår
 • Santa Catalina Klosteret og Plaza de Armas
 • Areuipa på egen hånd

 Fly til Arequipa beliggende i 1.800 meters højde - vores første møde med Andesbjergene. Vi hentes i lufthavnen og kører mod centrum.

Byens vartegn er uden tvivl den smukke og meget symmetriske kegleformede vulkan Misti (5822 m.) der fra mange steder fra P ses flot og majestætisk knejsende over byen. Men Vulkaner og bjerge er i der i det hele taget masse af og man glemmer ikke lige at man er i Andesbjergene. Udover Misti, findes man den rygende Sabancaya-vulkan, Chachani-vulkanen der siges at være det bjerg i verden over 6000 meter, der er alle lettest at bestige, Nevada Mismi, hvor Amazon-floden har sit udspring, det berømmede smukke Colca Canyon med verdens dybeste kløfter og mange flere.

Arequipa er en historisk interessant og atmosfærefyldt by som af og til blive glemt af rejsebureauerne til trods for at den ok altid vil kunne konkurrere med selveste inkaens hovedstad Cusco om hvilken af de to byer der er mest charmerende. Arequipa kaldes Den Hvide By fordi den primært er bygget op i hvid vulkansten, og som, når solen står lige på, nærmest giver indre by et eventyrligt skær. I øvrigt er byen præget af et dejligt og behageligt klima.

Efter et hvil er vi klar til en rundtur i centrum af Arequipa, så vi bliver fortrolige med denne dejlige by – og herefter også selv kan gå på opdagelse i de små hyggelige gader og stræder med små patioer. Disse små gårdmiljøer rummer antikvitetshandlere, modebutikker med alt indenfor alpaka-uld, caféer og moderne restauranter der serverer lokale egnsretter på en ny og interessant måde

På vores guidede rundtur, starter vi Plaza de Armas lige i øjet af Arequipa. Rent historisk set var det netop her byen blev grundlagt i 1540. På Plaza de Armas ligger også den meget imponerende katedral, Basilica Catedral de Arequipa. Alt sammen bygget i hvid vulkansten, så plads og katedral synes at tage sig lige så fin og jomfruelig ud den dag i dag som da den blev bygget. Pladsen flankeres på De øvrige 3 sider af lange arkader, der gennem historien har huset alt fra rådhus til arresthus. I dag er turistrestauranterne rykket ind og her serveres bl.a. meget andet den næsten obligatoriske spise på disse kanter, helstegt marsvin.

Vi fortsætter til Santa Catalina klosteret. Klosteret kaldes en by i byen, og man kan få et indblik i, hvordan stedets nonner gennem 450 år udfoldede sig på de ca. 20.000 kvm klosterets areal udgør.

Klosteret er bygget i såkaldt Mudéjar-stil, der bla. er kendetegnet ved det meget stærke farvevalg, der bestemt kun gør stedet meget mere charmerende og ikke ganske uvigtigt, temmelig fotogent. I gennem flere hundrede år, kunne rige spanske familier få lov at sende deres 2. fødte datter i kloster for den beskedne pris af 2.400 sølvmønter (svarende til ca. 1 million af vor tids danske kroner) - og de gjorde det oven i købet med glæde. Der ses i dag stadig tegn på den ustyrlige rigdom klosteret besad. I dag bor her stadig 20 nonner dog under lidt mere beskedne levevilkår.

Vi besøger også nogle af byens andre seværdigheder med bl.a. udsigt til de flotte vulkaner.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Overnatning i Arequipa

Morgenmad er inkluderet

Arequipa

Et par af dagens oplevelser:

 • The Panamerican Highway
 • Petrofglyffer i Toro Muerto
 • Arequipa – en af Perus skønneste byer

De færreste ved det, men et stykke udenfor Arequipa ligger lidt af en sensation: Toro Muerto, som vi besøger i dag. Vi rejser i dag i den grad tilbage i tiden.

Vi tager tidligt afsted fra Arequipa og kører ad The Panamerican Highway, i mens vi nyder landskabet, og de små landsbyer vi komme i gennem. Efterhånden ændres de bløde grønne bakker sig til mere goldt ørkenlandskab

Dagens mål og højdepunkt er området Toro Muerto, hvor vi tager på en 2-3 timers ”ørken-vandring” mellem store sten, der gennem århundreder er blevet forsynet med adskillige civilisationers petrofglyffer.
De ældste er nok omkring en 1500-2000 år, og viser scener fra hverdag og fest, mens andre viser mærkelige tegn og symboler. Den ene sten er mere fascinerende end den anden, og man opdager hele tiden nye tegn og symboler, som har haft en betydning. Faktisk findes der ikke noget andet sted i verden med så stor koncentration af petroglyffer. Hvorfor diverse kulturer har valgt at hugge deres liv ind i disse sten – og om det har haft rituel betydning eller blot har været fortidens grafitti er der ingen der ved, og kun fantasien sætter grænser.

Efter vores tur, kører vi et lille stykke gennem dalen og stopper for at nyde udsigten og kan muligvis også herfra ane, nogle store aftryk fra fortidens kæmper – dinosauerne, der ligeldes har haft deres gang i området.

Frokosten (ikke inkl.) nydes i landsbyen Corire, hvor specialiteten – til trods for det omkransende tørre ørkenområde er friske rejer.

Vi vender herefter tilbage til Arequipa, hvor vi ankommer om eftermiddagen, hvor der er mulighed for afslapning og hvil

Morgenmad inkluderet

Toro Muerto petroglyf

Der er et væld af muligheder i Arequipa – vi foreslår lidt forskelligt:

 • Mumien Juanita – Inka-pigen der skulle ofres til guderne
 • Reality Tour i Arequipa – oplev hverdagen i Peru
 • Colca Canyon – Verdens dybeste kløfter og kondorer

Der er så meget at opdage i Arequipa at man kunne bruge dagevis, og egentlig bare bruge tiden til slentre rundt. Men vil man have noget ud af sit ophold kan man med fordel vælge udflugter til nogle af de mange seværdigheder.

Lige ved Plaza de Armas Museo Santuarios Andinos. Her bør man bruge en times tid eller to for at opleve Inka isprinsessen Juanita, der på sin samtid var en af inka-rigets smukkeste piger.

I en alder af ca 12-15 år blev hun efter et jordskælv taget med på toppen af Ampato-vulkanen lige udenfor Arequipa for at blive ofret til guderne. Siden hun blev fundet intakt med alle sine ejendele under isen på Ampato-vulkanen, og bragt til Arequipa i en kummefryser i 1995, har hun ligget på dette lille gode og interessante museum.

En anden stor oplevelse er at tage på en Reality Tour med guide i udkanten af byen. Her oplever vi hvordan dagligdagen er for de fleste af Perus knap 32 millioner indbyggere.

Vi besøger bla.. det lokale stenhuggeri – hvor hvide vulkansten stadig hugges ud, som for 500 år siden med hammer og mejsel. Vi besøger også det lokale marked og én af de lokale børnehaver og meget mere.

Overnatning i Arequipa.

Morgenmad inkluderet.

Arequipa

Et par af dagens oplevelser:

 • Den Hellige Dal – Inkaernes Spejlbillede af Mælkevejen
 • Tidsrejse gennem 5000 år og Pisac Ruinerne
 • Hjemmelig Hygge hos Fru Eufracia og resten af familien i Chichubamba

Fly til Cusco, Inkaernes gamle hovedstad. Her bliver vi budt velkommen i lufthavnen og starter vores eventyr i Den Hellige Dal, grundet akklimatisering, da Den Hellige Dal er lavere beliggende end, Cusco der ligger i 3.300 meters højde. 

De næste par dage, vil Kipling gerne vise jer det ypperste og det fineste, det bedste og mest imponerende fra én af verdens mest sofistikerede civilisationer: Inkaerne, som om nogen har haft stor indflydelse på, hvordan man lever i Andesbjergene i vores dage. Allerede efter få minutters kørsel, står vi netop i Inkaernes Hellige Dal, med sneklædte bjergtinder og terrasser, der kryber op ad bjergsiderne, inka-ruiner og inkamarkeder.

Vi stopper først i Awanacancha . Her møder vi nogle af de vigtigste dyr i Andesbjergene: Lama, alpaca, vicuña, camelids og guanaco i alle arter og afskygninger. Dyrene har altid været en vigtig "del af inka-familien" - og således også i dag. Marsvinet er også ét af Andesbjergenes vigtigste dyr – og har til alle tider været en yndet spise. I inka-tiden var det en hof-ret i ordets bogstavligste forstand, forbeholdt for inkaen og adelen, men i dag er det en mere almindelig spise. Der er mulighed for at smage på stegt marsvin, en måske lidt besynderlig spise, i hvert fald når smagsløgene er danske.

Vores første rigtige møde med inkaerne venter os ved Inca Pisac (Pisac-ruinerne). I inka-tiden ét af de vigtigste knudepunkter, der forbandt hovedstaden Cusco med junglen. Men Pisac har højst sandsynligt været mere end bare et knudepunkt, og teorierne er mange: En kontrolpost, et militært fort, et måne-tempel, et kongeligt palads. Kom evt. selv med et bud! Kort efter Inca Pisac og det berømte Pisac-marked, hvor lokale i traditionelt tøj fra bjergene mødes til en god handel.

Vi skal opleve et helt specielt inka-tempel i Urco, dedikeret til især Moder Jord . Her får vi overraskende ny viden om én af verdenshistoriens mest sofistikerede civilisationer. Det er også lige ved Urco-templet, at vi efterfølgende besøger museet der tager på en fascinerende tidsrejse, mens vi selv er tilskuere til diverse fester, ceremonier, begravelser og hverdagsbegivenheder gennem 5000 år.

Det ene øjeblik er vi til begravelse hos Paracas-kulturen og det næste til kroning af en høvding hos Moche-kulturen, og oplever Perus historie fra civilisationens vugge og frem til inkaernes storhedstid. Det meget livagtige lille Inkariy-museum giver os de bedste forudsætninger for nu at indtage resten af inka-riget.
Efter "festlighederne" kører vi i stille tempo til den lille landsby Chichubamba, mens eftermiddagssolen kaster lange skygger på de gamle inka-ruiner og -paladser der ligger spredt ud med rund hånd overalt. Vi besøger Eufracia, og hendes lille familie, der består af Ruth & Roger og så den lille charmerende Jean Pierro. Den søde ældre dame, åbner dørene til sit hjem og byder os velkommen indenfor mens middagen tilberedes af Roger. Hans mange års erfaring fra nogle af de bedste restauranter i området fornægter sig ikke.

Overnatning i Chichubamba

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Dag 5

Et par af dagens oplevelser:

 • Chokolade-Workshop & Chicha-prøvesmagning
 • Ollantaytambo – en ægte Inka-landsby
 • Togtur gennem Den Hellige Dal

Eufracia serverer morgenmaden inden vi tager en tur gennem Chichubamba-landsbyen. Vi oplever hvordan lokalbefolkningen lever i det lille traditionelle Andes-samfund. Vi kigger indenfor hos Eufracias veninde, der netop er i gang med dagens hjemmeproduktion af chokolade. Der findes ikke noget bedre end at smage dejlig varm og helt frisk forarbejdet chokolade, tilberedt af ristede chokoladebønner. Under inka-tiden var kakao-bønnen nærmest mere værd end guld og blev anvendt som betalingsmiddel.

Vi kigger efterfølgende ind i et keramikværksted, hvor mange århundreders historier og hemmeligheder brændes ned i krukker og figurer.

Efter afsked med Chichubamba fortsætter vi gennem dalen til Ollantaytambo. Vi stopper ved "El Descanso" ("Hvilet") hvor en lille lokal familie har en lille atypisk krostue, mens de forsøger at holde liv i én af Andesbjergenes gamle men vigtige traditioner. Der er tid til Chicha-smagning som er det tætteste vi kommer den lokale øl. I dag som under inka-tiden bliver Dalens øl fremstillet af fermenterede røde majskorn (Chicha). Drikken er vigtig i alle henseende både til hverdag og fest, ligesom Chicha bliver ofret til Pachamama (Moder Jord) . Der findes også Chicha uden alkohol til de mindste gæster.

Ollantaytambo er det tætteste man kommer en klassisk inka-landsby. Rent historisk er dette også stedet, hvor inkaerne vandt ét af de eneste slag over spanierne. Måske er det grunden til at Machu Picchu aldrig blev opdaget – og derfor kaldes Den Glemte By? Vi besøger det store gigantiske inkafort, der tårner sig majestætisk over byen, og vi skal bl.a. besøge "Prinsessens Badeværelse" og andre spektakulære og overraskende mesterværker fra inka-tiden, som nogle mener, overstiger selveste Machu Picchu.

Vi tager et lille hvil ved en fortovscafé, inden vi går til stationen, for at køre med toget mod ét af turenes højdepunkter: Machu Picchu. Togturen er smuk og fascinerende. Landskabet ændrer sig undervejs. Vi forlader de høje bjergtinder med snetoppe der nu erstattes af jungle og vildnis. Turen tager ca. 3 timer og ender i Aguas Calientes, for foden af det legendariske og mystiske Machu Picchu.

Vi følges til vores hotel - overnatning i Aguas Calientes

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Et par af dagens store oplevelser:

 • Machu Picchu – Inkaernes glemte by, en oplevelse i verdensklasse
 • Måske en tur på sukkertoppen Huaynayna Picchu (skal bestilles hjemmefra)

Selv om både byen Cuzco og det omkringliggende område har en utrolig masse at byde på, så er det helt store trækplaster uden tvivl Machu Picchu, der har opnået ikonisk status, og naturligvis indgår stedet, hvor inka-mystikken måske fornemmes allerstærkest, også i vores program. Tidlig formiddag eller eftermiddag tager vi sammen med vores egen private guide med den offentlige bus ad den snoede vej til det sagnomspundne sted, der officielt først blev opdaget af amerikaneren Hiram Bingham i 1911. Heldigvis opdagede den spanske kolonimagt tilsyneladende aldrig Machu Picchu, og det er vel kun heldigt med tanke på dens hang til at destruere inkaernes helligdomme.

Fra Solporten får vi det kendte vue af Machu Picchu, som ligger omkranset af skovklædte grønne bjergtoppe, der rejser sig fra Urubamba-dalen, snedækkede tinder længere ude og ”sukkertoppen” Huayna Picchu lige bag ruinerne. Udsigten heroppefra er nærmest uden for kategori, hvilket blot understreges i kåringen af Machu Picchu som et af verdens syv nye vidundere. Funktionen af stedet er ikke fastlagt, og placeringen i sig selv er naturlig for såvel fæstningsværk som ceremoniel plads. Vores guide vil fortælle om de mange forskellige teorier, der hersker i såvel sagkundskab samt blandt menigmand om dette unikke sted.

Huayna Picchu, eller Wayna Picchu, er et lille bjerg, som ligger ved selve Machu Picchu. Det er en anelse strabadserende at begive sig op til toppen af bjerget, og højdeskræk må man ikke lide af, men belønningen venter i form af en fænomenal udsigt ud over Machu Picchu. Fra et arkæologisk synspunkt kan man ikke andet end lade sig imponere af inkaernes evner. Det må siges at være noget af en bedrift at bygge terrasser på et så stejlt bjerg uden brug af den viden, som europæerne på det tidspunkt havde tilegnet sig, fx brug af hjulet. Turen til toppen, som er 360 m højere end Machu Picchu går af stejle stier og tager cirka 1½-2 timer op og 1 time ned. Der er et begrænset antal billetter per dag til Huayna Picchu (sukkertoppen af Peru), og entreen skal bestilles inden afrejse. Sidst på dagen tager vi retur til Aguas Calientes og derefter med toget tilbage til Ollantaytambo og herfra transfer til Cuzco til vores centralt beliggende hotel, kun få blokke fra den meget smukke Plaza de Armas.

Overnatning i Cusco. 

Morgenmad er inkluderet.

MACHU PICCHU

Et par af dagens oplevelser:

 • Sacsaywaman – Inkarigets Hjerne
 • Quenko – Zig-Zag Offerpladsen
 • Koricancha – Soltemplets Hemmeligheder

Formiddagen er sat af til en privat rundtur i området.

Vi starter lige uden for Cusco for at besøge et af de arkæologiske centre, den gamle inkafæstning Sacsayhuaman, som er et glimrende eksempel på den unikke evne til at tilhugge enorme stenblokke, som vejer op til 300 tons, så de passer ind i hinanden på millimeter. I dag er der ikke meget tilbage af de originale mure, et bud ligger på blot 20%, idet spanierne også her var hårde ved inkaernes arv, men enkelte mure står som endegyldigt bevis på inkaernes håndværksmæssige og arkitektoniske kvaliteter. Området er stort og har med sikkerhed haft mere end bare militær betydning i inka-riget. Her finder man f.eks. inkaens trone, som vidner om at stedet var vigtigt – og måske der hvor store beslutninger blev truffet. Man mener at Cusco blev grundlagt med form som en puma, og Sacsaywaman ligger nøjagtig ved pumaens hjerne.

Vi tager fra Pumaens Hjerne til Pumaens Hjerte selveste Soltemplet (Koricancha)– der betegnes som det aller helligste.

På vejen stopper vi ved Quenko der betyder zigzag, måske p.g.a de snørklede gange og indgange. Stedet har både et amfiteater og underjordiske kamre. Der er nok ingen tvivl om at Quenko og har været anvendt som offerplads af dyr og muligvis mennesker. Teorierne om dette sted er mange – og hele stedet emmer af mystik og myter.

I selve Soltemplet kan vi i kamrene inspicere inkaernes imponerende stenarbejder, der danner fundament for mange af de spanske kolonibygninger. De spanske erobrere rev det meste af det guldbeklædte Koricancha, ”den gyldne gård”, ned og ødelagde dermed det mest overdådige af templerne i hele inkariget. Spanske øjenvidneberetninger fortæller at forbløffelsen stod malet i spaniernes ansigter da de brød ind i soltemplet en forårsdag i 1534 da tilsyneladende alle dyr og planter i inka-riget fandtes i en kopi af de pureste guld inde i soltemplet. De gamle mure blev brugt til at opføre den nye kirke. Santo Domingo-kirken er dermed så at sige opført oven på Koricancha-tempelkomplekset.

Eftermiddagen er til fri disposition, fx kan vejen lægges forbi ”Admiralens Palads”, som huser et lille kulturhistorisk museum eller et besøg på Inka-museet kan også varmt anbefales. Den lokale guide vil informere om, hvilke steder i Cuzco man ikke bør misse.

Overnatning i Cusco

Morgenmad er inkluderet.

Cuscorejse

Nogle gode forslag til seværdigheder:

 • Plaza de Armas og Cuscos katedral
 • Cusco Gastro Tour (se ovenfor)
 • Vandretur ved ruinerne Inquiltambo ”The Inca Jail” og Machuchoqequirao

Cusco, der er Sydamerikas arkæologiske hovedstad og kontinentets ældste kontinuerligt beboede by - er bestemt et fantastisk sted. Den brostensbelagte koloniby må siges at være en af de mest interessante byer i Sydamerika. Cusco bærer præg af at have været inkaernes hovedstad, men spaniernes invasion i 1533 har sat endnu større aftryk på byen, da inkaernes templer og paladser blev ødelagt og erstattet af kolonimagtens arkitektur. Spaniernes katolske arv findes eksempelvis i byens mange smukke kirker, som er overdådigt udsmykkede og bestemt et besøg værd.

Dagen er til egne oplevelser – og vi kan varmt anbefale en slentretur til den centrale plads Plaza de Armas, hvor vi bliver mødt af den UNESCO-fredede, smukt oplyste katedral, som gemmer på en stor koncentration af kunstskatte fra kolonitiden. Der er et væld af små butikker og hyggelige restauranter i de stejle, snævre sidegader i kunstnerkvarteret San Blas, som ligger tæt på pladsen. Husk på, at vi i Cusco befinder os i 3.326 meters højde. En sådan højde kræver lidt tilvænning, så tag det roligt i starten og hold et adstadigt tempo. 

Overnatning i Cusco

Morgenmad er inkluderet

Cuzco – fridag

Et par af dagens oplevelser:

 • Nordperus dejlige sandstrande
 • Mulighed for snorkeling med havskildpadder
 • Pukkelhvalernes Fødegang

Efter mere 9 dages program med nogle af klodens allerstørste kulturoplevelser og et møde med én af verdenshistoriens allerstørste civilisationer, er det blevet tid til afslapning. Vi tager afsked med Cusco, og køres til lufthavnen for at flyve til Talara (via Lima) i det nordligste Peru, tæt på grænsen til Ecuador. Vi lander i Talara først på eftermiddagen, hvor vi bliver budt velkommen. Vi kører mod den lille badeby Mancora med knap 10.000 indbyggere, som er velbevaret hemmelighed for os europæere. På vejen er der mulighed for at gøre holdt og snorkle med havskildpadder, inden vi fortsætter til Mancora

Mancora er den by i Peru med flest solskinstimer, hvilket er heldigt da det også er her at Perus bedste strande ligger. Området er stadig ret ukendt og ikke helt udbygget endnu selvom flere og flere hoteller popper op og Mancora vokser med flere butikker, fiskerestauranter, barer o.s.v. Strandene er ganske gode og havet behageligt, velsignet med den kolde Hulboldt strøm fra syd der netop møder den varme Niño strøm fra nord, hvilket giver en gennemsnittelig havtemperatur på ca. 25 C. De bedste måneder er fra december til april/maj, men faktisk falder lufttemperaturen sjældent til under 25 grader. Fra slut juli til oktober svømmer hundredvis af hvaler forbi Mancora, på deres vej fra Antarktis. I Stillehavet omkring Mancora føder de tonstunge hvaler deres unger. Med lidt held kan man sidde på sin balkon og se hvalerne der svømmer forbi ude i horisonten, og ellers kan der arrangeres der ture, hvor man har rigtig gode chancer for at se hvaler.

Vores hotel for de næste dage er et godt 3* hotel Las Olas som ligger i selve Mancora by:

Det lille familieejet hotel har en dejlig have og er beliggende direkte på stranden. Hotellet har forskellige værelseskategorier men Kiplings gæster får kun de såkaldte suiter med balkon på 2. og 3. etage og med en dejlig skøn udsigt til stranden og havet og fan i loftet.

Overnatning i Mancora

Morgenmad er inkluderet

 

Peru strand

Afslapning på strandene ved Mancora, dagene fri på egen hånd.

Overnatning i Manorca

Morgenmad inkluderet

Strandferie Peru

Manorca er berømt for surfing og Kitesurfing og det er ikke uden grund, for selve havet er en "Vesterhavsoplevelse" og trods stort set dejlig sol året rundt og smukke strande, skal man være opmærksom på brænding og strømforhold, lidt a lá Sri Lanka. Dagen er på egen hånd i hyggelige Manorca.

Morgenmad er inkluderet.

Overnatning i Mancora

Menorca Peru badeferie

Vi vender om eftermiddagen tilbage til lufthavnen og Lima. En lang begivenhedsrig rejse tager sin ende og hjemrejsen begynder.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet

Strand Peru

Velkommen hjem.

Lima flyrejse
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
22. aug. - 10. dec. 2019
29.798,-

11. dec. 2019 - 9. jan. 2020
Kontakt os

10. jan. - 31. mar. 2020
30.498,-

1. apr. - 31. maj. 2020
Kontakt os

1. jun. - 19. jun. 2020
30.498,-

20. jun. - 16. aug. 2020
32.998,-

17. aug. - 10. dec. 2020
30.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Lima retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter på den internationale flystrækning
 • Flyrejse Lima-Arequipa / Arequipa-Cuzco / Cuzco-Talara / Talara-Lima med LAN (flyskatter betales lokalt)
 • CO2-kompensation på flyrejser - læs mere her.
 • Private transfers og transporter med privat bil og chauffør
 • Togrejse Ollantaytambo-Aguas Calientes tur/retur på 2. klasse
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse inkluderet morgenmad
 •   1 nat på Wyndham Costa del Sol airport hotel i Lima
 •   3 nætter på Casa Andina i Arequipa
 •   1 nat hos lokal familie i Chichubamba (under primitive forhold) 
 •   1 nat på El Presidente i Aguas Calientes
 •   3 nætter på Ninos Hotel i Cuszo     
 •   3 nætter på Hotel Las Olas i Mancora
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Nævnte rundture, udflugter og sightseeing med privat lokal engelsktalende guide
 • Entre til Machu Picchu med guide
 • Entreer ved nævnte seværdigheder
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timer bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Indenrigslufthavnsskatter
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales). Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække trekkingrejser i alle højder. Gouda rejseforsikring dækker trekking i alle højder
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Entre til Huayna Picchu hvis ønsket USD 15,- (skal bookes hjemmefra og er baseret på tilgængelighed)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under "Inkluderet" 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Amazonas forlængelse
Amazonas forlængelse 4 dage/3 nætter
Pris fra 5.298 kr./person
Mancora Arennas opgradering
Opgradering på badeferien i Garden View værelse
Pris fra 270 kr./person
Mancora Arennas opgradering
Opgradering på badeferien i Ocean View værelse
Pris fra 798 kr./person
Moche forlængelse
Moche forlængelse 5 dage/4 nætter
Pris fra 7.398 kr./person
Manu forlængelse
Manu forlængelse 8 dage/7 nætter
Pris fra 7.998 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: 

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske (eksempelvis forlængelse til Amazonas)

 

Forlængelse på Colca Canyon
2 dage/ 1 nat (hele rejsen forlænges med 1 dag)

Udenfor Arequipa ligger Colca Canyon, som kan prale af at have Verdens dybeste kløfter. Men derudover er der meget dette sted kan prale af bl.a. ét af de mest spektakulære og smukke landskaber

Turen starter tidligt i Arequipa, hvorfra vi kører 3-4 timer til Chicay. Undervejs passerer vi adskillige smukke bjergpas og smukke vulkaner, ligesom vi oplever de højtliggende sletter med vilde alpacer og vicuñas. Vi checker ind på et hotel i den lille hyggelige Andes-by: Chivay hvor eftermiddagen kan nydes på egen hånd

Næste dag tager vi ud til Cruz del Condor . En stor del af landskabet er præget af præ-inka terrasser, der giver det bjergrige landskab et meget spektakulært udseende. Terrasserne bruges stadig den dag i dag af de lokale landmandsfamilier.

Ved Cruz del Condor, vil vi se Andesbjergenes Nationalfugl; kondoren, med et imponerende vingefang på over 3 meter. Vi kommer helt tæt på den majestætiske fugl som med rolige vingeslag tager vores tanker med udover Andesbjergenes sneklædte tinder. Vi vender tilbage til Arequipa hor vi ankommer om eftermiddagen.

Pris ved 2 personer, fra: 2.160 kr.

Foredrag
Periode
Peru og Inkariget
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
4. feb. 2020 kl. 19:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik